Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.456
Πόντοι
3.556
Με Στοιχεία Τράπεζας Ελλάδας μόνο ΣΥΡΙΖΑ μείωσε τις Τραπεζικές Προμήθειες.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.068
Πόντοι
6.056
Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτά θεωρούνται κακά γνωρίσματα αλλά τέσπα

να γράφουμε ΣΩΣΤΑ ellinika :coffee:

βέβαια ο ρομπ δικαιολογείται :confused::confused:
από σένα δικαιολογούμε ρε μόμολο ?
δεν έχεις τι να πείς και το έριξες στην ορθογραφία ? εσύ μιλάς για ορθογραφία ? :2funny::2funny:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.445
Πόντοι
6.256

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.456
Πόντοι
3.556
Πουτσα μας τυπε είμαστε άπλες

Εξ άλλου μην ξεχνάμε πως οι τράπεζες πέρασαν δύσκολα χρόνια στην
Κρίση
Συμφωνείς με τον μπαμπά Μητσοτάκη ότι ζορίστηκαν οι καημένες οι Τράπεζες ε?

• Αγάπη
Αντιδράσεις: riding

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.447
Πόντοι
5.506
ρε αυτοι θα πανε ολοι μεσα :confused:
GvvXXq6XQAArfWS.jpg

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.445
Πόντοι
6.256
από σένα δικαιολογούμε ρε μόμολο ?
δεν έχεις τι να πείς και το έριξες στην ορθογραφία ? εσύ μιλάς για ορθογραφία ? :2funny::2funny:
όχι από εμένα

δικαιολογείσαι γιατί όταν γαλουχήθηκες δόθηκε βάση στο να μάθεις το ποίημα αλλά όχι να το κατανοείς κιόλας :hi:

πες μας τώρα για τον ορθόδοξο που δεν βοηθάει ξένους τον καλό χριστιανό...άραγε θρησκευτικά έκανε στην 3η δημοτικού? :2funny::2funny::2funny:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.068
Πόντοι
6.056
όχι από εμένα

δικαιολογείσαι γιατί όταν γαλουχήθηκες δόθηκε βάση στο να μάθεις το ποίημα αλλά όχι να το κατανοείς κιόλας :hi:

πες μας τώρα για τον ορθόδοξο που δεν βοηθάει ξένους τον καλό χριστιανό...άραγε θρησκευτικά έκανε στην 3η δημοτικού? :2funny::2funny::2funny:
χαζομάρες λες ,

το νόημα του βίντεο , υπάρχουν κ ρεπορτάζ, είναι πως έχουν λυσσάξει να ανοίξουν τα κλειστά σπίτια
ώστε να βολευτούν ΔΩΡΕΑΝ οι ορδές των ισλαμοόρκς
Το αν ο τύπος είναι χριστιανός ή άθεος είναι αδιάφορο

όσο για την ορθογραφία κλάιν μάιν η επίδειξη ορθογραφίας,
έχω ξεφτυλίσει στο παρελθόν κάποια ψώνια καθηγητάδες που τόπαιζαν ορθογράφοι

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.445
Πόντοι
6.256
χαζομάρες λες ,

το νόημα του βίντεο , υπάρχουν κ ρεπορτάζ, είναι πως έχουν λυσσάξει να ανοίξουν τα κλειστά σπίτια
ώστε να βολευτούν ΔΩΡΕΑΝ οι ορδές των ισλαμοόρκς
Το αν ο τύπος είναι χριστιανός ή άθεος είναι αδιάφορο

όσο για την ορθογραφία κλάιν μάιν η επίδειξη ορθογραφίας,
έχω ξεφτυλίσει στο παρελθόν κάποια ψώνια καθηγητάδες που τόπαιζαν ορθογράφοι
Ναι έχουν λυσσάξει...με τα λεφτά της Ευρώπης βέβαια....αλλά από την άλλη...κάτι πατριώτες Ελληναράδες δεν είναι που τα νοικιάζουν και χαίρονται κιόλας γιατί θα έχουν σίγουρο το χρήμα από την ΜΚΟ κάθε μήνα?

Είδες κανέναν πατριώτη να ανοίγει το σπίτι του δωρεάν σε συμπατριώτη του που δεν έχει??? Είδες να το δίνει σε μειωμένη τιμή σε κανέναν πολύτεκνο? Όχι....το κρατάνε κλειστό...μέχρι να βρουν κορόιδο να πληρώνει τα λεφτά που ζητάνε. Όμως το ποίημα που σου έμαθαν είναι ότι φταίει ο ξυπόλυτος και όχι ο φορτωμένος που ήρθε και αγόρασε σε πλειστηριασμό 3 οικοδομικά τετράγωνα για να τα κάνει airbnb...σε συμφέρει κιόλάς για να κρατηθούν οι τιμές ψιλά....χριστιανοί πατριώτες.

Αδιάφορο...εγώ αυτό σχολίασα...και σαν αυτόν τον μπαμπουίνο που δηλώνει χριστιανός για να δικαιολογήσει τα κόμπλεξ και τον ρατσισμό του υπάρχουν πολλοί....μεσίτης κιόλας...που τα τελευταία χρόνια ο κλάδος αυτός έχει πατήσει κυριολεκτικά πάνω στο αίμα των αδύναμων να βρουν στέγη.

Όταν θες μπρο να πουλήσεις πνεύμα και να πεις τους άλλους αλβανούς ουτσεκάδες και άλλα τέτοια....

κοίτα να γράφεις σωστά το Έλληνες τουλάχιστον - εκεί κολλάει η ορθογραφία :sunglasses:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.068
Πόντοι
6.056
Ναι έχουν λυσσάξει...με τα λεφτά της Ευρώπης βέβαια....αλλά από την άλλη...κάτι πατριώτες Ελληναράδες δεν είναι που τα νοικιάζουν και χαίρονται κιόλας γιατί θα έχουν σίγουρο το χρήμα από την ΜΚΟ κάθε μήνα?

Είδες κανέναν πατριώτη να ανοίγει το σπίτι του δωρεάν σε συμπατριώτη του που δεν έχει??? Είδες να το δίνει σε μειωμένη τιμή σε κανέναν πολύτεκνο? Όχι....το κρατάνε κλειστό...μέχρι να βρουν κορόιδο να πληρώνει τα λεφτά που ζητάνε. Όμως το ποίημα που σου έμαθαν είναι ότι φταίει ο ξυπόλυτος και όχι ο φορτωμένος που ήρθε και αγόρασε σε πλειστηριασμό 3 οικοδομικά τετράγωνα για να τα κάνει airbnb...σε συμφέρει κιόλάς για να κρατηθούν οι τιμές ψιλά....χριστιανοί πατριώτες.

Αδιάφορο...εγώ αυτό σχολίασα...και σαν αυτόν τον μπαμπουίνο που δηλώνει χριστιανός για να δικαιολογήσει τα κόμπλεξ και τον ρατσισμό του υπάρχουν πολλοί....μεσίτης κιόλας...που τα τελευταία χρόνια ο κλάδος αυτός έχει πατήσει κυριολεκτικά πάνω στο αίμα των αδύναμων να βρουν στέγη.

Όταν θες μπρο να πουλήσεις πνεύμα και να πεις τους άλλους αλβανούς ουτσεκάδες άλλα τέτοια....

κοίτα να γράφεις σωστά το Έλληνες τουλάχιστον - εκεί κολλάει η ορθογραφία :sunglasses:
ποιά λεφτά της ευρώπης ? ενημερώσου πριν πετάξεις άκυρα ,
το 25% το καλύπτει ο έλληνας φορολογούμενος
Την δημιουργία δομών, την επιβάρυνση στα νοσοκομεία, τα καύσιμα-εργατοώρες αστυνομία-λιμενικού την πληρώνει 100% ο έλληνας φορ/νος
Τις φυλακές που είναι τίγκα από λάθρους , τις πληρώνει ο έλληνας φορολογούμενος 100%
Δεν περνάει η καραμέλα περί ρατσισμού , ξύπνησαν οι κυρ παντελήδες αλβανάκο

Δεν δικαιούσαι να πείς τίποτα για κανέναν έλληνα και σε κάθε περίπτωση να δείχνεις φρόνιμος όπως αρμόζει στον αιτούντα φιλοξενίας
Πριν μιλήσεις για έλληνες δες τα χάλια σου στο βίντεο που κλέψατε το ρολόι του σωτήρα σας:2funny:

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.049
Πόντοι
21.395

Όταν θες μπρο να πουλήσεις πνεύμα και να πεις τους άλλους αλβανούς ουτσεκάδες και άλλα τέτοια....

Μλκσμνο ετσι και καταλαβω οτι δεν εισαι Αλβανος θα πηδηχτω απο το παραθυρο:confused:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.445
Πόντοι
6.256
ποιά λεφτά της ευρώπης ? ενημερώσου πριν πετάξεις άκυρα ,
το 25% το καλύπτει ο έλληνας φορολογούμενος
Την δημιουργία δομών, την επιβάρυνση στα νοσοκομεία, τα καύσιμα-εργατοώρες αστυνομία-λιμενικού την πληρώνει 100% ο έλληνας φορ/νος
Τις φυλακές που είναι τίγκα από λάθρους , τις πληρώνει ο έλληνας φορολογούμενος 100%
Δεν περνάει η καραμέλα περί ρατσισμού , ξύπνησαν οι κυρ παντελήδες αλβανάκο

Δεν δικαιούσαι να πείς τίποτα για κανέναν έλληνα και σε κάθε περίπτωση να δείχνεις φρόνιμος όπως αρμόζει στον αιτούντα φιλοξενίας
Πριν μιλήσεις για έλληνες δες τα χάλια σου στο βίντεο που κλέψατε το ρολόι του σωτήρα σας:2funny:

Τις ΜΚΟ για τα σπίτια τις πληρώνουν με κεφάλαια από την ΕΕ. Γιατί νομίζεις ότι τρέχει η κάθε αλεξια να τις διπλαρώσει;;; Ξυπνά.

Και τον ΟΠΕΚΕΠΕ εμείς τον πληρώνουμε αλλά δεν αισθάνομαι καλύτερα που τον ιδρώτα μου τον τρώει Έλληνας και όχι ξένος. Εσυ μπορεί να αισθάνεσαι επειδή αφήνεις τα κόμπλεξ σου να σε κυριέψουν.

Δικαιούμαι να μιλάω για όποιον θέλω…εγώ είμαι Έλληνας και δεν ντρέπομαι να πω ότι είμαστε λαμόγια…η λαμογιά δεν έχει εθνικότητα θα ήθελες να έχει αλλά δεν έχει

Βέβαια και μόνο που αντί για επιχειρήματα έχεις να πεις τον άλλον Αλβανό (λες και είσαι σε γυμνάσιο την δεκαετία του 90) δείχνει πόσο ντουγανι εισαι.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ταπεινό από το να αφήνει κάποιος τα κόμπλεξ και τις παρορμήσεις του να τον ορίζουν. Πρέπει να το κοιτάξεις έχεις καεί πλέον έχεις κόψει αλυσίδα.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.068
Πόντοι
6.056
Τις ΜΚΟ για τα σπίτια τις πληρώνουν με κεφάλαια από την ΕΕ. Γιατί νομίζεις ότι τρέχει η κάθε αλεξια να τις διπλαρώσει;;; Ξυπνά.

Και τον ΟΠΕΚΕΠΕ εμείς τον πληρώνουμε αλλά δεν αισθάνομαι καλύτερα που τον ιδρώτα μου τον τρώει Έλληνας και όχι ξένος. Εσυ μπορεί να αισθάνεσαι επειδή αφήνεις τα κόμπλεξ σου να σε κυριέψουν.

Δικαιούμαι να μιλάω για όποιον θέλω…εγώ είμαι Έλληνας και δεν ντρέπομαι να πω ότι είμαστε λαμόγια…η λαμογιά δεν έχει εθνικότητα θα ήθελες να έχει αλλά δεν έχει

Βέβαια και μόνο που αντί για επιχειρήματα έχεις να πεις τον άλλον Αλβανό (λες και είσαι σε γυμνάσιο την δεκαετία του 90) δείχνει πόσο ντουγανι εισαι.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ταπεινό από το να αφήνει κάποιος τα κόμπλεξ και τις παρορμήσεις του να τον ορίζουν. Πρέπει να το κοιτάξεις έχεις καεί πλέον έχεις κόψει αλυσίδα.
έχετε την παγκόσμια αποκλειστικότητα να σκούζετε όταν σας χαρακτηρίζουν με την εθνικότητα σας
Όλοι οι λαοί του πλανήτη είναι περήφανοι για την καταγωγή τους πλην εσάς , αλβανάκο :2funny::2funny:
Φυσικά υπάρχουν μεταξύ σας εξαιρέσεις που είναι κανονικοί άνθρωποι ,δηλώνουν την καταγωγή τους
και δεν το παίζουν ανάρχια στην ελλάδα ενώ στην αλβανία είναι εθνίκια π-ουτσεκάδες

το τι πληρώνει ο έλληνας φορολογούμενος τα είπαμε , υπάρχουν αναρτημένα σε προηγούμενα ποστ,
επίσης στο ευρωπαικό ταμείο συνεισφέρει πάλι από τους φόρους του ο έλληνας κορόιδο φορολογούμενος

Φαντάζομαι δεν θα ήθελες να δείς τα Τίρανα με καμιά πεντακοσαριά χιλιάδες αράπηδες, σύνελθε και δες την πραγματικότητα
Καλές οι μκο , πληρώνουν μεροκαματάκι αλλά υπάρχει κόσμος ,η πλειοψηφία που υποφέρει και δεν αντέχει να πληρώνει λαθρογαμισιάτικα
μαζί με τα οπεκεπε

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.049
Πόντοι
21.395
Δεν μπορώ να το κρύψω με έχουν καταλάβει τα καθαρόαιμα λαγωνικά του θρεντ :confused:
Και προσπαθουμε να κρατησουμε καθαρο το αιμα της φυλης μας.
Τωρα αν η κορη μας η, η αδερφη μας πιασει γκομενο κανενα αφροαμερικανο διασημο μπασκεμπολιστα, η κανεναν Ελ Καμπι του ολυμπιακου, τοτε θα ηταν τιμη για την οικογενεια μας.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.068
Πόντοι
6.056
Και προσπαθουμε να κρατησουμε καθαρο το αιμα της φυλης μας.
Τωρα αν η κορη μας η, η αδερφη μας πιασει γκομενο κανενα αφροαμερικανο διασημο μπασκεμπολιστα, η κανεναν Ελ Καμπι του ολυμπιακου, τοτε θα ηταν τιμη για την οικογενεια μας.
και αρσενικός αν μείνει έγκυος από κανάν πλούσιο μαυρούκο-ανακόντα , μια χαρά :coffee:

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.049
Πόντοι
21.395
και αρσενικός αν μείνει έγκυος από κανάν πλούσιο μαυρούκο-ανακόντα , μια χαρά :coffee:
Φαινεται ομως οτι δεν παιζει ρολο το χρωμα, αλλα το χρημα και η αναγνωρισημοτητα.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom