εσενα σε επιασαν κοροιδο τι να κανουμε?
Όχι εσείς ζείτε εις βάρος των άλλων και μιλάτε
εσενα σε επιασαν κοροιδο τι να κανουμε?
κοιτα να κοβεις καμια αποδειξη να ξεκολησεις απο τα 8000 δηλωση επειτα να αποδωσεις κανα φπα και στο τελος να πληρωσεις και τα δανικα του κρατουςΕγώ τους πληρώνω τα δανεικά
κοιτα να κοβεις καμια αποδειξη να ξεκολησεις απο τα 8000 δηλωση επειτα να αποδωσεις κανα φπα και στο τελος να πληρωσεις και τα δανικα του κρατους
θα βγω για λιγο
παω να χτυπησω ενα καφεδακι να το πιω στην υγεια σου που με πληρωνεις
εφερες τον μπουχεσα για να φλιταρει τα παρασιτα αλλα τα εκανε +500.000Τα πληρώνω έτσι και άλλιως όπως όλοι στον ιδωτικό τομέα. Εσύ κοίτα να γυμνάζεσαι, γιατί το πολύ σκύψιμο στους κομματάρχες μπορεί να σου μείνει. Παρασιτείτε
ειναι φιλαρακι ο καφετζης δεν του ζηταω αποδειξηΤην απόδειξη σε παρακαλώ, και να μην αγχώνεσαι![]()
εφερες τον μπουχεσα για να φλιταρει τα παρασιτα αλλα τα εκανε +500.000
κλαψεεεεε που λεει και μια αλλη ψυχη
ειναι φιλαρακι ο καφετζης δεν του ζηταω αποδειξη
αλωστε τρωω με χρυσα κουταλια απο σενα![]()
και οι ιδιοι φορολογουντε και οχι μονο φορολογουντε αλλα προπληρωνουν τουσ φορους τους
δεν τα παιρνουν καν στο χερι τα χρηματα σε αντιθεση με αλλους που διαχειριζοντε επι τριμηνο τα λεφτα του κρατους (φπα) και στο τελος δεν το αποδιδουν κιολας
απο την πορτα σου περνω και τηγανιζεις ψαριαΝικολακη κλασικος Ελληνας εισαι εσυ... Ουτε ο ΦΠΑ θα πρεπε να υπαρχει Το εφερε ο Αντρεας για να πληρωνει
τα δανεικα που επαιρνε και καταχρεωσε την Ελλαδα και για τα ρουσφετια που εκανε και φουλαρε τον τοπο με
Πρασινοσκουληκες Δ/Υ..
Και πριν το 1981 υπηρχαν Δ/Υ και δεν υπηρχε ΦΠΑ πως τους πληρωνανε τοτε ?
Μηπως εχουμε πληθωρα αχρηστων σκουληκιων Δ/Υ μου παιζουν πασιεντζα ολη μερα και πληρωνονται με την "ασφαλεια" του Δημοσιου ?
Μηπως οι Δ/Υ ειναι υπεραριθμοι και γιατι να τους πληρωνουμε ?
Κατα τα λεγομενα σου μηπως ειμαστε μαλακες επειδη δεν εχουμε και εμεις μια θεση στο ΔΗΜΟΣΙΟ
να ημαστε ασφαλης... ? Και αν το κανανε ολοι ετσι ποιος θα πληρωνε ποιον ?
απο την πορτα σου περνω και τηγανιζεις ψαρια
και μου πετας εναν κεφτε
ευχαριστω δεν καπνιζω
απο την πορτα σου περνω και τηγανιζεις ψαρια
και μου πετας εναν κεφτε
ευχαριστω δεν καπνιζω
το εχω κοψει μετα απο 23 χρονια καπνισματος δεν την ξαναπαταωΜαλλον θα το αρχισεις σε λιγο....χεχεχεχε
Να σου πω το Ονειρο... επειδη μαλλον δεν θα μπορουν να σας πληρωσουν σε λιγο ΝΙΚΟΛΑΚΗ
θα εχετε κατι ΩΡΑΙΑ τετραημερα τα επιδοματα κομμενα τα ΔΩΡΑ κομμενα
για αυξησεις ουτε λογος και εμεις θα κλεβουμε τον ΦΠΑ
Μεχρι να πεσει το ΚΑΣΤΡΟ και μετα θα παμε ολοι για "ΑΣΦΑΛΗ" ΦΟΥΝΤΟ....![]()
το εχω κοψει μετα απο 23 χρονια καπνισματος δεν την ξαναπαταω
κοιτα αμα ειναι να αισθανθεις καλυτερα αν εγω μεινω απληρωτος οκ ας μεινω
" των πολλων ο θανατος ουκ εστι θανατος" το εγραψα καλα λεονορο?![]()
Νικολακη κλασικος Ελληνας εισαι εσυ... Ουτε ο ΦΠΑ θα πρεπε να υπαρχει Το εφερε ο Αντρεας για να πληρωνει
δεν ειμαι στο δημοσιο ρεΟποία μόρφωσις. Να φύγετε από το ΔΥ να πάτε αλλού![]()
Ρε Ράφη, αν δεν πετάξεις μία κοτσάνα (αριθμός: 1) ανά ημέρα δεν μπορείς;
Ο ΦΠΑ θεσπίστηκε με τον νόμο 2859/2000.
Ποιός Αντρέας και πράσινα άλογα;;;
Και επίσης σου έχω ξαναπεί να μην ασχολείσαι με θέματα που υπερβαίνουν τις νοητικές σου ικανότητες και δη οικονομικά.
Γιατί ρε φωστήρα της οικονομικής θεωρίας σε ποιά χώρα του κόσμου δεν υπάρχει (κάποιας μορφής) ΦΠΑ;
Πίσω στα βρακάκια.
Τώρα έχεις θέμα.
Τι στρινγκάκι φοράει το Ψι(ψι)νάκη μας;