Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 126.695
το αλλαξα λιγο να με βολευει ....χαχαχαχαδεν ειναι ετσι ακριβως το ρητο αλλα οκ !!!! χαχαχχα

το αλλαξα λιγο να με βολευει ....χαχαχαχαδεν ειναι ετσι ακριβως το ρητο αλλα οκ !!!! χαχαχχα
Οπως το παιρνει κανεις !!!!το αλλαξα λιγο να με βολευει ....χαχαχαχα![]()
Τα πλεονεκτήματα του ΛέονταΩς ταυρος στο ζώδιο μου αρέσει η Ελευθερια και η ανεξαρτησια !
Να κάνω ότι θέλω χωρις να απολογουμαι σε κανεναν !
Μια σχέση σιγουρα δεσμευει τον άνθρωπο σε πολλά πράγματα !
Και μονο που το σκέφτηκα κουραστηκα ....χαχαχαχαχα
καλό χειμώνα !Οπως το παιρνει κανεις !!!!
Γεια χαρα σε ολους ...τα λεμε σε 6 μηνες παλι!!!
Μεγεια τα παπούτσια!καλό χειμώνα !
Είπε ο Λάκης Γαβαλας του bou!Το ντυσιμο δεν εχει να κανει με την ηλικια, αλλα με τις επιρροες του περιγυρου ( συντηρητικος ) και το σωματοτυπο
Πχ ο Μαικλ Τζορντσν ειναι 55 και ντυνεται σαν αθλητης ακομα, ο Μιγκ Τζαγκερ ειναι 80 και ντυνεται σαν 25 και του παει.
Εσυ ασ πουμε εχεις το σωματοτυπο να υποστηριξεις κατι πιο extreme, ενα μαγιο λεοπαρ που εισαι γατουλα/αγριογατα
Ένα τέτοιο στριπτίζ θα ήθελα να μου κάνεις όταν βρεθούμε!!! Να πέσω με τα μούτρα μετά
πρωτα θα σου κάνω εγω στριπτίζ στο δωμάτιο και μετά θα μου κάνεις εσύ και ο ένας μετά θα βαθμολογήσει τον άλλον !Ένα τέτοιο στριπτίζ θα ήθελα να μου κάνεις όταν βρεθούμε!!! Να πέσω με τα μούτρα μετά
Δεν έχω τόσο καλό σώμα αλλά χατήρι δε θα σου χαλάσω!πρωτα θα σου κάνω εγω στριπτίζ στο δωμάτιο και μετά θα μου κάνεις εσύ και ο ένας μετά θα βαθμολογήσει τον άλλον !
Αγόρια μου ευχαριστώ πάρα πολύ για την όμορφη παρέα στο νήμα μου για το χαβαλέ μας για τις όμορφες συζητήσεις μας ευχαριστώ για τα μηνύματα σας δεν είμαι Αθήνα από τό σου κου θα αρχίσω τα ραντεβού μου όμορφα να περνάμε όλοι μας...
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ....![]()
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΘα είσαι εδώ το υπόλοιπο του καλοκαιριού;
Καλά μπανακια μανακι!!!Αγόρια μου ευχαριστώ πάρα πολύ για την όμορφη παρέα στο νήμα μου για το χαβαλέ μας για τις όμορφες συζητήσεις μας ευχαριστώ για τα μηνύματα σας δεν είμαι Αθήνα από τό σου κου θα αρχίσω τα ραντεβού μου όμορφα να περνάμε όλοι μας...
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ....![]()
Ευχαριστώ αγοριΚαλά μπανακια μανακι!!!
Φιλάκια ΚΑΒΛΑ!Ευχαριστώ αγορι![]()
Και αλλα παπουτσια.....ελεος πια....δεν χωραμε πλεον....που να τα βαλουμε.....2 ομορφα ποδαρακια εχεις δεν λεω αλλα......Μεγεια τα παπούτσια!
Πετάμε τα παλια και αγοράζουμε καινουρια !Και αλλα παπουτσια.....ελεος πια....δεν χωραμε πλεον....που να τα βαλουμε.....2 ομορφα ποδαρακια εχεις δεν λεω αλλα......
Καλημερα ομορφουλα
![]()