adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 96.950
Τόσο σας πονάει που δουλεύω
Τόσο σας πονάει που δουλεύω
Έκανες χωρις προφυλακτικό?Τόσο σας πονάει που δουλεύω
, καλησπέρα
Πάλι θέλετε πόλεμο
Τι θέλεις ρε αγαπούλη μου να πέσει τη δουλειά μου δεν θα πέσει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν χρειάζεται να υπονούμενα να λες το χωρίς προφυλακτικό
ΑχααΈκανες χωρις προφυλακτικό?
Και κολο και μουνι?
Wait να το θυμητόΚαι κολο και μουνι?
ΘυμήθηκεςWait wait
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Wait να το θυμητό
Ρε σεις δεν αφήνεται πάλι τον πόλεμο που αρχίσατε στο κορίτσι. Πριν κάποια χρόνια η ίδια μαλακια με τα ακαποτα, μέχρι που αποδείχθηκε τζιφος ο θησαυρός. Έλεος πια. Ποιο καθαρό κοριτσάκι από την Ανδριάνα δύσκολα βρίσκεις. Έλεος πια. Σας βαρέθηκε όλο το σάιτ με όλο αυτό που κάνετε μες τις κοπέλες.Θυμήθηκες
Ρε σεις δεν αφήνεται πάλι τον πόλεμο που αρχίσατε στο κορίτσι. Πριν κάποια χρόνια η ίδια μαλακια με τα ακαποτα, μέχρι που αποδείχθηκε τζιφος ο θησαυρός. Έλεος πια. Ποιο καθαρό κοριτσάκι από την Ανδριάνα δύσκολα βρίσκεις. Έλεος πια. Σας βαρέθηκε όλο το σάιτ με όλο αυτό που κάνετε μες τις κοπέλες.
ΥΓ.
Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα φίλε. Απλά η απάντηση κόλλησε στο δικό σου ποστ.
Όποιος ξέρει, ξέρει... @Pa Luki Luk, καλησπέρα
Πάλι θέλετε πόλεμο
Τι θέλεις ρε αγαπούλη μου να πέσει τη δουλειά μου δεν θα πέσει
Δεν χρειάζεται να υπονούμενα να λες το χωρίς προφυλακτικό
Διαβασε κι ασε τις μπουρδες,Πηγαινε με πακιστανους ακαποτα απο τοτε που δουλευε στην Δαφνη -καναρη 21 στον 4ο οροφο.Θησαυρος με εξετασεις μουφα απο γιατρο γνωστο μηδεν εξετασεις,Τωρα οποιοι θελετε πηγαινετε για εξετασεις ας πουμε ηπατιτιδα c και HIV.Δεν ασχολουμαι τοσο καιρο αλλα ΠΙΘΑΝΩΣ να κινδυνευει κοσμος.Θα μου πεις ας προσεχανε ενηλικοι ειναι οκ.Απλα προσεχετε.Το να μην εχει τοσα χρονια τιποτα μετα απο τοσα πηδηματα χωρις να προσεχει.Πολυ περιεργο.Ας μιλησουν κι αλλοι.Ειμαι σιγουρος οτι γνωριζουνΡε σεις δεν αφήνεται πάλι τον πόλεμο που αρχίσατε στο κορίτσι. Πριν κάποια χρόνια η ίδια μαλακια με τα ακαποτα, μέχρι που αποδείχθηκε τζιφος ο θησαυρός. Έλεος πια. Ποιο καθαρό κοριτσάκι από την Ανδριάνα δύσκολα βρίσκεις. Έλεος πια. Σας βαρέθηκε όλο το σάιτ με όλο αυτό που κάνετε μες τις κοπέλες.
ΥΓ.
Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα φίλε. Απλά η απάντηση κόλλησε στο δικό σου ποστ.
Που ακριβώς είναι αυτά που γράφεις φίλε, γιατί δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Όμως μήπως το χονδρενεις λίγο? Ακαποτα και με Πακιστανούς?Διαβασε κι ασε τις μπουρδες,Πηγαινε με πακιστανους ακαποτα απο τοτε που δουλευε στην Δαφνη -καναρη 21 στον 4ο οροφο.Θησαυρος με εξετασεις μουφα απο γιατρο γνωστο μηδεν εξετασεις,Τωρα οποιοι θελετε πηγαινετε για εξετασεις ας πουμε ηπατιτιδα c και HIV.Δεν ασχολουμαι τοσο καιρο αλλα ΠΙΘΑΝΩΣ να κινδυνευει κοσμος.Θα μου πεις ας προσεχανε ενηλικοι ειναι οκ.Απλα προσεχετε.Το να μην εχει τοσα χρονια τιποτα μετα απο τοσα πηδηματα χωρις να προσεχει.Πολυ περιεργο.Ας μιλησουν κι αλλοι.Ειμαι σιγουρος οτι γνωριζουν
Τύπε, η Αντριάνα είναι από τις πιο καθαρές κοπέλες. Εκτός από κλύσμα στον κώλο κάνει και στο μουνί!Διαβασε κι ασε τις μπουρδες,Πηγαινε με πακιστανους ακαποτα απο τοτε που δουλευε στην Δαφνη -καναρη 21 στον 4ο οροφο.Θησαυρος με εξετασεις μουφα απο γιατρο γνωστο μηδεν εξετασεις,Τωρα οποιοι θελετε πηγαινετε για εξετασεις ας πουμε ηπατιτιδα c και HIV.Δεν ασχολουμαι τοσο καιρο αλλα ΠΙΘΑΝΩΣ να κινδυνευει κοσμος.Θα μου πεις ας προσεχανε ενηλικοι ειναι οκ.Απλα προσεχετε.Το να μην εχει τοσα χρονια τιποτα μετα απο τοσα πηδηματα χωρις να προσεχει.Πολυ περιεργο.Ας μιλησουν κι αλλοι.Ειμαι σιγουρος οτι γνωριζουν
Διαβασε κι ασε τις μπουρδες,Πηγαινε με πακιστανους ακαποτα απο τοτε που δουλευε στην Δαφνη -καναρη 21 στον 4ο οροφο.Θησαυρος με εξετασεις μουφα απο γιατρο γνωστο μηδεν εξετασεις,Τωρα οποιοι θελετε πηγαινετε για εξετασεις ας πουμε ηπατιτιδα c και HIV.Δεν ασχολουμαι τοσο καιρο αλλα ΠΙΘΑΝΩΣ να κινδυνευει κοσμος.Θα μου πεις ας προσεχανε ενηλικοι ειναι οκ.Απλα προσεχετε.Το να μην εχει τοσα χρονια τιποτα μετα απο τοσα πηδηματα χωρις να προσεχει.Πολυ περιεργο.Ας μιλησουν κι αλλοι.Ειμαι σιγουρος οτι γνωριζουν
ΚαλάΔιαβασε κι ασε τις μπουρδες,Πηγαινε με πακιστανους ακαποτα απο τοτε που δουλευε στην Δαφνη -καναρη 21 στον 4ο οροφο.Θησαυρος με εξετασεις μουφα απο γιατρο γνωστο μηδεν εξετασεις,Τωρα οποιοι θελετε πηγαινετε για εξετασεις ας πουμε ηπατιτιδα c και HIV.Δεν ασχολουμαι τοσο καιρο αλλα ΠΙΘΑΝΩΣ να κινδυνευει κοσμος.Θα μου πεις ας προσεχανε ενηλικοι ειναι οκ.Απλα προσεχετε.Το να μην εχει τοσα χρονια τιποτα μετα απο τοσα πηδηματα χωρις να προσεχει.Πολυ περιεργο.Ας μιλησουν κι αλλοι.Ειμαι σιγουρος οτι γνωριζουν
Διαβασε κι ασε τις μπουρδες,Πηγαινε με πακιστανους ακαποτα απο τοτε που δουλευε στην Δαφνη -καναρη 21 στον 4ο οροφο.Θησαυρος με εξετασεις μουφα απο γιατρο γνωστο μηδεν εξετασεις,Τωρα οποιοι θελετε πηγαινετε για εξετασεις ας πουμε ηπατιτιδα c και HIV.Δεν ασχολουμαι τοσο καιρο αλλα ΠΙΘΑΝΩΣ να κινδυνευει κοσμος.Θα μου πεις ας προσεχανε ενηλικοι ειναι οκ.Απλα προσεχετε.Το να μην εχει τοσα χρονια τιποτα μετα απο τοσα πηδηματα χωρις να προσεχει.Πολυ περιεργο.Ας μιλησουν κι αλλοι.Ειμαι σιγουρος οτι γνωριζουν
Κύριε ο τύπος έχει θέμα μαζί μου μάλλονΠου ακριβώς είναι αυτά που γράφεις φίλε, γιατί δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Όμως μήπως το χονδρενεις λίγο? Ακαποτα και με Πακιστανούς?
Σοβαρά τώρα?Διαβασε κι ασε τις μπουρδες,Πηγαινε με πακιστανους ακαποτα απο τοτε που δουλευε στην Δαφνη -καναρη 21 στον 4ο οροφο.Θησαυρος με εξετασεις μουφα απο γιατρο γνωστο μηδεν εξετασεις,Τωρα οποιοι θελετε πηγαινετε για εξετασεις ας πουμε ηπατιτιδα c και HIV.Δεν ασχολουμαι τοσο καιρο αλλα ΠΙΘΑΝΩΣ να κινδυνευει κοσμος.Θα μου πεις ας προσεχανε ενηλικοι ειναι οκ.Απλα προσεχετε.Το να μην εχει τοσα χρονια τιποτα μετα απο τοσα πηδηματα χωρις να προσεχει.Πολυ περιεργο.Ας μιλησουν κι αλλοι.Ειμαι σιγουρος οτι γνωριζουν
Καλησπέρα φίλε. Ενώ ξέρεις αυτά τα πράγματα, γιατί τα αναφέρεις τώρα ενώ είσαι μέλος από πέρυσι; Επίσης, πώς τεκμηριώνεις αυτά τα σοβαρά που λες; Έχεις 15 μηνύματα συνολικά εδώ, και μόνο 3 σχετίζονται με το σπορ, και ειναι όλα για την κοπέλα. Επομένως δεν φαίνονται αξιόπιστα τα όσα αναφέρεις.Διαβασε κι ασε τις μπουρδες,Πηγαινε με πακιστανους ακαποτα απο τοτε που δουλευε στην Δαφνη -καναρη 21 στον 4ο οροφο.Θησαυρος με εξετασεις μουφα απο γιατρο γνωστο μηδεν εξετασεις,Τωρα οποιοι θελετε πηγαινετε για εξετασεις ας πουμε ηπατιτιδα c και HIV.Δεν ασχολουμαι τοσο καιρο αλλα ΠΙΘΑΝΩΣ να κινδυνευει κοσμος.Θα μου πεις ας προσεχανε ενηλικοι ειναι οκ.Απλα προσεχετε.Το να μην εχει τοσα χρονια τιποτα μετα απο τοσα πηδηματα χωρις να προσεχει.Πολυ περιεργο.Ας μιλησουν κι αλλοι.Ειμαι σιγουρος οτι γνωριζουν
Όταν γράφεις και μάλιστα να κατηγορείς για ΣΜΝ μια κοπέλα του χώρου ,η οποία είναι ευρέως γνωστή στο σαίτ θα πρέπει να έχεις τεκμήρια και όχι αερολογίες .Προσωπικά τον τελευταίο χρόνο 3 φορές βρέθηκα με την κοπέλα και όλες έγιναν με προφύλαξη και τα κάναμε ΟΛΑ . Μόλις πριν έναν μήνα έκανα την ετήσια εξονυχιστική εξέταση μου ,για τα πάντα ,το τονίζω για τα ΠΑΝΤΑ και ο οργανισμός μου χαίρει άκρα υγείας .Ασε τις παπατζες και τις μαλακίες λοιπόν κ εαν έχεις κατι χειροπιαστό δείξε το . Οι εξετάσεις μου τείθονται προς τεκμήριο σε ότι έγραψα εφοσόν κρίνει η διαχείριση ότι πρέπει να δειχτούν .Διαβασε κι ασε τις μπουρδες,Πηγαινε με πακιστανους ακαποτα απο τοτε που δουλευε στην Δαφνη -καναρη 21 στον 4ο οροφο.Θησαυρος με εξετασεις μουφα απο γιατρο γνωστο μηδεν εξετασεις,Τωρα οποιοι θελετε πηγαινετε για εξετασεις ας πουμε ηπατιτιδα c και HIV.Δεν ασχολουμαι τοσο καιρο αλλα ΠΙΘΑΝΩΣ να κινδυνευει κοσμος.Θα μου πεις ας προσεχανε ενηλικοι ειναι οκ.Απλα προσεχετε.Το να μην εχει τοσα χρονια τιποτα μετα απο τοσα πηδηματα χωρις να προσεχει.Πολυ περιεργο.Ας μιλησουν κι αλλοι.Ειμαι σιγουρος οτι γνωριζουν