Νέα

Οι μοναχοφάηδες/metrosexual του bou!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
30.054
Πόντοι
15.446
Λίγα θυμάμαι γιατί ήμουν παιδί, ήταν μέρα μεσημέρι και έπαιζα μπάλα σε ένα χωριό
που μας φιλοξενούσαν για καλοκαίρι.
Άμα θέλετε συνεχίζω, άμα δε θέλετε μη γράφω τσάμπα.

Κανένα θέμα, ανάθεμα στον σκατόψυχο τον Ιωαννίδη που έδωσε πάτημα στους κωλότουρκους με το πραξικόπημα.
Αν θέλετε ανοίγει η συζήτηση αλλά σήμερα θα έχει σιέστα :coffee:
Θα κάθομαι να ψάχνω τα μηνύματα ; :idiot:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
30.054
Πόντοι
15.446
Ο μεγαλύτερος προδότης Κύπρο δεν ήταν ο Ιωαννίδης,αλλά ο Καραμανλής και μάλιστα πρόδωσε δυο φορές την Κύπρο.
Ίσως δεν το έχω ψάξει σε βιβλία ιστορίας, το μόνο σίγουρο για μένα είναι τι έζησα.
Λοιπόν συνεχίζω από ότι θυμάμαι, με βρίσκει η μάνα μου με αρπάζει και γυρνάμε Πειραιά.
Φεύγει ο πατέρας μου επιστράτευση, όχι κάτι οργανωμένο, σε ένα χωράφι τους μάζεψαν στο Μεγάλο Πεύκο. Μετά από μέρες το θυμάμαι καλά παρόλο που ήμουν παιδί, είχε βγει όλος ο κόσμος στους δρόμους να υποδεχθεί τον Καραμανλή, ρώταγα σαν παιδί τι έγινε, λέγανε γύρισε η Δημοκρατία.
Αυτά θυμάμαι.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.343
Πόντοι
3.556
Ίσως δεν το έχω ψάξει σε βιβλία ιστορίας, το μόνο σίγουρο για μένα είναι τι έζησα.
Λοιπόν συνεχίζω από ότι θυμάμαι, με βρίσκει η μάνα μου με αρπάζει και γυρνάμε Πειραιά.
Φεύγει ο πατέρας μου επιστράτευση, όχι κάτι οργανωμένο, σε ένα χωράφι τους μάζεψαν στο Μεγάλο Πεύκο. Μετά από μέρες το θυμάμαι καλά παρόλο που ήμουν παιδί, είχε βγει όλος ο κόσμος στους δρόμους να υποδεχθεί τον Καραμανλή, ρώταγα σαν παιδί τι έγινε, λέγανε γύρισε η Δημοκρατία.
Αυτά θυμάμαι.
Δε θυμάσαι και λίγα.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.343
Πόντοι
3.556
Το μόνο σίγουρο, αλλά ο Καραμανλής όταν γύρισε είχε μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο.
Διάβασε αυτό και θα αλλάξεις σε πολλά άποψη.
9786182044919.jpg

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
30.054
Πόντοι
15.446

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.343
Πόντοι
3.556
Δεν είναι θέμα άποψης, γιατί ήμουν πολύ μικρός τότε,
έγραψα ότι θυμάμαι τώρα πως τους κρίνει η ιστορία ...
Αυτό έχει πολλά αρχεία.
Ενα θα πω μόνο ο Καραμανλής πήρε την εξουσία με 7 τα εκατό Αττίλα Κύπρο και με την αδράνεια και προδοσία του ο Αττίλας πήγε στο 36.

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.053
Πόντοι
3.846
Στατιστικά μια στις πόσες πας ταμείο?
Και για να μην αφήσω αναπάντητα ερωτήματα - μια συκιά είχε πει κάπου αλλού - ότι παίρνω σοβαρά κάμποσα πράγματα και δεν πρέπει (δεν έχει μπει εδώ μέσα ως τώρα - αν τυχόν μπει και την κογιότ θα ενημερωθείτε) :coffee:
Από εκεί και πέρα έστειλα τις προάλλες στο Ροντ στην Οχιά κάτι γραφόμενα και δεν...
Δικαίωμα του είναι και δεν θα επιμένω, αλλά αν δεν ενδιαφέρεστε εσείς οι δύο (είτε κάποιος κολλητός της παρέας) να μάθετε ορισμένα πράγματα - κατ' ιδίαν φυσικά - νομίζεις ότι θα κάτσω να χαραμίζω πολύτιμο χρόνο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom