troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.446
- Πόντοι
- 5.506
οχι μεσα ...γαμιωντας τον παει...Μέσα τον πάει?
Πού είναι οι χειροπέδες?
πριν τον δικασει και μετα κρεμασει ΘΑ ΤΟΝ ΓΛΕΝΤΣΕΙ ΤΟΝ ΜΟΥΛΟ
οχι μεσα ...γαμιωντας τον παει...Μέσα τον πάει?
Πού είναι οι χειροπέδες?
Θα την πείσει ότι δεν ΗΞΕΡΕ σίγουρα.οχι μεσα ...γαμιωντας τον παει...
πριν τον δικασει και μετα κρεμασει ΘΑ ΤΟΝ ΓΛΕΝΤΣΕΙ ΤΟΝ ΜΟΥΛΟ
Γιατί ρε ; Ψέματα έλεγε ο άνθρωπος ;Δείτε έναν απατεώνα καραγκιόζη πούστη που ψήφισαν οι πούστηδες της ΝΔ. Τα παιδιά της ΟΑ του μπου υπάρχουν ή εξαφανίστηκαν μετά τα τελευταία γεγονότα. Θέλω την έγκυρη ενημέρωση τους. Πού είστε @barock @Anemodoura @daima703 κλπ;
Ώπα .... ΟΑ ;;;;;;;;;;;;;;Τα παιδιά της ΟΑ του μπου υπάρχουν ή εξαφανίστηκαν μετά τα τελευταία γεγονότα. Θέλω την έγκυρη ενημέρωση τους. Πού είστε @barock @Anemodoura @daima703 κλπ;
Μη μου βγάλεις και συ τον κουλη αποτυχημενο με εφτα χρονια κυβερνησης,Με πρόλαβες. Μετά την ΔΕΘ αφού τα δώσει όλα (κανένα pass δηλαδή) θα πάει για εκλογές. Θα σκάσουν και άλλα..
Μη μου βγάλεις και συ τον κουλη αποτυχημενο με εφτα χρονια κυβερνησης,Με πρόλαβες. Μετά την ΔΕΘ αφού τα δώσει όλα (κανένα pass δηλαδή) θα πάει για εκλογές. Θα σκάσουν και άλλα..
Για σας δουλευει ρε κοροϊδο ο μητσοτακης απλα δεν το εχεις καταλάβειΓιατί ρε ; Ψέματα έλεγε ο άνθρωπος ;
Όποιος θέλει δεν υπόκειται στην τεκμαρτή φορολόγηση ;
ΑΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ... ΘΑ ΥΠΟΚΕΙΤΟ ΣΕ ΤΕΚΜΑΡΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ;;;
Είναι γνωστό ότι ... ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ !
Απαγόρεψαν ... την Αυτοκτονία ;;;
Άρα ξεκάθαρα είναι ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ Η ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΕΚΜΑΡΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ !
Απαγόρεψε κανείς στους ελεύθερους επαγγελματίες να ... αυτοκτονήσουν ;;;
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ . ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ . Αυτοκτονούν και δεν έχουν τεκμαρτό .
Εθελοντικά .... όποιος επιλέξει με τη δική του , ελεύθερη βούληση ... ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ....
φορολογείται με το τεκμαρτό .
Δεν υποχρεώνουν όμως κανέναν.
ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ Ο ΆΛΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ... οπότε το πληρώνει .
Αν αυτοκτονήσει όμως, που δεν τον εμποδίζει κανείς ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΤΟ ΤΕΚΜΑΡΤΟ !
Άντε ψέκια πια ..... Γεμάτοι αρνητισμό ... και τοξικότητα ....
Υποκύπτετε στο λαϊκισμό των άκρων .....
Συριζαυγίτες !
ρε συ, θα ήταν θεμιτό να είναι υπουργός και πρόεδρος ΑΠ αδέλφια;
Δια περιφοράς το έκανε η Κυβέρνηση.ρε συ, θα ήταν θεμιτό να είναι υπουργός και πρόεδρος ΑΠ αδέλφια;
εάν χωρεί κριτική είναι στο εξής (χωρίς να ξέρω τι συνέβη): αν δεν ακολουθήθηκε η πρόταση των ίδιων των δικαστών.
Τι θα γίνει με την μείωση των εισφορων;Tι περιμενεις ρε φιλε απο ανθρωπο που δεν εχει δουλεψει ποτέ;
Δεν εχει ζησει στο πεζοδρόμιο,δεν γνωρίζει την κοινωνια και τα προβληματα της απο πρωτο χέρι;
Πηγε δηθεν λυσει το στεγαστικό και εκτιναξε τις τιμες με το Σπιτι μου 1 και 2...643 ακινητα υπήχθησαν στο πρόγραμμα αυτο...μιλάμε για επιτυχια οχι αστεια
Τωρα προκηρυσσεται διαγωνισμος για τις καμερες στα φαναρια...πραγματα που στην Ουγκαντα υπάρχουν εδω και 60 χρόνια
Αυξάνει δηθεν τους μισθους αλλά με τα λεφτα των εργοδοτών
Μειώνει τις ασφαλιστικές εισφορές .......1%μιλάμε για σεντς
Η ανομία βασιλευει παντου....Πάλι σημερα σκοτωσαν εναν στην Αγια Παρασκευη
Ο,τι κανει ειναι μια μπαρουφα και μια αποτυχία,ειναι αστείος απλά.
Στην εξωτερική πολιτικη ειναι παντελώς ανυπόληπτος,δεν τον υπολογίζει κανενας,ξερουν ολοι οτι ειναι ενας ......Μπένυ Χιλ
Εδώ ειχανε αρχαια αμυθητης αξίας και τα επεδείκνυαν δημοσίως και στο τέλος τα χαρισαν στο Δημόσιοαντι να πάνε φυλακη
Θα τα βάλει ο Κούλης όσα λείπουν.Μην ανησυχείς.Τι θα γίνει με την μείωση των εισφορων;
Το πρώτο μέτρο που ακούω πάντοτε για ενίσχυση των εισοδημάτων είναι αυτό.
Αν πέφτουν διαρκώς οι εισφορές πως θα καλυφθεί το κενό ;Από τα κέρδη των εξορύξεων πετρελαίου και φυσικού αερίου;
Αν το κάνει όχι 41% ...141% θα βγάλει.Θα τα βάλει ο Κούλης όσα λείπουν.Μην ανησυχείς.
Ελπίζω να είδες τι έβγαλε σήμερα ο Χίος για τον Αγρο-Κούλη.Αν το κάνει όχι 41% ...141% θα βγάλει.
και δεν απάντησες στο ερώτημά μουΔια περιφοράς το έκανε η Κυβέρνηση.
Κανένα δε ρώτησαν.
Δεν δεσμεύεται η Κυβέρνηση από το τί θα πουν οι δικαστές ποιόν θα κάνει Πρόεδρο του Αρείου Πάγου.και δεν απάντησες στο ερώτημά μου
και γράφεις πράγματα που δεν ισχύουν:
Σε φόρτωση...
www.areiospagos.gr
θα μάθουμε.