walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.023
- Πόντοι
- 3.436
Το κοριτσάκι κάνει φαρμακευτική αγωγή για να συλλάβει. Ποιος θα είναι ο τυχερός?Ποσο χρονων είναι η Μπαρμπορα?
Το κοριτσάκι κάνει φαρμακευτική αγωγή για να συλλάβει. Ποιος θα είναι ο τυχερός?Ποσο χρονων είναι η Μπαρμπορα?
Άλλαξες πληκτρολόγιο μύστη μου?Κάψα μεγάλη πριν λίγο στο μετάξι ζεστή αφόρητη δεν άντεχα το ψάξιμο και πέρασα με Νάταλι Ιάσωνος 27.
Στανταρακι απ' τα καλά,είναι η πέμπτη φορά που περνάω και ποτέ δεν πέφτει η ποιότητα.
Ποτέ Καποτά σε πεσμένη πουτσα, προτα θα σε φτιάξει.πιπα μέχρι να την σταματήσεις εσύ και σεξ σ όλες τις στάσεις άψογα στισηματα και δεν κλέβει
δε νομίζω είναι πΘα είναι απόγευμα;
τελικά έσκασε η βόμβα;;; αφού δεν είδαμε Βαλαντσιούνας ή ΜίσιτςΕμετουργείο....
Δεύτερη Βάρδια!!!!
15/7/2025
Τα γεγονότα που σημάδεψαν τη βραδιά....
Περδίκα Όροφος
Εδώ ο ελεεινός βρωμιάρης Σάρουμαν παρουσίασε την Χλόη και την Αλεξάνδρα, λατίνες σε απλό πρόγραμμα...
Έγινε λοιπόν το εξής επεισόδιο.
Σιχαμερός λάθρο πλήρωσε για Χλόη και μπήκε δωμάτιο...
Το κορίτσι μόλις τον είδε άρχισε να φωνάζει... Όλο κάτι για condom έλεγε. Προφανώς το σκουπίδι αυτό κάποια μαλακία θα είχε κάνει και η κοπέλα δεν τον ήθελε.
Ο Σάρουμαν προσπάθησε να της αλλάξει γνώμη αλλά η κοπέλα ήταν ανένδοτη!!!
Έτσι χωρίς να χτυπήσει πόρτα μπήκε δωμάτιο να δώσει τα χρήματα πίσω και σίγουρα πήρε μάτι και τον βρωμοψώλη λάθρο...
Δεν σε χάλασε Σάρουμαν έτσι....
Δεύτερο παρόμοιο συμβάν.
Ιάσωνος 44.
Εδώ ήταν η διάσημη πλέον Πάολα, μόνη της,σε απλό πρόγραμμα και αυτή.
Επενδυτής και αφού έφυγα και ήταν μόνος στο σαλόνι τον άκουσα από τον διάδρομο να διαπραγματεύεται με την υπηρεσία για κώλο Ακά....
Τελικά πέρασε δωμάτιο...
Δεν ξέρω τι έγινε....
Καλά ποιά παλιόπαιδα κάνουν αυτά με τις κοπέλες ήθελα να ήξερα...
Υπάρχει και μια είδηση για επιστροφή Βόμβα
από αύριο αλλά δεν μπορώ να μεταφέρω την πληροφορία διότι μου την είπε η υπηρεσία.
Αν αύριο λέει αλήθεια και είναι στο πόστο της θα ενημερώσω!
![]()
Από ότι ακούγεται θα σκάσει στον παράλληλο δρόμο, όχι εκεί που εσκαγε τις προάλλες...δε νομίζω είναι π
τελικά έσκασε η βόμβα;;; αφού δεν είδαμε Βαλαντσιούνας ή Μίσιτς
τουλάχιστον να σκάσει αυτή βρε
παιδιά!![]()
Έχω την εντύπωση πως η Άννα από Χωματιανου 11 είναι Ουκρανή και το πολύ 25-26 χρονών. Πήγαινε από εβδομάδα να τη δεις γιατί διακοπαρει.
Από Μολδαβία μύστη μου είναι η Αννούλα.
![]()
Ναι, σκάσανε αρκετές στην Δαμασκό από τους Εβραίους.δε νομίζω είναι π
τελικά έσκασε η βόμβα;;; αφού δεν είδαμε Βαλαντσιούνας ή Μίσιτς
τουλάχιστον να σκάσει αυτή βρε
παιδιά!![]()
Κρεμπιέδες όλοι μας παιδιά να τη βοηθήσουμε τη γυναίκα. Και δεν εννοω στον κώλο της πονηρουληδες, γιατι θα γεννήσει κωλόπαιδο.Το κοριτσάκι κάνει φαρμακευτική αγωγή για να συλλάβει. Ποιος θα είναι ο τυχερός?
Θα παω και γω αποψε δω....υποψιαζομαι οτι θα ειναι καμια Τατιανα ή Ναταλια ή Βαλερια εκει στα ψηλα στην ΙασωνοςΝαι, σκάσανε αρκετές στην Δαμασκό από τους Εβραίους.
Για όλα υπόλοιπα , αν δεν πας ο ίδιος μην περιμένεις, όταν το διαβάσεις εδω θα ειναι αργά
Μιλατε με γριφους γεροντες.... μας εχει φαει η περιεργεια για αυτην την επιστροφη
Όχι δεν ήταν εκεί.Θα παω και γω αποψε δω....υποψιαζομαι οτι θα ειναι καμια Τατιανα ή Ναταλια ή Βαλερια εκει στα ψηλα στην Ιασωνος
Δευτερη βαρδια ,μετα τις πεντεΗ ρανια ξέρει κανείς τ ώρα πιάνει βάρδια ;;
Δεν το ήξερα, ότι μου είπε έγραψα.Από Μολδαβία μύστη μου είναι η Αννούλα.
![]()
Δυστυχώς δεν... Η επιστροφή Βόμβα ήταν μούφα.
Δικό μου λάθος, ζητώ συγγνώμη...
Τελευταία γυναίκα που πίστεψα ήταν η Σαμπίνα κάποτε.
Τώρα δεν πιστεύω ξανά καμία!
Όχι δεν ήταν εκεί.
![]()
Κάτι μου έλεγε ότι γιαυτη μιλαγατε από την αρχή .... Πέρασαν τουλάχιστον τα 9μερα από το ατυχές γεγονός;;Δύσκολο να επιστρέψει, ειναι Ρουμανία υπο ψυχιατρικη παρακολούθηση και με μια κωλοτρυπιδα σμπαράλια.