Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 45
- Like
- 7.792
- Πόντοι
- 3.446
Πολύ σωστή τοποθέτηση....ποσο καιρο εκανες να την κλεισεις?
Πολύ σωστή τοποθέτηση....ποσο καιρο εκανες να την κλεισεις?
Καμιά βδομάδα σχεδόν. Εσένα πόσο σου πήρε να κανονίσεις μαζί της;ποσο καιρο εκανες να την κλεισεις?
εχω προσπαθησει πολλες φορες.Πολύ σωστή τοποθέτηση....
σε μενα δεν απαντανε.Καμιά βδομάδα σχεδόν. Εσένα πόσο σου πήρε να κανονίσεις μαζί της;
Κρίμα. Μαλακία πάντως να μην απαντάνεεχω προσπαθησει πολλες φορες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σε μενα δεν απαντανε.
Ωραίος . Είχα καταλάβει ότι είχε σταματήσειΣυνάντηση σήμερα το απόγευμα με την Αλίκη. Εμφανίσιμη και σέξι για την ηλικία της αν και είναι 40+ κάτι που έχει αρχίσει να φαίνεται. Είναι όμως μία έμπειρη και συνειδητοποιημένη γυναίκα που θα σε διαβάσει εύκολα μπαίνοντας στο δωμάτιο. Αν ξέρεις τι θες, δεν θα σου πει όχι. Στα υπέρ οι βυζάρες και το παιχνίδι που σε αφήνει να κάνεις μαζί τους. Στο σεξ βγάζει διάθεση, όρεξη και γενικά είναι η γυναίκα χωρίς πολλές πρωτοβουλίες αλλά υποταγμένη στην απόλαυση του άντρα. Της αρέσει και το δείχνει όπως το να σε γλείφει και να σε φιλάει, να μη σταματά να τον πιάνει ή να τον έχει μέσα της. Δοκιμάστηκε στον ιεραπόστολο στο cow και στα 4 με θέα την κωλάρα της. Άντεξε στο σφυροκόπημα και το τέλος ήρθε στο στόμα της όπου τα πήρε όλα με μεγάλη ευχαρίστηση. Όσον αφορά για το social κάνεις άνετη κουβεντούλα μαζί γιατί της αρέσει. Για 80€ είναι ένα vfm και συστήνεται ειδικά για όσους αρέσκονται στις milf. Ευχαρίστως την ξαναβλέπω για μια επανάληψη. Αυτά από μένα μάγκες έρρωσθε και ευδαιμονείτε!!!![]()
Τι πρωτότυπο??? Ανεξάρτητες....φυσικό είναι...αφεντικά του εαυτού τούςΚρίμα. Μαλακία πάντως να μην απαντάνε
Δεν πρέπει να'χε σταματήσει γιατί σε προηγούμενες σελίδες είχε γράψει ένα παλικάρι ότι είχε βρεθεί μαζί τηςΩραίος . Είχα καταλάβει ότι είχε σταματήσει
Ναι μεν αφεντικά του εαυτού αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτή. Εννοώ δεν παύει ότι κάνουν ένα επάγγελμα στο οποίο βασίζεται κατά πολύ μεγάλο ποσοστό στην επικοινωνία μην ξεχνάς...Τι πρωτότυπο??? Ανεξάρτητες....φυσικό είναι...αφεντικά του εαυτού τούς
Εγώ δεν το ξεχνώ....αυτές ομως?Ναι μεν αφεντικά του εαυτού αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτή. Εννοώ δεν παύει ότι κάνουν ένα επάγγελμα στο οποίο βασίζεται κατά πολύ μεγάλο ποσοστό στην επικοινωνία μην ξεχνάς...
Ισχύει όντως αυτό που λες αλλά ευτυχώς που υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Δηλαδή οι σωστές επαγγελματίες!!! Αυτές που ανέφερες πολύ απλά μπαίνουν blacklist. Δυστυχώς υπάρχουν οι σαλιάρηδες και οι μουνόδουλοι που με ένα σφύριγμα των εν λόγω κοριτσιών θα τρέξουν σαν σκυλάκια κανίς...Εγώ δεν το ξεχνώ....αυτές ομως?
Το έχω γράψει παλι θα το επαναλάβω
Αν μιλήσουμε για την διαθεσιμότητα κ το κλείσιμο ραντεβού με τις ανεξάρτητες.....που είναι σαν να παρακαλάμε μια υποψήφια γκόμενά μας για να βρεθούμε.
Ανεξαρτητες
ΟΤΑΝ θέλουν ΌΠΟΤΕ θέλουν κ με ΟΠΟΊΟΝ θέλουν !!!!!!
Αυτές τις εξαιρέσεις ψάχνω....Ισχύει όντως αυτό που λες αλλά ευτυχώς που υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Δηλαδή οι σωστές επαγγελματίες!!! Αυτές που ανέφερες πολύ απλά μπαίνουν blacklist. Δυστυχώς υπάρχουν οι σαλιάρηδες και οι μουνόδουλοι που με ένα σφύριγμα των εν λόγω κοριτσιών θα τρέξουν σαν σκυλάκια κανίς...
Ευχαρίστως αλλά εσύ σαν παλαιό μέλος που είσαι παράξενο να μην ξέρεις τι παίζει εδώ...Αυτές τις εξαιρέσεις ψάχνω....
Στείλε σε πμ αν θέλεις φυσικά.
Εχει τον ίδιο αριθμό επικοινωνίας ή έχει αλλάξει ;Συνάντηση σήμερα το απόγευμα με την Αλίκη. Εμφανίσιμη και σέξι για την ηλικία της αν και είναι 40+ κάτι που έχει αρχίσει να φαίνεται. Είναι όμως μία έμπειρη και συνειδητοποιημένη γυναίκα που θα σε διαβάσει εύκολα μπαίνοντας στο δωμάτιο. Αν ξέρεις τι θες, δεν θα σου πει όχι. Στα υπέρ οι βυζάρες και το παιχνίδι που σε αφήνει να κάνεις μαζί τους. Στο σεξ βγάζει διάθεση, όρεξη και γενικά είναι η γυναίκα χωρίς πολλές πρωτοβουλίες αλλά υποταγμένη στην απόλαυση του άντρα. Της αρέσει και το δείχνει όπως το να σε γλείφει και να σε φιλάει, να μη σταματά να τον πιάνει ή να τον έχει μέσα της. Δοκιμάστηκε στον ιεραπόστολο στο cow και στα 4 με θέα την κωλάρα της. Άντεξε στο σφυροκόπημα και το τέλος ήρθε στο στόμα της όπου τα πήρε όλα με μεγάλη ευχαρίστηση. Όσον αφορά για το social κάνεις άνετη κουβεντούλα μαζί γιατί της αρέσει. Για 80€ είναι ένα vfm και συστήνεται ειδικά για όσους αρέσκονται στις milf. Ευχαρίστως την ξαναβλέπω για μια επανάληψη. Αυτά από μένα μάγκες έρρωσθε και ευδαιμονείτε!!!![]()
Καλημέρα,Συνάντηση σήμερα το απόγευμα με την Αλίκη. Εμφανίσιμη και σέξι για την ηλικία της αν και είναι 40+ κάτι που έχει αρχίσει να φαίνεται. Είναι όμως μία έμπειρη και συνειδητοποιημένη γυναίκα που θα σε διαβάσει εύκολα μπαίνοντας στο δωμάτιο. Αν ξέρεις τι θες, δεν θα σου πει όχι. Στα υπέρ οι βυζάρες και το παιχνίδι που σε αφήνει να κάνεις μαζί τους. Στο σεξ βγάζει διάθεση, όρεξη και γενικά είναι η γυναίκα χωρίς πολλές πρωτοβουλίες αλλά υποταγμένη στην απόλαυση του άντρα. Της αρέσει και το δείχνει όπως το να σε γλείφει και να σε φιλάει, να μη σταματά να τον πιάνει ή να τον έχει μέσα της. Δοκιμάστηκε στον ιεραπόστολο στο cow και στα 4 με θέα την κωλάρα της. Άντεξε στο σφυροκόπημα και το τέλος ήρθε στο στόμα της όπου τα πήρε όλα με μεγάλη ευχαρίστηση. Όσον αφορά για το social κάνεις άνετη κουβεντούλα μαζί γιατί της αρέσει. Για 80€ είναι ένα vfm και συστήνεται ειδικά για όσους αρέσκονται στις milf. Ευχαρίστως την ξαναβλέπω για μια επανάληψη. Αυτά από μένα μάγκες έρρωσθε και ευδαιμονείτε!!!![]()
Το ίδιο τηλ έχω κι εγω. Δοκιμασε και viber, συνήθως χρησιμοποιούν καρτοκινητα και δεν ανανεώνουν το χρόνο ομιλίας με αποτέλεσμα να γίνεται φραγή στο νούμερο μέχρι να γίνει ανανέωση. μέσω wifi ή άλλης σύνδεσης κινητής έχουν ίντερνετ και το viber είναι ενεργό.Καλημέρα,
εγώ έχω προσπαθήσει να την βρω στο τηλ. ....0894 και βγαίνει ενημέρωση περί φραγής εισερχομενων.
Υπάρχει και κάποιο άλλο τηλ?
Τι παπαριές γράφεις οτι την συνάντησες την Κυριακή και γράφεις παράλληλα οτι την συνάντησε προηγουμένως άλλος .Δεν πρέπει να'χε σταματήσει γιατί σε προηγούμενες σελίδες είχε γράψει ένα παλικάρι ότι είχε βρεθεί μαζί της
Σωστός! Λες κ μας κάνουν χάρηΕγώ δεν το ξεχνώ....αυτές ομως?
Το έχω γράψει παλι θα το επαναλάβω
Αν μιλήσουμε για την διαθεσιμότητα κ το κλείσιμο ραντεβού με τις ανεξάρτητες.....που είναι σαν να παρακαλάμε μια υποψήφια γκόμενά μας για να βρεθούμε.
Ανεξαρτητες
ΟΤΑΝ θέλουν ΌΠΟΤΕ θέλουν κ με ΟΠΟΊΟΝ θέλουν !!!!!!
Ναι ρε παπάρα γιατί αν γυρίσεις μερικές σελίδες πίσω θα δεις ότι είχε κάνει ραντεβού μαζί της αλλος συναγωνιστής οτιν λίγους μήνες προτού μεσολαβήσει το δικό μου. Τόσο βαριόσκυλο είσαι που δε μπορείς να κάνεις μια περιήγηση να το δεις...Τι παπαριές γράφεις οτι την συνάντησες την Κυριακή και γράφεις παράλληλα οτι την συνάντησε προηγουμένως άλλος .