Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.596
Πόντοι
9.195
Καλησπέρα στην παρέα. Συνάντηση νωρίτερα με την Τζένη. Έχουμε και λέμε: Σώμα όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες. Πρόσωπο εκφυλο με piercing στο κάτω χείλος δεξιά. Πολύ περιποιητικη, αφού ήθελε να με βοηθήσει στο μπάνιο και να μου σκουπίσει την πλάτη, της εξήγησα όμως πως στο μπάνιο θέλω να είμαι μόνος, εκτός αν είναι να με καθαρίσουν από τα λάδια. Στο σεξ συμμετέχει πολύ, με πολύ καλή πίπα, αλλά όχι βαθιά. Φιλιά πιο πολύ στοματοφιλα αλλά άφθονα και δεν τα θέλει στο στόμα, όπως μου είπε. Ευχαριστιεται το γλύψιμο αλλά και το σεξ, αλλά της αρέσει πιο πολύ αργά και όχι γρήγορα, όπως μου είπε, χωρίς βέβαια να εκφράζει παράπονα για τυχόν σφυροκοπημα. Τέλος έχει αρκετά σφιχτό μουνάκι, που ευχαριστιεσαι να μπαίνεις και να βγαίνεις. Αυτά τα ολίγα από μένα. Καλά να περνάτε!!!
Μπράβο Δράκε!
Ωραία ενημέρωση!

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.950
Πόντοι
4.656
TORA LIVE To Munaro Alogo!!!
IMG-20250705-WA0009.jpg
IMG-20250705-WA0002.jpg

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
69
Like
4.692
Πόντοι
4.897
Σάββατο βράδυ. Το έλα να δεις στο μαγαζι! Παρα το προχωρημένο της ωρας (9:30) και το τέλος της εβδομάδας, οι κοπέλες με χαμόγελο και καλή διαθεση σε ολους και η κυρια Άννα, η τέλεια οικοδέσποινα, με φανερή κούραση αλλα με περιση ευγένεια και φροντίδα σε ολους δεν αφήνει τίποτα στην τύχη! Δεν είναι τυχαίο που το μαγαζι δουλεύει ετσι....ΜΠΡΑΒΟ!

G1100XX

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
12
Like
3.487
Πόντοι
1.436
<<ΕΣΏΡΟΥΧΑ ΜΕ PIN>>
Τριήμερο στην Αθήνα και αφού έχω κάνει τα δικά μου τελευταία μέρα εχτές Σάββατο έχω περάσει από της κυρίας Άννας που είχα μία δουλειά εκεί κοντά νωρίς το απόγευμα να δω τα καινούργια φρούτα της έχω αράξει στο μέσα σαλονάκι και αφού ήθελε να με κεράσει κάτι αλλά δεν θα καθόμουνα μόνο για μισή ώρα γιατί είχα μια δουλειά εκεί κοντά όπως έγραψα πιο πάνω και θα επέστρεφα σε καμία ώρα και εκεί που καθόμουν στο μέσα το σαλονάκι να δω τα καινούργια φρούτα μου την πέφτουν ο Έρωτας και η τουρμποξαδέρφη 2 (Κατερίνα Λίζα) και με βάζουν στην μέση και εκεί που τα λέγαμε και καυλαντίζαμε άρχιζαν να με τσιγκλαει να με χουφτώνουν ο έρωτας μαζί με την τουρμποξαδέρφη και με είχαν ήδη φτιάξει όπα της λέω κορίτσια σε μία ωρίτσα είμαι πάλι πίσω και όπως έγινε.

Αφού έχω πάει στην δουλειά που είχα και έχουν πάει όλα καλά έχω επιστρέψει στο diamond και με περιμένει ο έρωτας, στο diamond να γίνεται παρέλαση και όσοι ώρα ήμουν αναμονή και καυλαντιζα με τον έρωτα στο μέσα το σαλονάκι να αδειάσει κανένα δωμάτιο το 3 και μου δείχνει ο έρωτας τα καινούργια της εσώρουχα και μου τον έχει κάνει να βγαίνει στην τσέπη στην βερμούδα μου δεν ήθελα και πολύ γαμησέτα λέω και τα νέα φρούτα και όλα έρωτας.... και τα μυαλά στα κάγκελα και περνάω στο δωμάτιο 3 με τον έρωτα.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες έχω γράψει πολλές φορές για το Κατερινάκι το τι προσφέρει ένα θα πω φοράει καυλιάρικα εσώρουχα και πάω να τής τα βγάλω και δεν ξέρω πώς ξεκουμπόνουν κουμπάκια εδω κληψάκι εκεί είχε δύο λεπτά ο έρωτας που ξεκούμπωνε λες και είχε συνδυασμό pin πάντως μία ώρα γαμηθίκαμε χωρίς να πάρουμε ανάσα, μασάζ δεν κάναμε ούτε δύο λεπτά μόνο κάρφωμα στο κάρφωμα των έρωτα και στο δεύτερο ημίχρονο ο έρωτας έχει τελειώσει δεύτερη φορά και τα υγρά της να τρέχουν βρύση μέχρι που ντράπικε όταν της ζήτησα να την γευτώ.

Κατερινάκι η Έρωτας η τουρμποξαδέρφη 1 είναι εγγύηση και δεν χάνεις ποτέ ξέρει πως να σε φτιάξει και να σπαρτάρας ανάμεσα στα μπούτια της

Στο τέλος έχω αράξει με δύο συναγωνιστές παλικάρια και τα λέγαμε και πίνουμε τα ποτάκια μας και μας έχει πάρει ώρα αργά και κλείσαμε εμείς το μαγαζί στο τέλος αφού μας χαιρέτησα όλα τα κορίτσια που τελείωσαν την δουλειά τους

giorgiodelafuentes2

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.059
Πόντοι
81
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες έχω γράψει πολλές φορές για το Κατερινάκι το τι προσφέρει ένα θα πω φοράει καυλιάρικα εσώρουχα και πάω να τής τα βγάλω και δεν ξέρω πώς ξεκουμπόνουν κουμπάκια εδω κληψάκι εκεί είχε δύο λεπτά ο έρωτας που ξεκούμπωνε λες και είχε συνδυασμό pin πάντως μία ώρα γαμηθίκαμε χωρίς να πάρουμε ανάσα, μασάζ δεν κάναμε ούτε δύο λεπτά μόνο κάρφωμα στο κάρφωμα των έρωτα και στο δεύτερο ημίχρονο ο έρωτας έχει τελειώσει δεύτερη φορά και τα υγρά της να τρέχουν βρύση μέχρι που ντράπικε όταν της ζήτησα να την γευτώ.
@Diamond Spa κυρία Άννα βάλε τηλεχειριστήριο στα εσώρουχα τών κοριτσιών να μήν παιδεύεται ο κόσμος!!!

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.225
Πόντοι
2.846
<<ΕΣΏΡΟΥΧΑ ΜΕ PIN>>
Τριήμερο στην Αθήνα και αφού έχω κάνει τα δικά μου τελευταία μέρα εχτές Σάββατο έχω περάσει από της κυρίας Άννας που είχα μία δουλειά εκεί κοντά νωρίς το απόγευμα να δω τα καινούργια φρούτα της έχω αράξει στο μέσα σαλονάκι και αφού ήθελε να με κεράσει κάτι αλλά δεν θα καθόμουνα μόνο για μισή ώρα γιατί είχα μια δουλειά εκεί κοντά όπως έγραψα πιο πάνω και θα επέστρεφα σε καμία ώρα και εκεί που καθόμουν στο μέσα το σαλονάκι να δω τα καινούργια φρούτα μου την πέφτουν ο Έρωτας και η τουρμποξαδέρφη 2 (Κατερίνα Λίζα) και με βάζουν στην μέση και εκεί που τα λέγαμε και καυλαντίζαμε άρχιζαν να με τσιγκλαει να με χουφτώνουν ο έρωτας μαζί με την τουρμποξαδέρφη και με είχαν ήδη φτιάξει όπα της λέω κορίτσια σε μία ωρίτσα είμαι πάλι πίσω και όπως έγινε.

Αφού έχω πάει στην δουλειά που είχα και έχουν πάει όλα καλά έχω επιστρέψει στο diamond και με περιμένει ο έρωτας, στο diamond να γίνεται παρέλαση και όσοι ώρα ήμουν αναμονή και καυλαντιζα με τον έρωτα στο μέσα το σαλονάκι να αδειάσει κανένα δωμάτιο το 3 και μου δείχνει ο έρωτας τα καινούργια της εσώρουχα και μου τον έχει κάνει να βγαίνει στην τσέπη στην βερμούδα μου δεν ήθελα και πολύ γαμησέτα λέω και τα νέα φρούτα και όλα έρωτας.... και τα μυαλά στα κάγκελα και περνάω στο δωμάτιο 3 με τον έρωτα.

Κατερινάκι η Έρωτας η τουρμποξαδέρφη 1 είναι εγγύηση και δεν χάνεις ποτέ ξέρει πως να σε φτιάξει και να σπαρτάρας ανάμεσα στα μπούτια της

Στο τέλος έχω αράξει με δύο συναγωνιστές παλικάρια και τα λέγαμε και πίνουμε τα ποτάκια μας και μας έχει πάρει ώρα αργά και κλείσαμε εμείς το μαγαζί στο τέλος αφού μας χαιρέτησα όλα τα κορίτσια που τελείωσαν την δουλειά τους
Άξιος φιλαράκι!!! Πάντως απορώ με την υπομονή σου. :cheesy::cheesy::cheesy:

G1100XX

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
12
Like
3.487
Πόντοι
1.436
Άξιος φιλαράκι!!! Πάντως απορώ με την υπομονή σου. :cheesy::cheesy::cheesy:
:cheesy::cheesy::cheesy: όταν θα περάσει ρώτησε τον έρωτα και την τουρμποξαδέρφη 2 και 3 τη έργο σου έβγαλα πάντως να ξέρεις με την τουρμποξαδέρφη 2 θα είμαστε συνκούμπαρι χαχαχαχαχαχα

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.225
Πόντοι
2.846
:cheesy::cheesy::cheesy: όταν θα περάσει ρώτησε τον έρωτα και την τουρμποξαδέρφη 2 και 3 τη έργο σου έβγαλα πάντως να ξέρεις με την τουρμποξαδέρφη 2 θα είμαστε συνκούμπαρι χαχαχαχαχαχα
Τιμή μου φίλε μου ή μήπως να σε αποκαλώ κουμπάρε? :cheesy::cheesy::cheesy:

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.225
Πόντοι
2.846
Multi Massage DIAMOND i Katerinara Kavliara!!!
IMG-20250705-WA0005.jpg
IMG-20250705-WA0008.jpg
IMG-20250705-WA0004.jpg
Την επόμενη φορά που θα σε ξαναδώ έρωτά μου θέλω να φοράς τα ίδια εσώρουχα. Δεν μπορεί να τα φοράς με τον κουμπάρο και όχι με με τον γαμπρό. Ας κρατήσουμε λίγο και τα προσχήματα. :cheesy::cheesy::cheesy:

G1100XX

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
12
Like
3.487
Πόντοι
1.436
Την επόμενη φορά που θα σε ξαναδώ έρωτά μου θέλω να φοράς τα ίδια εσώρουχα. Δεν μπορεί να τα φοράς με τον κουμπάρο και όχι με με τον γαμπρό. Ας κρατήσουμε λίγο και τα προσχήματα. :cheesy::cheesy::cheesy:
Ρε κουμπάρε τη εσύ τη εγώ το ίδιο πράγμα είναι μην κολλάς σε λεπτομέρειες :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.225
Πόντοι
2.846
Δηλαδή για να καταλάβω, εσύ πήγες χθες με την κουμπάρα -έρωτα κι εγώ την Πέμπτη με την κουμπάρα - τουρμποξαδέρφη η 2?- κουμπάρα μου? Πόσο open mind είμαστε ρε φίλε?

G1100XX

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
12
Like
3.487
Πόντοι
1.436
Δηλαδή για να καταλάβω, εσύ πήγες χθες με την κουμπάρα -έρωτα κι εγώ την Πέμπτη με την κουμπάρα - τουρμποξαδέρφη η 2?- κουμπάρα μου? Πόσο open mind είμαστε ρε φίλε?
Δεν ξέρω αν ήμαστε open mind φίλε μου πάντως δύο σενάριο παίζουν η σου έκανα αντίποινα η ήμαστε Σουηδία :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

dani69

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
3
Like
1.071
Πόντοι
81
καλημερα θα περάσω μια βόλτα να δούμε τα κορίτσια λες να κάνουμε κανένα διπλό?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom