Νέα

Ιωάννα Τούνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
3.503
Πόντοι
441
παραθέτω μέρος του δημοσιεύματος:
«Κρίμα στο παιδάκι πολύ κρίμα, θα περάσει δύσκολα στο σχολείο εξαιτίας της και μην αρχίσετε τώρα και λέτε τα δικά σας κάποιοι. Όσο και να την υποστηρίζετε δεν θα σας δώσει δώρα. Ίσα ίσα συμπεθέρες όπως σας αποκαλεί, σας εκμεταλλεύεται με κάθε τρόπο», έγραψε κάποιος άλλος χρήστης και η επιχειρηματίας απάντησε: «Κρίμα στο παιδί σου που θα μεγαλώσει σε τοξικό περιβάλλον με έναν μπαμπά που ασχολείται με τις ζωές των άλλων».

Διερωτώμαι κύριοι: Αυτός ο άγνωστος "ασχολείται" με τη ζωή της κυρίας ψώλας (καλώς ή κακώς). Μα αυτός δεν ήταν ο αρχικός σκοπός της κυρίας ψώλας? Δηλαδή να μας τρίψει στη μούρη ότι "έγινε κάποια" και το κοινό να αντιδράσει σε αυτό? Η λέξη-κλειδί εδώ είναι η "αντίδραση", η οποία μπορεί να είναι είτε θετική είτε αρνητική. Γιατί λοιπόν παρεξηγείται η κυρία ψώλα?

Μετά έρχομαι και ρωτάω κάτι άλλο. Αν είναι τοξικό να ασχολείσαι με κάποιον ο οποίος "εισβάλει" στην δική σου ζωή, γιατί δεν είναι τοξική αυτή η εισβολή καθώς επίσης κι αυτή η υπερπροβολή?

Καταλαβαίνω ότι είναι "επιχειρηματίας" και πρέπει να διαφημίσει τα προϊόντα της. Την ζωή/οικογένεια/μουνί της γιατί πρέπει να τα τρώμε στην μάπα? Μήπως τελικά μας προμοτάρει την πραμάτεια της γιατί άλλο είναι το εμπόρευμα εν τέλει? (το τελευταίο είναι περισσότερο μπηχτή παρά ερώτηση)
Ασχολούμαι με τους υπολογιστές από το 96(είμαι 40) και έτρωγα δούλεμα τότε από κόσμο ο οποίος μετά έλιωνε στα social media και είχε ασχοληθεί με ό,τι μπούρδα μόδα προέκυψε.
Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο μη-"κομπιουτεράς" είναι την αναλογική(analog) αναλογία της ψηφιακής(digital) συμπεριφοράς.
Δηλαδή ένα post είναι σαν να βγαίνεις είτε στη πλατεία(public/δημόσιο προφίλ) είτε στο σαλόνι σου με καλεσμένους(private/ιδιωτικό προφίλ) και να λες/κάνεις το οτιδήποτε.
Άρα σωστά αναφέρεις ότι κάποιος "επιβάλει" κατά κάποιο τρόπο τον εαυτό του στους άλλους.
Όταν λοιπόν ανοίγεις ένα δίαυλο επικοινωνίας, δεν είναι υποχρεωτικό ότι θα είναι μονόπλευρος.
Όπως λοιπόν ο τρελός του χωριού άκουγε κράξιμο για τις μαλακίες του, έτσι και στα ανοιχτά προφίλ ο καθένας μπορεί να αντιδράσει.
Ομοίως αν πάμε καλεσμένοι σε φίλους/γνωστούς και η οικοδέσποινα μας δείχνει το βρακί της κάθε φορά που σκύβει, δεν φταίμε εμείς που το βλέπουμε και ίσως σχολιάσουμε φανερά ή μη.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
17.160
Πόντοι
7.745
OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.870
Πόντοι
9.931
Τις διαφημιζει πακέτο στη μυκονο, ισως οργάνωση παρτυ, εκδηλώσεων, η τύπισσα σε επιχειρηματικότητα τις έβαλε κάτω όλες
Αν καταλαβα καλα μάζεψε ολες τις influencer που συνεργάζονται μαζι της και τους έκανε δώρο το τριήμερο στην Μύκονο.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.621
Πόντοι
3.506
Ασχολούμαι με τους υπολογιστές από το 96(είμαι 40) και έτρωγα δούλεμα τότε από κόσμο ο οποίος μετά έλιωνε στα social media και είχε ασχοληθεί με ό,τι μπούρδα μόδα προέκυψε.
Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο μη-"κομπιουτεράς" είναι την αναλογική(analog) αναλογία της ψηφιακής(digital) συμπεριφοράς.
Δηλαδή ένα post είναι σαν να βγαίνεις είτε στη πλατεία(public/δημόσιο προφίλ) είτε στο σαλόνι σου με καλεσμένους(private/ιδιωτικό προφίλ) και να λες/κάνεις το οτιδήποτε.
Άρα σωστά αναφέρεις ότι κάποιος "επιβάλει" κατά κάποιο τρόπο τον εαυτό του στους άλλους.
Όταν λοιπόν ανοίγεις ένα δίαυλο επικοινωνίας, δεν είναι υποχρεωτικό ότι θα είναι μονόπλευρος.
Όπως λοιπόν ο τρελός του χωριού άκουγε κράξιμο για τις μαλακίες του, έτσι και στα ανοιχτά προφίλ ο καθένας μπορεί να αντιδράσει.
Ομοίως αν πάμε καλεσμένοι σε φίλους/γνωστούς και η οικοδέσποινα μας δείχνει το βρακί της κάθε φορά που σκύβει, δεν φταίμε εμείς που το βλέπουμε και ίσως σχολιάσουμε φανερά ή μη.

Όλοι είμαστε υπεύθυνοι για το τι λέμε, όχι όμως και για το πως το παίρνουν ή επηρεάζονται οι άλλοι.

Την έννοια δικτυακό μπούλιγκ, την θεωρώ λιγότερο η περισσότερο αυτοαναιρούμενη. Όποιος δεν μπορεί να αντέξει το ίντερνετ καλό είναι να μη το χρησιμοποιεί. Για κάθε like υπάρχει και το dislike και για κάθε "κούκλα... θεά είσαι... τα λες τέλεια..." υπάρχει και το "μπάζο είσαι" και το "είσαι πουτάνα... υποκρίτρια... κ.α.". Το ένα φέρνει φράγκα, το άλλο κάνα δάκρυ. Όποια δεν αντέχει τα δάκρυα, ας μείνει λοιπόν μακριά από το ίντερνετ.

Δεν οφείλει ο καθείς καλοσύνη στην καθεμία που αυτοπροβάλλεται ως οτιδήποτε. Τα κλικ μου τους φέρνουν λεφτά. Θα υφίστανται και την διάθεσή μου. Αν θέλω θα τους ξεχέζω, αν θέλω θα τους γλείφω. Για να με διασκεδάζουν υφίστανται και το πως διασκεδάζω μόνο εγώ το κρίνω. Όποιος η όποια δεν αντέχει το να είναι διασκεδαστήρι μου επειδή τρώει δικτυακή απαξίωση, ας πάψει να κάνει το διασκεδαστήρι μου κι ας βγει να δουλέψει σε κάνα εργοστάσιο μπας και δει την ζωή απ' την αληθινή, ρεαλιστική και υπαρκτή πλευρά της.

Όταν η ζωή σου εξαρτάται από αυλοκόλακες θα πρέπει να μπορείς να αντιμετωπίζεις τους haters και να τους αντέχεις. Οι μεν δεν υπάρχουν χωρίς τους δε.

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.870
Πόντοι
9.931
Το ανήλικο παιδί της τί το βάζει πρώτη μούρη στα σόσιαλ και στις προωθητικές ενέργειες η βρώμα;
Όλες ετσι κάνουν τυπε, αστο μην το ψάχνεις φουλ εκμετάλλευση σε οτι μπορούνε να εκμεταλλευτούνε για τα φράγκα ακόμα και το παιδι τους.

Behlivanis

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
690
Πόντοι
81
Τη δουλειά της κάνει ρε παιδιά η κοπέλα. Αφήστε την να βγαλει καμποσα χρηματα ακομα. Τωρα που θα ερθουν και πετρελαιαδες στη Μυκονο, θα εχει πελατεια το κοριτσι. Αφηστε το να χαρει τα μπανακια του γιατι έχει να φαει πολύ κατουρημα και χεσίδι το επομενο δίμηνο

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
3.503
Πόντοι
441
Όταν η ζωή σου εξαρτάται από αυλοκόλακες θα πρέπει να μπορείς να αντιμετωπίζεις τους haters και να τους αντέχεις. Οι μεν δεν υπάρχουν χωρίς τους δε.
Σχετικά με την τελευταία σου πρόταση, πλέον έχουν αρχίσει άλλο ποίημα(το είπε η Μπόμπα σε πρόσφατη συνέντευξη:
Δέχομαι την εποικοδομητική(βλέπε θετική) κριτική και σχόλια και δεν βλέπω καν τα αρνητικά.
Μόνο το χειροκρότημα μας νοιάζει μπας και γεμίσει η άδεια ζωή μας.(Ξεκάθαρο δείγμα ναρκισσισμού.)
Όλα τα άλλα είναι ζήλια και κακία(ξανά ναρκισσισμός)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.687
Πόντοι
2.636
Δεν έχεις άδικο σε όσα μας λες, αλλά υπάρχει πάντα και τρίτος δρόμος ο οποίος ακούει στο όνομα "αδιαφορία". Αν αυτός που ως υποκειμενο της διαφήμισης (να τη φάει στη μάπα), τη γράψει στ' αρχίδια του, κάθε επιχείρηση πλασσαρισματος του εαυτού της προσκρουει στο μαλακό υπογαστριο του.
τα σχολια ειναι τσαμπα τυπε...

στα @@ μας για την τουνη. δεν την ακολουθουμε και ομως τη συνανταμε παντου. και δεν εχουμε την ορεξη της....

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.687
Πόντοι
2.636

3252684

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2021
Like
5.179
Πόντοι
1.041
Στιγμιότυπο οθόνης (28).png

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.621
Πόντοι
3.506
Περιμένει να πάρει τα αραβοφλόκια;

Behlivanis

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
690
Πόντοι
81

Bran

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2022
Like
1
Πόντοι
0
Μάγκες έχει κανείς το βίντεο με το range γιατί τα έχω χάσει όλα αν γίνεται ας το στείλει κάποιος

guy123guy123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
4.541
Πόντοι
456
Οσω θα υπάρχουν αμόρφωτα γιδια που θα πατάνε Like και θα αφήνουν σχόλια σε οτιδήποτε ανεβάζει η Τουνη και η καθε Τουνη τοσο θα υπάρχουν σαν Infuencer και θα τα κονομάνε...
εγώ κάνω like και αφήνω σχόλια γιατί θέλω να της ξεκωλιάσω την κωλάρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom