koproskulo21
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.399
- Πόντοι
- 3.067
Φοβερή.... αλλά μια δωτο απίθανη του έργου στο κλαρίνο θέλουμε....Nα εχετε ενα ομορφο βραδυ....
Φοβερή.... αλλά μια δωτο απίθανη του έργου στο κλαρίνο θέλουμε....Nα εχετε ενα ομορφο βραδυ....
Τη ρουφας καλα βλεπω.
Δροσερό με τέτοια θέα... Δύσκολο... Όμορφο όμως; Σίγουρα...Καλημερα να εχετε ενα ομορφο και δροσερο απογευμα...
το αφεντικο τρελλαθηκε και τα εβαλε ολα τζαμπαΕπιστροφή από ραντεβού με την Άννα. Όσοι διαβάζουν μόνο τα μηνύματα και δεν έχετε συναντήσει την κοπέλα, τρέξτε να προλάβετε
απο τοτε που ειδα αυτο το βιντεο και παω στο μαρκετ και βλεπω γυναικες να περνουνε μπανανες μου σκαει αυτο στο μυαλο παει τρελαθηκα
Μεχρι 9 Αυγουστου μετα φευγω διακοπες για 15 μερες....Καλησπέρα! Μέχρι πότε θα είσαι εδώ; Γιατί είμαι ελεύθερος μέχρι 15;;;
Καλές διακοπές Άννα!Μεχρι 9 Αυγουστου μετα φευγω διακοπες για 15 μερες....
Καλή ξεκούραση να'χεις κοριτσάρα!Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουνε σημερα....Επειδη πολλοι με ρωτατε ποτε θα φυγω 9 αυγουστου μεχρι τις 24..απο τις 25 και παλι μαζι.....
Καλά να περάσεις Άννα μου!!!Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουνε σημερα....Επειδη πολλοι με ρωτατε ποτε θα φυγω 9 αυγουστου μεχρι τις 24..απο τις 25 και παλι μαζι.....