Ντουνταράς (Kaizerbet)
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 17.015
- Πόντοι
- 3.846
Και εσένα τι σε κόφτει;Στατιστικά μια στις πόσες πας ταμείο?
Ροντ, σοβαρέψου, θα ΓΚΡ....
Και εσένα τι σε κόφτει;Στατιστικά μια στις πόσες πας ταμείο?
Δεν το ήξερα τον κύριο ΦειδίαΚαι εσένα τι σε κόφτει;
Ροντ, σοβαρέψου, θα ΓΚΡ....
Δε χάνεις και τίποτα.Δεν το ήξερα τον κύριο Φειδία![]()
Λίγα θυμάμαι γιατί ήμουν παιδί, ήταν μέρα μεσημέρι και έπαιζα μπάλα σε ένα χωριό
που μας φιλοξενούσαν για καλοκαίρι.
Άμα θέλετε συνεχίζω, άμα δε θέλετε μη γράφω τσάμπα.
Θα κάθομαι να ψάχνω τα μηνύματα ;Κανένα θέμα, ανάθεμα στον σκατόψυχο τον Ιωαννίδη που έδωσε πάτημα στους κωλότουρκους με το πραξικόπημα.
Αν θέλετε ανοίγει η συζήτηση αλλά σήμερα θα έχει σιέστα![]()
Ο μεγαλύτερος προδότης Κύπρο δεν ήταν ο Ιωαννίδης,αλλά ο Καραμανλής και μάλιστα πρόδωσε δυο φορές την Κύπρο.Θα κάθομαι να ψάχνω τα μηνύματα ;![]()
Ίσως δεν το έχω ψάξει σε βιβλία ιστορίας, το μόνο σίγουρο για μένα είναι τι έζησα.Ο μεγαλύτερος προδότης Κύπρο δεν ήταν ο Ιωαννίδης,αλλά ο Καραμανλής και μάλιστα πρόδωσε δυο φορές την Κύπρο.
Δε θυμάσαι και λίγα.Ίσως δεν το έχω ψάξει σε βιβλία ιστορίας, το μόνο σίγουρο για μένα είναι τι έζησα.
Λοιπόν συνεχίζω από ότι θυμάμαι, με βρίσκει η μάνα μου με αρπάζει και γυρνάμε Πειραιά.
Φεύγει ο πατέρας μου επιστράτευση, όχι κάτι οργανωμένο, σε ένα χωράφι τους μάζεψαν στο Μεγάλο Πεύκο. Μετά από μέρες το θυμάμαι καλά παρόλο που ήμουν παιδί, είχε βγει όλος ο κόσμος στους δρόμους να υποδεχθεί τον Καραμανλή, ρώταγα σαν παιδί τι έγινε, λέγανε γύρισε η Δημοκρατία.
Αυτά θυμάμαι.
Είχαν ένταση και αγωνία τα γεγονότα και δεν ξεχνιούνται.Δε θυμάσαι και λίγα.
Μεγάλη προδοσία Κύπρο.Είχαν ένταση και αγωνία τα γεγονότα και δεν ξεχνιούνται.
Imago penis.Το ντικ πικ πώς να λέγεται στα Λατινικά;
Ντούντα και εικόνα δηλαδή. Για να δω απάντηση![]()
Το μόνο σίγουρο, αλλά ο Καραμανλής όταν γύρισε είχε μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο.Μεγάλη προδοσία Κύπρο.
Ελπίζω ο φίλος μας ο Μήτσος μην πει πως πίσω από την προδοσία της Κύπρου ήταν ο Σαμαράς.Imago penis.
Διάβασε αυτό και θα αλλάξεις σε πολλά άποψη.Το μόνο σίγουρο, αλλά ο Καραμανλής όταν γύρισε είχε μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο.
Τί,δεν ήταν;Ελπίζω ο φίλος μας ο Μήτσος μην πει πως πίσω από την προδοσία της Κύπρου ήταν ο Σαμαράς.
Μην τα λες αυτά και βάλεις υποψίες στο Μήτσο.Τί,δεν ήταν;
Ναι λες και θέλει ζμπρώξιμο να πάρει μπροςΜην τα λες αυτά και βάλεις υποψίες στο Μήτσο.
Περιμένω να κάνει κίνηση ο Σαμαράς για να ζοριστεί ο Μήτσος.Ναι λες και θέλει ζμπρώξιμο να πάρει μπρος
Δεν είναι θέμα άποψης, γιατί ήμουν πολύ μικρός τότε,Διάβασε αυτό και θα αλλάξεις σε πολλά άποψη.
![]()
Αυτό έχει πολλά αρχεία.Δεν είναι θέμα άποψης, γιατί ήμουν πολύ μικρός τότε,
έγραψα ότι θυμάμαι τώρα πως τους κρίνει η ιστορία ...
Και για να μην αφήσω αναπάντητα ερωτήματα - μια συκιά είχε πει κάπου αλλού - ότι παίρνω σοβαρά κάμποσα πράγματα και δεν πρέπει (δεν έχει μπει εδώ μέσα ως τώρα - αν τυχόν μπει και την κογιότ θα ενημερωθείτε)Στατιστικά μια στις πόσες πας ταμείο?