George_Yamaha
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2023
- Like
- 157
- Πόντοι
- 0
Θέλω πολύ να το δοκιμάσω.Απιστευτη εμπειρια, δεν περιγραφεται η στιγμη που της φιλας τα χειλη κ εχει ακομα τη γευση του πανω..
Θέλω πολύ να το δοκιμάσω.Απιστευτη εμπειρια, δεν περιγραφεται η στιγμη που της φιλας τα χειλη κ εχει ακομα τη γευση του πανω..
Συμφωνώ και ακόμα πιο καβλα εμπειρία να την γλύφεις το μουνακι ένω φιλοξενεί ένα καλό τελείωμα πάνω....Απιστευτη εμπειρια, δεν περιγραφεται η στιγμη που της φιλας τα χειλη κ εχει ακομα τη γευση του πανω..
Ειναι καβλα..... Εκ πείρας...Θέλω πολύ να το δοκιμάσω.
Καυλα φασηεγώ θα πίνω καφέ κ αυτή θα γαμιεται στα 4
![]()
και μετά γαμίστε την πανω στο κρεβατι μας
![]()
Απόσπασμα από την ταινία «Storytelling» (2001)
Ξεμουνιασμακαι όσο παρτουζώνεται
![]()
![]()
![]()
Τι υπέροχα μουνόχειλα και τι όμορφη κωλότρυπά έχει η καύλα σου καλέ μου φίλε...
Και σημερα ο κώλος..είναι μονόδρομος.Τι υπέροχα μουνόχειλα και τι όμορφη κωλότρυπά έχει η καύλα σου καλέ μου φίλε...![]()
Και εγώ στη θέση σου καλέ μου φίλε θα τον τίμαγα δεόντως...Και σημερα ο κώλος..είναι μονόδρομος.
τα μουνοχειλα εχουν ανεβασμενα επιπεδα υγρασιας για την εποχη.... ή ειναι ιδεα μου????Και σημερα ο κώλος..είναι μονόδρομος.
Δε σε πιανω,τι εννοεις;τα μουνοχειλα εχουν ανεβασμενα επιπεδα υγρασιας για την εποχη.... ή ειναι ιδεα μου????
απλα εκανα σχολιο αστειευομενος αδερφε....Δε σε πιανω,τι εννοεις;
Οχι ναι δε παρεξηγηθηκα ρε απλα κεω οντως μην ειδες τιποτα περιεργοαπλα εκανα σχολιο αστειευομενος αδερφε....
αδερφε απλα ηθελα να τονισω οτι φαίνεται πολυ καβλωμενο οποτε θα ηταν ηδη μουσκεμα... (μουσκεμα= υγρασια....) και οχι δεν ειδα τιποτα περιεργο ισα ισα ειναι καταπληκτικη φοτο και μπραβο σουΟχι ναι δε παρεξηγηθηκα ρε απλα κεω οντως μην ειδες τιποτα περιεργο
Ναι αφου την ειχα καυλωσει με αυτα που της ελεγα οποτε εξυπνη παρατηρηση δε το προσεξα,χαζεψα κατευθειαν με την κωλοτρυπιδα που μυαλο μετα..αδερφε απλα ηθελα να τονισω οτι φαίνεται πολυ καβλωμενο οποτε θα ηταν ηδη μουσκεμα... (μουσκεμα= υγρασια....) και οχι δεν ειδα τιποτα περιεργο ισα ισα ειναι καταπληκτικη φοτο και μπραβο σου
εδω χαζεψαμε εμεις με τη φοτο ... ποσο μαλιστα εσυ που την ειχες φατσα καρτα πρωτο πλανο....Ναι αφου την ειχα καυλωσει με αυτα που της ελεγα οποτε εξυπνη παρατηρηση δε το προσεξα,χαζεψα κατευθειαν με την κωλοτρυπιδα που μυαλο μετα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
ενταξει.... πηρα υλικο για το σπιτι.... ουτε nova δεν θα δω αποψε!!!!!!!!Ναι αφου την ειχα καυλωσει με αυτα που της ελεγα οποτε εξυπνη παρατηρηση δε το προσεξα,χαζεψα κατευθειαν με την κωλοτρυπιδα που μυαλο μετα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()