Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 43.857
- Πόντοι
- 9.931
Take a number τυπε.εγώ κάνω like και αφήνω σχόλια γιατί θέλω να της ξεκωλιάσω την κωλάρα
Take a number τυπε.εγώ κάνω like και αφήνω σχόλια γιατί θέλω να της ξεκωλιάσω την κωλάρα
Προφανώς δεν περιμένω να γίνει στην πραγματικότητα αλλά για τόσες τσόντες και ξεκωλα βαράω μαλακία και χύνω, μια από αυτές είναι και η Τουνη, δεν μου κοστίζει τίποτα να της κάνω like και comment σαν επιβράβευση που ποσταρει ξεκωλο υλικό στο insta και με κάνει να χύνω, χύνω και μετά κάνω like και commentTake a number τυπε.
Ανεβαίνει το δικό τους κασέ και πάνε πιο ψηλά.Προφανώς δεν περιμένω να γίνει στην πραγματικότητα αλλά για τόσες τσόντες και ξεκωλα βαράω μαλακία και χύνω, μια από αυτές είναι και η Τουνη, δεν μου κοστίζει τίποτα να της κάνω like και comment σαν επιβράβευση που ποσταρει ξεκωλο υλικό στο insta και με κάνει να χύνω, χύνω και μετά κάνω like και comment
Μα ξεκαθαρα ανεβαζουν ξεκωλο υλικο γιατι εχει περαση, αν δεις τις "καλλιτεχνικες" και τιποτα οικογενειακες εχουν το 1/3 των like και comments. Λογικο, και εγω δεν κανω like σε τετοιες ασχετες φωτο, δεν με ενδιαφερουν, να χυσω με τη σωματα τους θελω στις ξεκωλες φωτοΑνεβαίνει το δικό τους κασέ και πάνε πιο ψηλά.
Αν δεν μάζευαν τα likes σου λες, δεν θα ανέβαζαν υλικό ;
Και να μην κάνεις like, θα ανεβάζουν , γιατί δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άλλο .Μα ξεκαθαρα ανεβαζουν ξεκωλο υλικο γιατι εχει περαση, αν δεις τις "καλλιτεχνικες" και τιποτα οικογενειακες εχουν το 1/3 των like και comments. Λογικο, και εγω δεν κανω like σε τετοιες ασχετες φωτο, δεν με ενδιαφερουν, να χυσω με τη σωματα τους θελω στις ξεκωλες φωτο
Ας γινουν και πολυεκατομμυριουχες, εμενα προσωπικα δεν με επηρεαζει αυτο, αντιθετως τους δινει κινητρο να συνεχιζουν να τα πετανε ολα, η μπιζνα εχει να κανει με τις ξεκωλες φωτο (μαγιο, φορεματα ξεκωλα κτλ) και εγω συνεχιζω να παιρνω ηδονη με δυνατες μαλακιεςΚαι να μην κάνεις like, θα ανεβάζουν , γιατί δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άλλο .
Απλά θα έχουν πιο λίγα φράγκα.
Με τα like τους δίνεις φράγκα.
Μην κανεις like.
Ικανή την έχω να έβαλε κάποιον να της το πετάξει![]()
Ιωάννα Τούνη: Φίδι έπεσε από την οροφή του γυμναστηρίου την ώρα που έκανε προπόνηση
Δείτε το story που μοιράστηκε στο Instagramwww.protothema.gr
Με τόση σιλικόνη παίζει να ψόφησε το φίδι αν τη δαγκωσε
πωω ρε στηνει κωλο να μας κανει να χυσουμε, τη λατρευωωωω η πιο καυλαααα![]()
Νέα εξόρμηση στην παραλία για την Ιωάννα Τούνη - Αγναντεύει τη θάλασσα και προκαλεί με το αποκαλυπτικό μαγιό της
Το βίντεο της φέρνει... καύσωνα και στα social mediawww.newsit.gr