Τα εκκοκκιστήρια υπέγραφαν.Σωστά τα λες ,αλλά το πρόβλημα δεν είναι οι νόμοι είναι η διαφθορά από τον ανώτερα κρατικά κλιμάκια μέχρι τους αγρότες και τους βοσκούς.
Αυτοί που διπλοζύγιζαν το βαμβάκι το ζύγιζαν μόνοι τους; Ποιος υπέγραφε;
Αντίστοιχα αυτός που με τα πανωγραψίματα που λένε και στην Κρήτη θα βρεθεί με 200 στρέμματα ελιές ενώ έχει μόλις 20, θα σου παρουσιάσει συμβόλαιο από συμβολαιογράφο. Ποιος συμβολαιογράφος το επικύρωσε; Ποιος τοπογράφος; Ποιος Δήμος το αποδέχτηκε;
Για αυτό και δεν έχουμε Κτηματολόγιο. Εμείς το σαμποτάρουμε επειδή είμαστε λαμόγια. Φίλε μου η λαμογιά είναι τρόπος ζωής του Έλληνα. Τη δεκαετία του 80 έλεγαν "ε τι τα θες, δεν υπάρχει τεχνολογία ,είναι άμαθοι οι ανθρωποι" μετά απο 40 χρόνια ακριβώς τα ίδια.
Αν περιμέναμε από το ελληνικό κράτος να τους τιμωρήσει, δε θα γινόταν τίποτα. Να αναλάβει δράση η ΕΕ, να κοπούν κώλοι.
Υπήρχε ένα σαθρό κύκλωμα, αριστοτεχνικά στημένο όμως, μέσω του οποίου περνούσε η επιδότηση από αυτά.
Εννοείται ότι η διαφθορά είναι στο μεδούλι του Έλληνα.
Την Τυχεροπούλου ο ίδιος ο Μητσοτάκης θα έπρεπε να την αποκαταστήσει.
Ως φωτεινό παράδειγμα ότι δεν είναι όλοι βρώμικοι στο δημόσιο τομέα. Κι ότι υπάρχει ελπίδα να αλλάξει κάτι.
Αλλά πως να το κάνει;
Αφού τη βρώμα αυτή την εκμεταλλεύεται προσωπικά ο ίδιος για πολιτικά και κομματικά οφέλη.
Και η κυρία που τόλμησε να τα βάλει με τη διαφθορά παραμένει στο πρωτόκολλο, ο Υπουργός Τσιάρας που τάχα μου ευαγγελίζεται την κάθαρση, αρνείται να υπογράψει την απόσπασή της στην Ευρωπαϊκή εισαγγελία και οι διάλογοι δίνουν και παίρνουν, ο Κελλας ακούγεται σε νέες περιπέτειες, ο Πιερρακάκης επίσης.
Γι αυτό σιχαίνομαι και τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη και τους ελεεινούς εδώ μέσα που τον υπερασπίζονται και έχουν το θράσος να μας τον παρουσιαζουν και ως τον καλύτερο Πρωθυπουργό.
Και την ίδια άποψη έχω για τα υπόλοιπα κόμματα. Ο κατιμάς της ελληνικής κοινωνίας μαζεύεται σε αυτά.
Ελπίζω να μη βαρεθεί να ασχολείται η Κοβεσι μπας και αλλάξει κάτι επιτέλους.