Oτι πειςΔεν χρειάζεται να το κάνει.
Το κάνουν ΑΝΕΤΑ αυτοί που ΕΣΥ ψηφίζεις και λογικά στηρίζεις ΑΚΟΜΑ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαγράφτηκε ο Αντώνης Σαμαράς από τη ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα satov1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 43K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)
ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 15.685
- Πόντοι
- 3.556
Δεν είναι κακό να στηρίζεις την κλεπτοκρατία.Oτι πεις
Πεζοδρομιάζεις και λαικίζειςΔεν είναι κακό να στηρίζεις την κλεπτοκρατία.
ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 15.685
- Πόντοι
- 3.556
Αφού δε μου λες ότι είναι ΝΤΡΟΠΗ αυτά που κάνουν τούτοι?Πεζοδρομιάζεις και λαικίζεις
Συμπεραίνω ότι τους στηρίζεις.
Ρε φίλε με προσβάλεις πλέον.Αφού δε μου λες ότι είναι ΝΤΡΟΠΗ αυτά που κάνουν τούτοι?
Δεν είπα οτι πρέπει να πάνε φυλακή όσοι εμπλέκονται????
Βεβαίως είναι Ντροπή ο ΟΠΕΚΕ.
Απο εκεί και πέρα δεν είναι λόγος να πέσει μια κυβέρνηση. Κρίνεται συνολικά. Μην σε πάω να μου πεις τα 5 σωστά της ΝΔ και τα 5 λάθη, που έκανες 3 μέρες για να πεις για τον Σαμαρα.
Σε παρακαλώ πολύ μη με ξαναενοχλήσει με αυτο το νήμα. Με προσβάλεις
ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 15.685
- Πόντοι
- 3.556
Πιστεύω ότι είσαι έντιμος και θες να τιμωρηθούν οι κομπιναδόροι.Ρε φίλε με προσβάλεις πλέον.
Απο εκεί και πέρα δεν είναι λόγος να πέσει μια κυβέρνηση. Κρίνεται συνολικά. Μην σε πάω να μου πεις τα 5 σωστά της ΝΔ και τα 5 λάθη, που έκανες 3 μέρες για να πεις για τον Σαμαρα.
Στα πόσα σκάνταλα για σένα πρέπει να φύγουν κάποιοι?
Ελήφθη.
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.603
- Πόντοι
- 6.256
ότι σε συμφέρει βλέπειςΌντως επαναλαμβανόμαστε.
Προφανώς και δεν περιμένω τον Σαμαρά να μου πει. Μάτια και πείρα έχω και βλέπω.

ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 15.685
- Πόντοι
- 3.556
Εχει σε μερικά και δίκιο.ότι σε συμφέρει βλέπεις![]()
Να τα λέμε.
Προεόρτια κόμματος Σαμαρά; Το «μομέντουμ» πάντως ιδανικό | NEWSFIRE.GR
Από τον περασμένο Νοέμβριο, που ο Αντώνης Σαμαράς διεγράφη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, συχνάκις ακούστηκε ότι ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ θα

ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 15.685
- Πόντοι
- 3.556
Aντε να έρθει να δούμε τι θα πει ο φίλος μας ο Μήτσος.![]()
Προεόρτια κόμματος Σαμαρά; Το «μομέντουμ» πάντως ιδανικό | NEWSFIRE.GR
Από τον περασμένο Νοέμβριο, που ο Αντώνης Σαμαράς διεγράφη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, συχνάκις ακούστηκε ότι ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ θαnewsfire.gr
![]()
Θα γεμίσουμε λατινικά ρητάAντε να έρθει να δούμε τι θα πει ο φίλος μας ο Μήτσος.

ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 15.685
- Πόντοι
- 3.556
Αυτό το όραμα θα υποστηρίξει το ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ Σαμαρά.Ρε φίλε με προσβάλεις πλέον.
Ελπίζω να συμφωνείς.

Διακήρυξη της “Ομάδας Πολιτών”: «Η Ελλάδα χρειάζεται επειγόντως επανεκκίνηση με όραμα και σχέδιο» | BEST TV Καλαμάτα
Προσωπικότητες της επιστημονικής κοινότητας, των Ενόπλων δυνάμεων, του δημόσιου βίου, των επαγγελμάτων και των τεχνών, μέλη της νεοπαγούς «Ομάδας Πολιτών», παρ
best-tv.gr
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 26.218
- Πόντοι
- 7.046
Πού αναφέρεται ο Σαμαράς στην παραπάνω διακύρηξη;Αυτό το όραμα θα υποστηρίξει το ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ Σαμαρά.
Ελπίζω να συμφωνείς.
![]()
Διακήρυξη της “Ομάδας Πολιτών”: «Η Ελλάδα χρειάζεται επειγόντως επανεκκίνηση με όραμα και σχέδιο» | BEST TV Καλαμάτα
Προσωπικότητες της επιστημονικής κοινότητας, των Ενόπλων δυνάμεων, του δημόσιου βίου, των επαγγελμάτων και των τεχνών, μέλη της νεοπαγούς «Ομάδας Πολιτών», παρbest-tv.gr
Όλοι αυτοί μαζεύτηκαν εκεί για να ξαναβγεί ο Σαμαράς; Ο Μελετόπουλος -και μερικοί ακόμη- είναι παραπάνω από ικανός να ηγηθεί.
ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 15.685
- Πόντοι
- 3.556
O Mελετόπουλος είναι αξιόλογος επιστήμονας.Πού αναφέρεται ο Σαμαράς στην παραπάνω διακύρηξη;
Όλοι αυτοί μαζεύτηκαν εκεί για να ξαναβγεί ο Σαμαράς; Ο Μελετόπουλος -και μερικοί ακόμη- είναι παραπάνω από ικανός να ηγηθεί.
Δεν ξέρεις , και λογικό, ότι είναι χρόνια σύμβουλος του Σαμαρά.
Τελευταία τροποποίηση:
ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 15.685
- Πόντοι
- 3.556
Δες αυτό το video να δεις τις πολιτικές απόψεις του Καθηγητή Μελέτη Μελετόπουλου.Πού αναφέρεται ο Σαμαράς στην παραπάνω διακύρηξη;
Τελευταία τροποποίηση:
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 26.218
- Πόντοι
- 7.046
Άκουσα και τις πρόσφατες θέσεις Μελετόπουλου, Αϋφαντή, Μάζη, ΜΕΤΑ την Διακύρηξη των 91 . Εγώ στηρίζω και ενθαρρύνω μια τέτοια πρωτοβουλία και προσπάθεια. Και όχι, δεν είναι αυτοσκοπός να επανέλθει ο Καραμανλής ή ο Σαμαράς, έχει απώτερο σκοπό, αν κρατήσουν την συνοχή τους (γιατί ένας ήδη αποχώρησε, όταν άκουσε για Σαμαρά, όπως και εγώ δεν το έβλεπα με καλό μάτι).Δες αυτό το video να δεις τις πολιτικές απόψεις του Καθηγητή Μελέτη Μελετόπουλου.
Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί. Μόνο που την στηρίζουν τόσο αξιόλογα άτομα με γνώσεις και υποστήριξη ΥΠΕΡ της Ελλάδας (γιατί τα κόμματα της Βουλής είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ της Ελλάδας), φτάνει.
Όλοι και όλα κρίνονται και θα κριθούν. Όχι στην τυφλή υποστήριξη, μυαλό, κρίση και πατριωτισμός μας χρειάζεται (ΕΙΔΙΚΑ το τελευταίο)
ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 15.685
- Πόντοι
- 3.556
Αυτοί έδωσαν το στίγμα και τι πρέπει να γίνει σαν το κίνημα στου Γουδή το 1910.Άκουσα και τις πρόσφατες θέσεις Μελετόπουλου, Αϋφαντή, Μάζη, ΜΕΤΑ την Διακύρηξη των 91 . Εγώ στηρίζω και ενθαρρύνω μια τέτοια πρωτοβουλία και προσπάθεια. Και όχι, δεν είναι αυτοσκοπός να επανέλθει ο Καραμανλής ή ο Σαμαράς, έχει απώτερο σκοπό, αν κρατήσουν την συνοχή τους (γιατί ένας ήδη αποχώρησε, όταν άκουσε για Σαμαρά, όπως και εγώ δεν το έβλεπα με καλό μάτι).
Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί. Μόνο που την στηρίζουν τόσο αξιόλογα άτομα με γνώσεις και υποστήριξη ΥΠΕΡ της Ελλάδας (γιατί τα κόμματα της Βουλής είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ της Ελλάδας), φτάνει.
Όλοι και όλα κρίνονται και θα κριθούν. Όχι στην τυφλή υποστήριξη, μυαλό, κρίση και πατριωτισμός μας χρειάζεται (ΕΙΔΙΚΑ το τελευταίο)
Μετά ένας πολιτικός σαν το Βενιζέλο έκανε το όραμα πράξη.
Κάτι τέτοιο χρειάζεται και σήμερα.
Νέα πορεία.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 26.218
- Πόντοι
- 7.046
Πρώτα χρειάζεται να αντιμετωπιστούν οι ανθέλληνες εθνομηδενιστές που κυριαρχούν στον πολιτικό χώρο, ανεξαρτήτως κόμματος, και έχουν αλώσει τα ΜΜΕ. Για αυτό και έχω κάποιες ελπίδες για αυτή την κίνηση, επειδή την στηρίζουν πολλοί αξιόλογοι επιστήμονες από όλους τους χώρους, με έντονο ελληνικό φρόνημα.Αυτοί έδωσαν το στίγμα και τι πρέπει να γίνει σαν το κίνημα στου Γουδή το 1910.
Μετά ένας πολιτικός σαν το Βενιζέλο έκανε το όραμα πράξη.
Κάτι τέτοιο χρειάζεται και σήμερα.
Νέα πορεία.
Μακάρι να βγει κάτι καλό ή να είναι η αρχή των αναγκαίων αλλαγών που χρειάζεται η Ελλάδα, γιατί σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει ούτε κράτος με αυτό το όνομα: σε εσωτερικό και εξωτερικό έχουμε πιάσει ΠΑΤΟ, σε οποινδήποτε τομέα.
ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 15.685
- Πόντοι
- 3.556
Δεν πάει άλλο.Πρώτα χρειάζεται να αντιμετωπιστούν οι ανθέλληνες εθνομηδενιστές που κυριαρχούν στον πολιτικό χώρο, ανεξαρτήτως κόμματος, και έχουν αλώσει τα ΜΜΕ. Για αυτό και έχω κάποιες ελπίδες για αυτή την κίνηση, επειδή την στηρίζουν πολλοί αξιόλογοι επιστήμονες από όλους τους χώρους, με έντονο ελληνικό φρόνημα.
Μακάρι να βγει κάτι καλό ή να είναι η αρχή των αναγκαίων αλλαγών που χρειάζεται η Ελλάδα, γιατί σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει ούτε κράτος με αυτό το όνομα: σε εσωτερικό και εξωτερικό έχουμε πιάσει ΠΑΤΟ, σε οποινδήποτε τομέα.
Σωστά τα λένε .
Στόχος είναι βέβαια να ψηφίσουν τέτοια κίνηση σαν των 90
και ΌΣΟΙ ΑΠΕΧΟΥΝ από τις κάλπες.
Nikolas2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.032
- Πόντοι
- 721
Δηλαδή πόσα σκάνδαλα θες ακόμη? Στον ΟΠΕΚΕΠΕ αν άκουσες πετάνε κούτες με εντολή της ΑΕΕΔΕ . Και όχι μόνο!! Για να μην βρεθούν στοιχεία , στο τέλος θα βγουν και αθώοι.Αν σού αρέσουν όλα αυτά συνέχισε να εργάζεσαι με 750 ευρώ και να λέμε Δόξα το Θεό που έχουμε δουλειά και άσε τους άλλους να τρώνε ότι βρουν στο πέρασμα τούς.Για την συνολική κριτική τις κυβερνήσεις άστα να πάνε πολλοί είναι αυτοί που τα βλέπουν τέλειαΡε φίλε με προσβάλεις πλέον.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 45
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 22