Νέα

Αθηναϊκόν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 879
  • Εμφανίσεις 205K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.631
Πόντοι
2.636
Με σκληρούς αραβο-αφρικανο-πακιστανο απόκληρους γαμιάδες που μισούν οτιδήποτε ελληνικό και ξεκωλιάζουν ανελέητα και απαξιωτικά, κάθε εγχώριο πούστη που μπαίνει εκεί μέσα.
Χαχαχα μάλιστα. Υποθέτω με το αζημίωτο καθώς για αυτούς εικάζω το χρήμα είναι πάνω από την όποια καύλα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.631
Πόντοι
2.636
Πάντως χωρίς πλάκα τέτοια μέρη τα θεωρώ τόσο εγώ όσο και ο κάθε νοήμων τρομακτικά επικίνδυνα από κάθε άποψη. Απορώ πώς πάνε κάποιοι εκεί; Είναι τρελό ρίσκο. Υπάρχουν ένα σωρό εφαρμογές γνωριμιών και social για την gay κοινότητα...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.481
Πόντοι
9.115
Πάντως χωρίς πλάκα τέτοια μέρη τα θεωρώ τόσο εγώ όσο και ο κάθε νοήμων τρομακτικά επικίνδυνα από κάθε άποψη. Απορώ πώς πάνε κάποιοι εκεί; Είναι τρελό ρίσκο. Υπάρχουν ένα σωρό εφαρμογές γνωριμιών και social για την gay κοινότητα...
Τύπε οι διάσημοι γαμιαδες του ιδρύματος δεν χρησιμοποιούν εφαρμογές :confused::confused::rockon::rockon:. Περιμένουν τον παραδοσιακό ορίτζιναλ πουστη να του δώσουν στο χέρι το κωλαντερο :zfuck::zfuck::2funny::2funny:

KATOYPHMA

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Τύπε οι διάσημοι γαμιαδες του ιδρύματος δεν χρησιμοποιούν εφαρμογές :confused::confused::rockon::rockon:. Περιμένουν τον παραδοσιακό ορίτζιναλ πουστη να του δώσουν στο χέρι το κωλαντερο :zfuck::zfuck::2funny::2funny:
στη διαθεση σας!

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.495
Πόντοι
206

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.217
Πόντοι
456
Χθες απόγευμα πηγα αθηναικο και με περιποιηθηκαν καλα οι γαμιαδες του 5 με πηδηξαν αλλοδαποί και Έλληνες και μου κάναν την τρύπα χωνη
αστεγοι? στην εχυσαν την κωλοτρυπα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

φιλε επειδη βλεπω οτι σαρεσει το κατουρημα υπαρχει στο ιδρυμα ο αστεγος με τον καθετηρα να στα δωσει ζεστα και φρεσκα

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.217
Πόντοι
456
τι εφορμογες να χρησιμοποιει ο τζιμης ο τανζανος ο πακιστανος ρακοσυλλεκτης με το ενα ματι και οι αστεγοι που κοιμουνται εκει μεσα

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.217
Πόντοι
456
αν εχεις μαζι σου φαρμακο για τους κοριους δεν υπαρχει φοβος

Gi22

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2024
Like
179
Πόντοι
0
αστεγοι? στην εχυσαν την κωλοτρυπα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

φιλε επειδη βλεπω οτι σαρεσει το κατουρημα υπαρχει στο ιδρυμα ο αστεγος με τον καθετηρα να στα δωσει ζεστα και φρεσκα
Οχι ήταν Πακιστανοί αφγανοι και μερικοί που θελαν λεφτά στην αρχή αλλά εν τέλη με γαμησαν τσαμπα

Sia cross

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2025
Like
141
Πόντοι
0
Πάντως θεωρώ ότι οι κρος απευθύνονται σε άλλους άντρες σε σχέση με τους ορίτζιναλ gay (για να είμαστε και politically correct) όπως λέει και ο φίλος εδώ. Οπότε δε νομίζω να τίθεται θέμα απαξίωσης αφού αυτό που γουστάρει κρος, θα πάει με κρος (τα γούστα δεν νομίζω να αλλάζουν), ενώ αυτός που γουστάρει γνήσιο αγόρι θα πάει με γνήσιο gay. Τί λέτε αγόρια;

panagiotis8719

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2025
Like
37
Πόντοι
0
Σκέφτομαι να πάω το βραδι σε κάποιο σινεμά ντυμένη και με ψηλοτάκουνες.Δεν ξέρω εάν θα ήταν καλή ιδέα το Αθηναϊκό η το blue vision?Που τρως καλητερα από τα 2?

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.594
Πόντοι
3.506
Σκέφτομαι να πάω το βραδι σε κάποιο σινεμά ντυμένη και με ψηλοτάκουνες.Δεν ξέρω εάν θα ήταν καλή ιδέα το Αθηναϊκό η το blue vision?Που τρως καλητερα από τα 2?
Αθηναϊκό τύπε. Έχει διάσημους γαμιαδες, θα σε κωλοσκισουν για το καλημέρα.

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.217
Πόντοι
456
στο αθηναικον μην πας σαν κρος γιατι θα απαξιωθεις και μπορει να αρπαξεις και καμια σφαλιαρα,πηγαινε σαν παραδοσιακος πουστης φορα μονο στρινγκαρα,βραδυ υπαρχει ο διασημος τζιμης ο τανζανος και ο πακιστανος ρακοσυλλεκτης με τον ενα ματι αν κοιμαται ομως μην τον ξυπνησεις γιατι ειναι ευεξαπτος,βολεψου με τον τζιμη η αν βρεις κανα αστεγος στην καβατζα στο μπουντρουμι ολο και καποιος θα κοιμαται εκει

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.217
Πόντοι
456

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.481
Πόντοι
9.115
Οχι ήταν Πακιστανοί αφγανοι και μερικοί που θελαν λεφτά στην αρχή αλλά εν τέλη με γαμησαν τσαμπα
Και γαμηθηκες και γλίτωσες το χαρτζιλίκι τώρα που εσκασες ως ορίτζιναλ πουστης :rockon::rockon:,να τα βλέπουν κατι μαλακισμένα κρος αυτά και να σκάνε :birdman::birdman::2funny::2funny:

proton009

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2025
Like
6
Πόντοι
0
Αρνουμαι να πιστεψω οτι υπαρχουν ατομα σαν εσενα και κατι αλλους που σου απαντουν...δεν υπαρχει περιπτωση...Ξερω οτι λες ψεματα αλλα και παλι μονο που το εγραψες..βρες καμια γεφυρα λεω εγω...

Gi22

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2024
Like
179
Πόντοι
0
Αρνουμαι να πιστεψω οτι υπαρχουν ατομα σαν εσενα και κατι αλλους που σου απαντουν...δεν υπαρχει περιπτωση...Ξερω οτι λες ψεματα αλλα και παλι μονο που το εγραψες..βρες καμια γεφυρα λεω εγω...
Αρχικά για πιο κομμάτι να λεω ψέματα λαι δεύτερον αν δεν σου αρέσει τραβα βγες από την σελίδα και μην ξαναστείλεις τιποτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom