G1100XX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.481
- Πόντοι
- 1.436
Τουρμποξαδέρφη 1 στα τέσσερα ο έρωτας μάς είναι φωτιά!!
Τουρμποξαδέρφη 1 στα τέσσερα ο έρωτας μάς είναι φωτιά!!
Το διαπίστωσα για μία ακόμα φορά. Και θέλω να συμπληρώσω ότι δεν είναι μόνο φωτιά, είναι φωτιά και λάβα!!!Τουρμποξαδέρφη 1 στα τέσσερα ο έρωτας μάς είναι φωτιά!!
Να είσαι καλά για τις νέες πληροφορίες Δημήτρη.Σημερινή επισκέψη στο στέκι και συνεύρεση με ποια άλλη? Με τον έρωτά μου φυσικά. Όταν την ρώτησα τι έκανε με τον κουμπάρο το Σάββατο, μου απάντησε μασάζ. Αυτά έρωτά μου της απάντησα τα έχω πει πρώτος όταν πηγαίνω με την κουμπάρα.. Στο δια ταύτα απόλαυσα ακόμα μία υπέροχη συνεδρία με το Κατερινάκι και χαλάρωσα πραγματικά.
Στο άλλο θέμα που προέκυψε με τα έξτρα, μιλήσαμε με την Άννα διεξοδικά. Μου εξήγησε ότι ενώ ήταν κάθετη στο θέμα αυτό, μετά τις αποχωρήσεις κάποιων κοριτσιών, όπως της Νίνας και της Ειρήνης και της Μαρίνας για ένα δίμηνο, λόγω κάποιων υποχρεώσεων που έχει, αλλά και τις απαιτήσεις μας για νέα κορίτσια, με περισσότερες παροχές, αποφάσισε να κάνει σεβαστή την επιθυμία της Τζένης για έξτρα, όσον αφορά το έξτρα στο πρωκτικό, στα φθηνότερα προγράμματα αλλά σε καμία περίπτωση στην μία ώρα, όπου το πρωκτικό θα είναι μέσα στην τιμή των 100. Αλλιώς όπως μου είπε χαρακτηριστικά, θα έμενε με τις τρεις παλιές. Εγώ από την πλευρά μου, κατόπιν των εξηγήσεων αυτών έδειξα κατανόηση, επειδή ξέρω τον αγώνα που δίνει η Άννα, για να μας ικανοποιήσει. Καλό βράδυ σε όλους.
Εγώ αυτό που εισέπραξα από την κουβέντα μας, είναι ότι όλα τα κάνει για μας.Να είσαι καλά για τις νέες πληροφορίες Δημήτρη.
Η αλήθεια ειναι πως επειδή ξέρω την Άννα χρόνια, μου είχαν δημιουργηθεί κάποιες απορίες σχετικά με αυτό το θέμα, τις οποίες ειχα σκοπό να αναπτύξω στην πρώτη ευκαιρία μαζί της.
Όμως το έκανες εσύ και με κάλυψες πλήρως!
Θα φαινόμουν εντελώς μαλάκας αν δεν το έκανες, αφου εγώ πρώτος υποστήριξα πως δεν υπάρχουν έξτρα στο μαγαζί και αυτο ηταν η αλήθεια μέχρι πρότινος.
Όμως ανάγκα και Θεοί πείθονται κι έτσι, κατά τα λεγόμενα σου, αναγκάστηκε να υποχωρήσει στις απαιτήσεις κάποιων νέων κοριτσιών για να μην αποδυναμωθεί ο αριθμός των κοριτσιών και σηκώσουν ολο το βάρος οι παλιές.
Αυτή ποια είναι?Να κάνει υπομονή και θα έρθω σύντομα να την σβήσω. Μάλλον δεν έκανε καλή δουλειά ο κουμπάρος.![]()
Ποια είναι η συγκεκριμένη?Multi Massage DIAMOND Tora Live i Koumbara vrazi apo tis kavles tis !!!![]()
![]()
Levendi mou Mano Anikse mia sizitisi O DRAGON XXX Oti i Kenuria kopela tou zitise extra mesa sto dhomatio i opia i kopela me to pou vieni apo to dhomatio mou tin ipe afto ke afto mou zitise orea mekri edho ia na lithi afi i aporia ke leo stin kenuria molis 2 meres sto magazi dhen ihe mathi akoma ke tis leo LATHOS afto pou ekanes sto belati ke mou lei dhen i ksera alu eti dhulevun ke ego tis eksigisa otan tha pari o pelatis programa oras esi tha tou prosferis full programa ke mou lei ok. Meta vieni O DRAGON XXX ke mou to lei ke tou eksigo i kopela ine kenuria dhen kseri tha mathi LATHOS tis ke mou lei ne ANNA tora ego ti na kano na tin dhiokso akoma dhen evale ta podhia tis na mathi tis kanones tou magaziu ke ginete edho olokrio thema ia to tipota dhen sou kani dhen tin ksana pernis apla pernis kapia ali pou pernas kala kenuria kopela tora astine ligo na strothi to moter tis ke vlepume an ine eti opos ta les .Ke sas plroforo na kserete oti osi ehune pai me tin TZENI DHEN MOU EHI KANI KANENA PARAPONA OLI OTAN TOUS ROTAO STIN PORTA TA KALITERA MOU LENE MAKARI NA SINEKIZI ETI I TZENARA. Afta Levendes mou i na Lithi i paraksigisi edho me ton DRAGON XXX ton erotevmeno Moro !!!Να είσαι καλά για τις νέες πληροφορίες Δημήτρη.
Η αλήθεια ειναι πως επειδή ξέρω την Άννα χρόνια, μου είχαν δημιουργηθεί κάποιες απορίες σχετικά με αυτό το θέμα, τις οποίες ειχα σκοπό να αναπτύξω στην πρώτη ευκαιρία μαζί της.
Όμως το έκανες εσύ και με κάλυψες πλήρως!
Θα φαινόμουν εντελώς μαλάκας αν δεν το έκανες, αφου εγώ πρώτος υποστήριξα πως δεν υπάρχουν έξτρα στο μαγαζί και αυτο ηταν η αλήθεια μέχρι πρότινος.
Όμως ανάγκα και Θεοί πείθονται κι έτσι, κατά τα λεγόμενα σου, αναγκάστηκε να υποχωρήσει στις απαιτήσεις κάποιων νέων κοριτσιών για να μην αποδυναμωθεί ο αριθμός των κοριτσιών και σηκώσουν ολο το βάρος οι παλιές.
Multi Massage DIAMOND Tora Live i Koumbara vrazi apo tis kavles tis !!!![]()
![]()
Η Κατερίνα.Αυτή ποια είναι?
Το θέμα για μένα, μετά την χθεσινή μας κουβέντα, έχει λήξει Άννα μου. Δεν υπάρχει λόγος να επανερχόμαστε πλέον. Το λάθος ήταν δικό μου, γιατί παραβιασα την αρχή μου, να μην πηγαίνω με νέα κοπέλα, αν δεν περάσει κάποιο διάστημα. Καλημέρα, καλή δύναμη σε όλους και εμείς τα λέμε πάλι το απόγευμα.Levendi mou Mano Anikse mia sizitisi O DRAGON XXX Oti i Kenuria kopela tou zitise extra mesa sto dhomatio i opia i kopela me to pou vieni apo to dhomatio mou tin ipe afto ke afto mou zitise orea mekri edho ia na lithi afi i aporia ke leo stin kenuria molis 2 meres sto magazi dhen ihe mathi akoma ke tis leo LATHOS afto pou ekanes sto belati ke mou lei dhen i ksera alu eti dhulevun ke ego tis eksigisa otan tha pari o pelatis programa oras esi tha tou prosferis full programa ke mou lei ok. Meta vieni O DRAGON XXX ke mou to lei ke tou eksigo i kopela ine kenuria dhen kseri tha mathi LATHOS tis ke mou lei ne ANNA tora ego ti na kano na tin dhiokso akoma dhen evale ta podhia tis na mathi tis kanones tou magaziu ke ginete edho olokrio thema ia to tipota dhen sou kani dhen tin ksana pernis apla pernis kapia ali pou pernas kala kenuria kopela tora astine ligo na strothi to moter tis ke vlepume an ine eti opos ta les .Ke sas plroforo na kserete oti osi ehune pai me tin TZENI DHEN MOU EHI KANI KANENA PARAPONA OLI OTAN TOUS ROTAO STIN PORTA TA KALITERA MOU LENE MAKARI NA SINEKIZI ETI I TZENARA. Afta Levendes mou i na Lithi i paraksigisi edho me ton DRAGON XXX ton erotevmeno Moro !!!
Multi Massage DIAMOND Tora i Muna LIZA G CLASS!!!![]()
![]()
![]()
τούρμποMulti Massage DIAMOND Tora i Kavliara Katerinara!!!![]()
![]()
![]()
![]()