kolobaras76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.850
- Πόντοι
- 446
ότι πρέπει για Jason street ....με κώλο και ακάποτο τελειωτικό στο 10αρικο.....
Τελευταίες ευκαιρίες για όποιον θέλει να τη ξεφτιλίσει στο γαμήσι με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους πριν αποσυρθεί το σώμα της από ένα αξιοπρεπές επίπεδο...Πατησε τα 50, εχει αρχίσει και σαπίζει, καμία σχέση το σωμα της με αλλες χρονιές.
Το σωμα μπορει να αποσυρθεί η ιδια ομως δεν νομιζω να κοψει την πουτσα, θα δουμε τραγικά πράγματα να ειναι αυτη 60 και να γαμιεται με 20-30 μικρότερους χαρτζιλικώνοντας τους.Τελευταίες ευκαιρίες για όποιον θέλει να τη ξεφτιλίσει στο γαμήσι με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους πριν αποσυρθεί το σώμα της από ένα αξιοπρεπές επίπεδο...
Ανάλογα τα γούστα αδελφέ. Αν πει δυο τρεις κουβέντες και ξενερώσω δεν μου σηκώνεται ούτε με γερανό.Ανεξάρτητως του στυλ της οποίος λέει ότι δεν την ψωλιαζε σκληρά μια φορά έτσι πετιτ που είναι να της δώσει τις τρύπες στο χέρι λέει ψέματα
Ανεξάρτητως του στυλ της οποίος λέει ότι δεν την ψωλιαζε σκληρά μια φορά έτσι πετιτ που είναι να της δώσει τις τρύπες στο χέρι λέει ψέματα
Μην ανησυχείς εμείς που δεν έχουμε φύγει ακόμα από αυτό το διάστημα που αναφέρεις είμαστε έτοιμοι να βγάλουμε εις πέρας αυτή τη δύσκολη αποστολή.Μέχρι τα τριάντα - τριανταπέντε μου, θα της έσκιζα τον κώλο μέχρι να ματώσει το καυλί μου. Μετά οι περισσότεροι αρχίζουμε και δεν ανεχόμαστε το πριξαρχίδι.![]()
Με μια (χειμερινη) καλτσα στο στομα μια χαρα θα ειναι
κατευθειαν για δω .. οπως ειναι ..
Ναι σωστοςκατευθειαν για δω .. οπως ειναι ..
![]()
Μιλφοποδαρα
Τα βυζια οπως τα βλεπω απο το π΄λαι κοντεύουν να φτάσουν στη κοιλιά... Δεν εχει λεφτά να παει να τα φτιάξει η το παίζει και αυτη μου αρέσει το σώμα μου όπως ειναι;Κορμάρα
Έχει ήδη ξεκινήσει η σαυροποιηση οπότε άμα δεν ανοίξει OF άμεσα δεν την βλέπω να το κάνει στο μέλλονΠιστεύω σε 5-6 χρόνια το πολύ, θα τη παρτουζωνουν άγρια! Ειδικά πιτσιρικάδες 30ρηδες με λεφτά, μέχρι και Onlyfans θα δούμε από την ψωλού