Ναι στον Οαεδ στα φαναρια.Τη βλεπω και αρκετα αργα.Δεν ηταν προβλημα το χοτελ,οπου ηθελα,απλα εχει τα κοντινα ολυμπιον και τζορτζιο οποτε παιξε μπαλα εκει χωρις πολλα περα δωθε.ΔΕν προβληματιστηκαμε για το που αλλα για το αν θα πηγαινα,της ειχα πει σε μιση ωρα θα παω αν θελησω με συμφωνια στα 40.Ισως αργα να ναι πιο ανετη κτλ συν μπανιο αλλα γυφτισσα ειναι κ δε την εμπιστευτηκα.Την ξαναειδα αυτη τη βδομαδα με φορεμα και μου φανηκε ακομα καλυτερη,σωμα εχει χωρις αμφιβολια,διαθεση δε ξερω,εμενα πηγε να μου κανει τσατσιες.Αν ειχε μυαλο θα κερδιζε τα 40 οποτε αν θες να δοκιμασεις δε πιστευω οτι θα σου αρνηθει,αν φοβασαι παμε μαζι.Φραγκοφονιας ειναι,πλησιασε αφοβα και μιλα.Αν σου πει οτι δε κανει τετοια πραματα κτλ προσπερνα και μην ασχοληθεις κ γραφτην καθε φορα που θα περνας ως να στο αρχισει η να ξαναμιλησετε η διαγραφη.Προσεχε πως θα της μιλησεις οχι επειδη κινδυνευεις (ολομοναχη) αλλα για να σε παρει με καλο ματι να δεχτει πρωτα και υστερα να σου αποδωσει ελπιζω.Αν αντεχεις για εξω ξερει να σε παει αυτη,δε στο συνιστω,καλυτερα ξενοδοχειο κ πες μας αν απεδωσε γιατι μου χει κανει ψευτομαλακιες και δε τη προτιμω εδω και παρα πολυ καιρο.Φιλος που υποτιθεται τη πηρε απεδωσε και εγω επιβεβαιωνω οτι οντως ζητησε 40 για ξενοδοχειο αλλα πρωτον με βλεπει παρα πολυ καιρο και δευτερον με εχει ξανακοροιδεψει.Βαλε ορους αλλιως μη πας σε καμια περιπτωση.Εχω περιεργεια αν νυχτα ειδικα αργα επειδη ειναι εκει μηπως οντως τηρησει τα λεγομενα της λογω ανεσης και περισσοτερων χρηματων.Εγω ολο ακυρα τις ριχνω και ετσι οπως το πηγε θα συνεχισω να ριχνω ακυρο.Επισης εχε το νου σου σε ολη την Αχαρνων-Λιοσιων συνολικα γτ μπορει να σου κατσουν λαβρακια.