You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πρυτανης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.583
- Πόντοι
- 3.491
Το κείμενο των αρχισυντακτών είναι το ίδιο τα τελευταία 30+ χρόνια.
Τσιμπάνε που και που κανένα δύο άτομα κλπ κλπ κλπ. για να κρατάνε και τα προσχήματα η για να σφίγγουν "οι κώλοι" προς γνώσιν και συμμόρφωση
Δηλαδή ο τραβελος* από την Βραζιλία με το διαβατήριο και το ανδρικό όνομα, τουριστική βίζα κλπ δεν του κάνει εντύπωση δλδ , πως θα την βγάλει στις "διακοπές" !
* Πάνω κάτω στην Ερατοσθένους στο Παγκράτι που μένουν σε Airbnb κ στο κέντρο (Σύνταγμα -Ερμου) σουλατσάρουν με havaianas 45 νούμερο
johnvironas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2023
- Like
- 1.267
- Πόντοι
- 201
Κατηφορησα ώρα 21.00 Κυριακής στο Ιάσωνος 32 όροφος με σκοπό να σοδομισω την νέα άφιξη αλλά ο οίκος ήταν δυστυχώς κλειστός..(ξανά)
Δεν πτοήθηκα όμως και ρίχνοντας 10 γκαζιες έφτασα εκεί που έπρεπε ώστε να πετύχω τον σοδομισμο σε ένα κορασιο όπου σίγουρα έχω κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα για να συνευρεθω μαζί της .
Ελπίζω να βρω την ευκαιρία να δοκιμάσω και την μικρή τσουρκα στο 32
Καλά γάμησια σε όλους με υγεία!
Δεν πτοήθηκα όμως και ρίχνοντας 10 γκαζιες έφτασα εκεί που έπρεπε ώστε να πετύχω τον σοδομισμο σε ένα κορασιο όπου σίγουρα έχω κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα για να συνευρεθω μαζί της .
Συνημμένα
Σάρα? μακριά!! Φολα και κλέφτρα. Μπαίνεις να γαμησεις κ σου κλέβει τα λεφτά από το πορτοφόλι. Απαράδεκτη φταίω εγώ που δεν πήρα τηλέφωνο την αστυνομίαΑυτό το πρόγραμμα Έψαχνα Μια Ζωή!!!
![]()
Reuzel
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.544
- Πόντοι
- 1.336
Την είδες και δεν έκανες κάτι; Και αν δεν την είδες, πώς γίνεται; Μπάνιο έκανες; Εγώ δεν πείστηκαΣάρα? μακριά!! Φολα και κλέφτρα. Μπαίνεις να γαμησεις κ σου κλέβει τα λεφτά από το πορτοφόλι. Απαράδεκτη φταίω εγώ που δεν πήρα τηλέφωνο την αστυνομία
Τελευταία τροποποίηση:
Dsar263
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 100
- Like
- 21.466
- Πόντοι
- 19.386
Επιστροφη απο την τσαρκα στο Μεταξι κατα τις 21:45 λιγο πριν την ληξη της απογευματινης Βαρδιας
Κολωνου 11 ισογειο η "Ουγγαρεζα" Ροζα η οποια σαν αλλη Σαμπινα εχει και ενα ασπρο καννις να σουλατσαρει στον οικο...
Τα τρια πρωτα της Ιασωνος (1α - 1β οροφος -1γ) και τα τρια ανοιχτα επειτα απο την προσφατη εφοδο....παρολαυτα δεν μπηκα καν να δω εδω και μηνες ολο οι ιδιες και οι ιδιες....εξαιρεση μονο οταν ερχονται για κανα μηνα το πολυ καμια Τατιανα / Ναταλια / Βαλερια και μετα εξαφανιζονται παλι....
Ιασωνος 31 ισογειο η Κολομβιανη Νταρντανα η Χλοη με τα τεραστια γυαλια που εννιοται δουλευει και στο Περδικας 1 γωνια
Περδικας 3 δεξι δυο Λατινες η Σαμανθα με τις κοτσιδες και η Λουνα
ΜΑ 17 πανω η Λατινα Νικολ
Ιασωνος 43 η γιαγια Ελενη και μια αλλη μελαχρινη με πιασιματα απο την "Αραβία" και καλα οπως ελεγε ο τσατσος...
ΜΑ 22 οροφος τσατσα ηταν η ξανθια Βουλγαρα η Αντζελα με τον απεραντο πισινο και μπουτια που μεχρι προσφατα ηταν ΜΑ 22 ισογειο τα μεσημερια.....κοπελα ηταν το μελαχρινο Μολδαβεζικο ζυμαρακι η Αρινα απο Ιάσονος 39(2) και απο Ιασωνος 19 (τοτε λεγοταν Λορυ)...την ειχα παρει αρκετες φορες πηγα να ξανα-περασω μαζι της παω να δωσω το 10ρικο και μου λεει η Αντζελα οτι ειναι 15ευρω......χαχαχαχαχα αντε γεια βρητε αλλο κοροιδο....
Κολωνου 45 δευτερη πορτα το νεο Λατινακι απο Βενεζουελα η μαυριδερη Αλισα την οποια δοκιμασα πριν 3 μερες και χρωσταω μια κριτικη
Κολωνου 45 τερμα ευθεια μεσα βγηκε σαλονι ενα ΛατινόΜπαζο η Κλάρα απο Βενεζουελα...παω να φυγω με σταματαει η τσατσα "που πας εχουμε και δευτερη κοπελα"....και βγαινει σαλονι η Ουκρανεζα Μιλφαρα Χριστινα την οποια ολοι την ξερετε τι πόνο μοιραζει σε οποιον οικο δουλευει ....περασα τελικα ξανα με αυτην....
Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους.
Κολωνου 11 ισογειο η "Ουγγαρεζα" Ροζα η οποια σαν αλλη Σαμπινα εχει και ενα ασπρο καννις να σουλατσαρει στον οικο...
Τα τρια πρωτα της Ιασωνος (1α - 1β οροφος -1γ) και τα τρια ανοιχτα επειτα απο την προσφατη εφοδο....παρολαυτα δεν μπηκα καν να δω εδω και μηνες ολο οι ιδιες και οι ιδιες....εξαιρεση μονο οταν ερχονται για κανα μηνα το πολυ καμια Τατιανα / Ναταλια / Βαλερια και μετα εξαφανιζονται παλι....
Ιασωνος 31 ισογειο η Κολομβιανη Νταρντανα η Χλοη με τα τεραστια γυαλια που εννιοται δουλευει και στο Περδικας 1 γωνια
Περδικας 3 δεξι δυο Λατινες η Σαμανθα με τις κοτσιδες και η Λουνα
ΜΑ 17 πανω η Λατινα Νικολ
Ιασωνος 43 η γιαγια Ελενη και μια αλλη μελαχρινη με πιασιματα απο την "Αραβία" και καλα οπως ελεγε ο τσατσος...
ΜΑ 22 οροφος τσατσα ηταν η ξανθια Βουλγαρα η Αντζελα με τον απεραντο πισινο και μπουτια που μεχρι προσφατα ηταν ΜΑ 22 ισογειο τα μεσημερια.....κοπελα ηταν το μελαχρινο Μολδαβεζικο ζυμαρακι η Αρινα απο Ιάσονος 39(2) και απο Ιασωνος 19 (τοτε λεγοταν Λορυ)...την ειχα παρει αρκετες φορες πηγα να ξανα-περασω μαζι της παω να δωσω το 10ρικο και μου λεει η Αντζελα οτι ειναι 15ευρω......χαχαχαχαχα αντε γεια βρητε αλλο κοροιδο....
Κολωνου 45 δευτερη πορτα το νεο Λατινακι απο Βενεζουελα η μαυριδερη Αλισα την οποια δοκιμασα πριν 3 μερες και χρωσταω μια κριτικη
Κολωνου 45 τερμα ευθεια μεσα βγηκε σαλονι ενα ΛατινόΜπαζο η Κλάρα απο Βενεζουελα...παω να φυγω με σταματαει η τσατσα "που πας εχουμε και δευτερη κοπελα"....και βγαινει σαλονι η Ουκρανεζα Μιλφαρα Χριστινα την οποια ολοι την ξερετε τι πόνο μοιραζει σε οποιον οικο δουλευει ....περασα τελικα ξανα με αυτην....
Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους.
Τζούναξ
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 19.567
- Πόντοι
- 4.646
Η Ιβανκα έχει κόψει το πρωκτικό...Κατηφορησα ώρα 21.00 Κυριακής στο Ιάσωνος 32 όροφος με σκοπό να σοδομισω την νέα άφιξη αλλά ο οίκος ήταν δυστυχώς κλειστός..(ξανά)

Αλήθεια είπε, από Αραβία είναι η κοπέλαΙασωνος 43 μια μελαχρινη με πιασιματα απο την "Αραβία" και καλα οπως ελεγε ο τσατσος...
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 79
- Like
- 29.929
- Πόντοι
- 28.636
Πέρασα και εγώ κάποια στιγμή και επιβεβαιώνω!!!Η Ιβανκα έχει κόψει το πρωκτικό...![]()

Πλέον κάνει μόνο Κώλο....
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 197
- Like
- 51.111
- Πόντοι
- 35.948
Δεν παίζουν λατίνες στα μπουρδέλα τύπε!!!Καμιά πρόταση για λατίνα φυλής;
Έχω καιρό να πάω δεν ξέρω τι παίζει
Μόνο Σκανδιναβές κ Ρωσίδες
Τζούναξ
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 19.567
- Πόντοι
- 4.646
Ευκαιρία, λοιπόν, να πας, να δεις και να μας ενημερώσεις!Καμιά πρόταση για λατίνα φυλής;
Έχω καιρό να πάω δεν ξέρω τι παίζει

Να φοράς καπέλο και να έχεις δροσερό νερό μαζί σου...

Κάνα καλό παίζει τουλάχιστον;Δεν παίζουν λατίνες στα μπουρδέλα τύπε
Μόνο Σκανδιναβές κ Ρωσίδες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για βράδυ αργά λέω τώρα έχει πολύ ζεσταΕυκαιρία, λοιπόν, να πας, να δεις και να μας ενημερώσεις!
Να φοράς καπέλο και να έχεις δροσερό νερό μαζί σου...![]()
Τζούναξ
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 19.567
- Πόντοι
- 4.646
Μάθε να διαβάζεις:Κάνα καλό παίζει τουλάχιστον;
Ευκαιρία, λοιπόν, να πας, να δεις και να μας ενημερώσεις!
Να φοράς καπέλο και να έχεις δροσερό νερό μαζί σου...![]()
Σάρα? μακριά!! Φολα και κλέφτρα. Μπαίνεις να γαμησεις κ σου κλέβει τα λεφτά από το πορτοφόλι. Απαράδεκτη φταίω εγώ που δεν πήρα τηλέφωνο την αστυνομία
Σαρα απο Φυλης 66δ ειναι η ΕΥΑΣου ειναι ευκολο να περιγραψεις εμφανισιακα στο περιπου πως ειναι η Σαρα απο Φυλης 66δ και η Μαρια απο Φυλης 86α για να δω αν ειναι αυτες που νομιζω,ευχαριστω!!
απο λιοσιων 73 μελαχρινη κοπελα με μεγαλο στηθος
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 14.385
- Πόντοι
- 4.460
Χρυσες εποχες .....Θυμάται κανείς στο Ακομινάτου 1 ΤΌΤΕ που "έπεσαν" τα τείχη τι μοντέλα περνούσαν και απο κει που τα ξεπατώναμε μόνο με 2.000 δρχ ;
Εμεις καλοπερνουσαμε αλλα αυτες.....αλλα καθεστωτα τοτε!
mitsosaliferis5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.063
- Πόντοι
- 360
Περασμα εχθες απο Βικτωρια ξανα με το φιλο απο επαρχια στη 2η βαρδια και τα πραγματα ηταν πολυ καλυτερα απο οτι στη 3η βαρδια.Εντυπωση μου κανε η ρωσιδα απο φωκαιας 17 οροφος αλλα μου διαφευγει το ονομα ωστοσο περασα για αρχη με Ηλεκτρα καθως ηθελα να μου φυγειωη περιεργεια για τα οσα λεγονται για τη συγκεκριμενη.Προσωπικα περασα μια χαρα και ειχαμε και αρκετο διαλογο,ωστοσο δε σταματησα εκει και κατευθυνθηκα για 2η καταθεση στην Ιζαμπελλα Φιλιππιδου ισογειο.Πολυ δυνατη και αυτη και με πολυ καλο προγραμμα.Και στις 2 καταθεσεις το ευχαριστηθηκα.Ο φιλος περασε με λατινα απο Φυλης 59 οροφος το ονομα νομιζω Ντανιελ αλλα μπορει να κανω και λαθος,και αυτος παντως το ευχαριστηθηκε.
Υ.Γ.Γιατι τοσα νευρα οι τσαδες2?
Υ.Γ.Γιατι τοσα νευρα οι τσαδες2?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΛΙιοσιων τοτε θυμαμαι εκανε καλο προγραμμα παντωςΣαρα απο Φυλης 66δ ειναι η ΕΥΑ
απο λιοσιων 73 μελαχρινη κοπελα με μεγαλο στηθος
Reuzel
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.544
- Πόντοι
- 1.336
Μαρίνα;Εντυπωση μου κανε η ρωσιδα απο φωκαιας 17 οροφος αλλα μου διαφευγει το ονομα
Ντανία;λατινα απο Φυλης 59 οροφος το ονομα νομιζω Ντανιελ αλλα μπορει να κανω και λαθος
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.289
- Like
- 293.305
- Πόντοι
- 47.170
ισχύει εγώ την είχα στανταρακι, βεβαια κάποιοι είχαν γράψει κάνα μήνα πρίν έρθει Φυλής είχε ρίξει απόδοση, τώρα είναι και με ριγμενη απόδοση και με συν 15 κιλά τουλάχιστονΛΙιοσιων τοτε θυμαμαι εκανε καλο προγραμμα παντως
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις