Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Κοχύλι

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
708
Πόντοι
81
Ραντεβού με την Στεφανία και οι εντυπώσεις μου είναι οι κάτωθι :
Διάλεξα το πρόγραμμα της μιας ώρας με μασάζ και το εντζινγκ !
Την κάλεσα τηλεφωνικά αρχικά και η κοπέλα ήταν ευγενική μαζί μου αλλά και πολύ κατατοπιστική όσον αφορά τις υπηρεσίες της, την διάρκεια και το περιεχόμενο του ραντεβού, δεν υπήρξε κάποιο υπονοούμενο από την πλευρά της του στυλ έλα από εδώ και θα δούμε κλπ, ήταν συγκεκριμένη στο τι προσφέρει και τι όχι! Το ίδιο και από κοντά, συνάντησα μια ήρεμη κοπέλα, χαμογελαστή και με καλή διάθεση !
Ο χώρος της βρίσκεται στα βόρεια προάστια (Φιλοθέη Αμαρουσίου) σε μια ήσυχη γειτονιά και το παρκάρισμα είναι πολύ εύκολο. Με υποδέχθηκε και που πρόσφερε αναψυκτικό να πιω, είπαμε δυο κουβέντες ίσα για να σπάσει ο πάγος και αμέσως ένιωσα άνετα μαζί της! Ο χώρος είναι καθαρός και με ενδιαφέρουσα διακόσμηση και γενικότερα επικρατούσε η αίσθηση της τάξης! Στο κάτω μέρος βρίσκεται ο χώρος εργασίας της, ευρύχωρος, καθαρός και με το σχετικό κρεββάτι για μασάζ. Eνα μεγαλύτερο δίπλα (προτίμησα αυτό για το εντζινγκ) και το απαραίτητο wc !
Της ζήτησα δυνατό μασάζ (όχι απλώς χαλαρωτικό) καθώς το σώμα μου ήταν αρκετά πιασμένο ! Σχολαστικά και με υπομονή από την πλευρά της ασχολήθηκε με όλα τα σημεία του σώματος μου και μπορώ να πω πως το αποτέλεσμα ήταν πολύ ικανοποιητικό για εμένα (ξεπιάστηκα και η διαδικασία μου άφησε μια ωραία αίσθηση χαλάρωσης) Το εντζινγκ δε δυνατό και μου άρεσε η διαδικασία του ότι με έφερνε στο παραπέντε και σταμάταγε ώσπου δεν άντεξα άλλο!
Συμπερασματικά έμεινα ευχαριστημένος από το ραντεβού, έφυγα αρκετά ελαφρύτερος από όλες τις απόψεις και σίγουρα μου τράβηξε το ενδιαφέρον για να την συναντήσω ξανά !

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
27.986
Καλη Κυριακή!

Συνημμένα

• IMG-2b55bb7b860143d8ed891a3b320eaa5e-V.jpg
    IMG-2b55bb7b860143d8ed891a3b320eaa5e-V.jpg
    208,2 KB · Εμφανίσεις: 86

Psahnosex111

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
205
Πόντοι
20
Επίσκεψη στον χώρο της Στεφανίας την Παρασκευή το βράδυ.
Πρόγραμμα μιάμισης ώρας . Ο χώρος σε περιοχή με άνετο πάρκινγκ, σε μια γειτονιά ασφαλής και είσοδος διακριτική.
Χτυπάς κουδούνι και σε υποδέχεται χαμογελαστή η Στεφανία. Σου ζητάει να βγάλεις παπούτσια και σου προσφέρει το ντους της να κάνεις μπάνιο, δείγμα ότι δίνει έμφαση στην καθαριότητα.
Κάνω ντους και ξεκινάει ο πρώτος γύρος. Χάιδευε το εργαλείο και τούς δύο φίλους του και λίγο μετά άρχισε το γλυψιμο στα "στρογγυλά". Μόλις σηκώθηκε το "Παλαμάρι του Βαρκάρη" περνάει το προφυλακτικό και κάνει μια τέλεια πίπα που κάνει τον ιστό της σημαίας να στέκει καμαρωτο.
Ξεκινάμε με reverse cow και ματσάκια στο κωλαρακι της. Νιώθω ότι θα εκραγω και της ζητάω να γυρίσει ανάσκελα και να ανοίξει τα ποδαράκια της. Μπαίνω δυνατά και μετά από λίγο είχαμε το πρώτο άδειασμα.
Κάνω ντους κι εγώ και η Στεφανία και περνάμε στο μασάζ. Ένα υπέροχο και ερωτικό μασάζ. Γυμνοί και οι δύο, ανακουφίζοντας την ταλαιπωρημένη μου πλάτη και τα πόδια μου, χουφτωντας το κωλαρακι και τις βυζάρες της. Γύρισα ανάσκελα και ασχολήθηκε αρκετά με ταυς προσαγωγούς μου που είχε σαν αποτέλεσμα να σηκωθεί η πουτσα μου και να θέλω δεύτερο γύρο. Πρώτη στάση με εκείνη από επάνω και να χοροπηδάει στο καυλι μου. Δεύτερη στα τέσσερα να την σφυροκοπαω και το τέλος ήρθε με το να την έχω αγκαλιά και να μου τον παίζει μέχρι να χύσω για δεύτερη φορά.
Ντους και πάλι λίγο κουβεντουλα για την "έξυπνη" διακόσμηση του χώρου της και αποχώρησα.
Η επίσκεψη μου στην στεφάνια ήτανια υπέροχη έμπειρο. Ξέρω ότι κάποιοι έχετε ενστάσεις για την εμφάνιση της, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Οι υπηρεσίες της, τουλάχιστον εμένα, με καλύπτουν.
Σε ευχαριστώ κούκλα μου για τις υπηρεσίες σου ♥️♥️♥️

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
133
Like
24.248
Πόντοι
29.667
Πρόγραμμα μιάμισης ώρας . Ο χώρος σε περιοχή με άνετο πάρκινγκ, σε μια γειτονιά ασφαλής και είσοδος διακριτική.
Χτυπάς κουδούνι και σε υποδέχεται χαμογελαστή η Στεφανία. Σου ζητάει να βγάλεις παπούτσια και σου προσφέρει το ντους της να κάνεις μπάνιο, δείγμα ότι δίνει έμφαση στην καθαριότητα.
Κάνω ντους και ξεκινάει ο πρώτος γύρος. Χάιδευε το εργαλείο και τούς δύο φίλους του και λίγο μετά άρχισε το γλυψιμο στα "στρογγυλά". Μόλις σηκώθηκε το "Παλαμάρι του Βαρκάρη" περνάει το προφυλακτικό και κάνει μια τέλεια πίπα που κάνει τον ιστό της σημαίας να στέκει καμαρωτο.
Ξεκινάμε με reverse cow και ματσάκια στο κωλαρακι της. Νιώθω ότι θα εκραγω και της ζητάω να γυρίσει ανάσκελα και να ανοίξει τα ποδαράκια της. Μπαίνω δυνατά και μετά από λίγο είχαμε το πρώτο άδειασμα.
Κάνω ντους κι εγώ και η Στεφανία και περνάμε στο μασάζ. Ένα υπέροχο και ερωτικό μασάζ. Γυμνοί και οι δύο, ανακουφίζοντας την ταλαιπωρημένη μου πλάτη και τα πόδια μου, χουφτωντας το κωλαρακι και τις βυζάρες της. Γύρισα ανάσκελα και ασχολήθηκε αρκετά με ταυς προσαγωγούς μου που είχε σαν αποτέλεσμα να σηκωθεί η πουτσα μου και να θέλω δεύτερο γύρο. Πρώτη στάση με εκείνη από επάνω και να χοροπηδάει στο καυλι μου. Δεύτερη στα τέσσερα να την σφυροκοπαω και το τέλος ήρθε με το να την έχω αγκαλιά και να μου τον παίζει μέχρι να χύσω για δεύτερη φορά.
Ντους και πάλι λίγο κουβεντουλα για την "έξυπνη" διακόσμηση του χώρου της και αποχώρησα.
Η επίσκεψη μου στην στεφάνια ήτανια υπέροχη έμπειρο. Ξέρω ότι κάποιοι έχετε ενστάσεις για την εμφάνιση της, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Οι υπηρεσίες της, τουλάχιστον εμένα, με καλύπτουν.
Και πόσο πήγε το μαλλί;;;

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
27.986
Για τις τιμές μιλάς με την ίδια
Σωστά !!
Εγώ ευχαριστώ πολύ και εις το επανιδείν!!
πάντα ενημερώνω αναλυτικά εκ των προτέρων ούτως ή άλλως η με τηλέφωνο ή μ προσωπικό μήνυμα εδώ!

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.494
Πόντοι
1.206
Σωστά !!

Εγώ ευχαριστώ πολύ και εις το επανιδείν!!
πάντα ενημερώνω αναλυτικά εκ των προτέρων ούτως ή άλλως η με τηλέφωνο ή μ προσωπικό μήνυμα εδώ
τι ώρες μπορώ να σε καλέσω; για να ενημερωθώ για το πρόγραμμα.

Intruder1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2019
Like
2.561
Πόντοι
441
Καλά η ιέρεια του μασάζ και της εμπειρίας κτλ κτλ πρώτα τσιμπούκωσε και γαμήθηκε σαν πουτάνα και μετά έκανε μασάζ;
Πως γκένεν αυτό!;!;!;!;!
Αφού δεν είναι κανονική πουτάνα που γαμιέται για λ7!!!!!!
Χάλασε ο κόσμος!!!!!!

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.462
Πόντοι
5.595
Καλά η ιέρεια του μασάζ και της εμπειρίας κτλ κτλ πρώτα τσιμπούκωσε και γαμήθηκε σαν πουτάνα και μετά έκανε μασάζ;
Πως γκένεν αυτό!;!;!;!;!
Αφού δεν είναι κανονική πουτάνα που γαμιέται για λ7!!!!!!
Χάλασε ο κόσμος!!!!!!

Κύριε τι είναι αυτά που λέτε! Θα σας βάλω πιπέρι στη γλώσσα!

Σε λίγο θα μας πείτε ότι παίρνει και ακά μπούκια στους παλιούς καλούς πελάτες! :woldman:

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
27.986
τι ώρες μπορώ να σε καλέσω; για να ενημερωθώ για το πρόγραμμα.
Καλημέρα από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το βράδυ που είναι και είναι και οι ώρες για ραντεβού μπορείς να επικοινωνήσεις όποια μέρα θέλεις.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
27.986
Και επειδή η τοξικότητα δεν χωράει εδώ όσο κι αν προσπαθούν μερικοί μερικοί γνωστή απάντηση μόνο φωτογραφίες!

Συνημμένα

• IMG-5e42cea870f65ebb2eafcfdfd8f610f4-V.jpg
    IMG-5e42cea870f65ebb2eafcfdfd8f610f4-V.jpg
    119 KB · Εμφανίσεις: 81
  • IMG_20250629_094302.jpg
    IMG_20250629_094302.jpg
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 91

Intruder1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2019
Like
2.561
Πόντοι
441
Γιατί γράφεις για τοξικότητα ρε στεφ;
Ο φίλος περιέγραψε την επίσκεψη του ότι πρωτα στον έδωσε στο στόμα και σε γάμησε και μετά περάσατε στην ολιστική εμπειρία μασάζ από την ιέρεια…
Ψέμματα είπε;
Τοξικότητα γιατί;

gkas1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Κριτικές
1
Like
468
Πόντοι
21
Γιατί γράφεις για τοξικότητα ρε στεφ;
Ο φίλος περιέγραψε την επίσκεψη του ότι πρωτα στον έδωσε στο στόμα και σε γάμησε και μετά περάσατε στην ολιστική εμπειρία μασάζ από την ιέρεια…
Ψέμματα είπε;
Τοξικότητα γιατί;
Γιατί προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία με αισθησιακές προεκτάσεις κ όχι απλά σεξ κ τσιμπούκια ,κλπ :cheesy::cheesy::cheesy:
Δεν είναι πουτανα...ούτε πόρνη...
Ιέρεια της απόλαυσης κ ψωλοαρμεχτρα:grin::grin::grin:

Middle_age_rider

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
484
Πόντοι
21
Τελείως άκυρο το post σου.
Όλες οι κοπέλες που προσφέρουν οτιδήποτε θέλουν να προσφέρουν έχουν και κάποια όρια και συγκεκριμένες παροχές που κάθε φορά πρέπει να γίνονται σεβαστές από τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο.

Εγώ μπορώ να πω με κάθε ειλικρίνεια ότι είμαι τυχερή και χαρούμενη γιατί ό,τι προσφέρω το προσφέρω μ όλη μου τη διάθεση για αυτό και συνεχίζω και βγαίνει υπέροχο.
οπότε αυτό που λες είναι μία άστοχη και αλματώδης σύνδεση που δεν βγάζει νόημα.
Το ποστ μου είναι μια χαρά, το ότι δεν σε βολεύει κατανοητο. Όσο για τα υπόλοιπα που γράφεις ""Άλλα είναι τ' άλλα κι' άλλα της Παρασκευής το γάλα"" όπως λέει η λαϊκή ρήση

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
27.986
πως κλεινουμε ραντεβου? Υπαρχει καποιο τηλ?
Καλησπέρα!
Εάν δεν σου εμφανίζεται κάτω απ το προφίλ μου τσεκαρε κ εδώ..
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον

Κοχύλι

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
708
Πόντοι
81
Good morning my friends ❤️
Κοντά σας στην αθήνα δηλαδή και όλο αυτό το μήνα και λογικά τον επόμενο..
Πολύ πρωτότυπη και ωραία η ιδέα σου να βγάλεις φωτογραφία με σαλοπέτα τζιν και καλοκαιρινή! Μου αρέσουν τα χρώματα που διάλεξες, δεν είναι έντονα και ταιριάζουν ωραία μεταξύ τους! Σου πάει!! :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom