Νέα

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 985
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.055
Πόντοι
2.356
Σωστά τα λες ,αλλά το πρόβλημα δεν είναι οι νόμοι είναι η διαφθορά από τον ανώτερα κρατικά κλιμάκια μέχρι τους αγρότες και τους βοσκούς.

Αυτοί που διπλοζύγιζαν το βαμβάκι το ζύγιζαν μόνοι τους; Ποιος υπέγραφε;
Αντίστοιχα αυτός που με τα πανωγραψίματα που λένε και στην Κρήτη θα βρεθεί με 200 στρέμματα ελιές ενώ έχει μόλις 20, θα σου παρουσιάσει συμβόλαιο από συμβολαιογράφο. Ποιος συμβολαιογράφος το επικύρωσε; Ποιος τοπογράφος; Ποιος Δήμος το αποδέχτηκε;

Για αυτό και δεν έχουμε Κτηματολόγιο. Εμείς το σαμποτάρουμε επειδή είμαστε λαμόγια. Φίλε μου η λαμογιά είναι τρόπος ζωής του Έλληνα. Τη δεκαετία του 80 έλεγαν "ε τι τα θες, δεν υπάρχει τεχνολογία ,είναι άμαθοι οι ανθρωποι" μετά απο 40 χρόνια ακριβώς τα ίδια.
Αν περιμέναμε από το ελληνικό κράτος να τους τιμωρήσει, δε θα γινόταν τίποτα. Να αναλάβει δράση η ΕΕ, να κοπούν κώλοι.
Τα εκκοκκιστήρια υπέγραφαν.
Υπήρχε ένα σαθρό κύκλωμα, αριστοτεχνικά στημένο όμως, μέσω του οποίου περνούσε η επιδότηση από αυτά.
Εννοείται ότι η διαφθορά είναι στο μεδούλι του Έλληνα.
Την Τυχεροπούλου ο ίδιος ο Μητσοτάκης θα έπρεπε να την αποκαταστήσει.
Ως φωτεινό παράδειγμα ότι δεν είναι όλοι βρώμικοι στο δημόσιο τομέα. Κι ότι υπάρχει ελπίδα να αλλάξει κάτι.
Αλλά πως να το κάνει;
Αφού τη βρώμα αυτή την εκμεταλλεύεται προσωπικά ο ίδιος για πολιτικά και κομματικά οφέλη.
Και η κυρία που τόλμησε να τα βάλει με τη διαφθορά παραμένει στο πρωτόκολλο, ο Υπουργός Τσιάρας που τάχα μου ευαγγελίζεται την κάθαρση, αρνείται να υπογράψει την απόσπασή της στην Ευρωπαϊκή εισαγγελία και οι διάλογοι δίνουν και παίρνουν, ο Κελλας ακούγεται σε νέες περιπέτειες, ο Πιερρακάκης επίσης.
Γι αυτό σιχαίνομαι και τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη και τους ελεεινούς εδώ μέσα που τον υπερασπίζονται και έχουν το θράσος να μας τον παρουσιαζουν και ως τον καλύτερο Πρωθυπουργό.
Και την ίδια άποψη έχω για τα υπόλοιπα κόμματα. Ο κατιμάς της ελληνικής κοινωνίας μαζεύεται σε αυτά.
Ελπίζω να μη βαρεθεί να ασχολείται η Κοβεσι μπας και αλλάξει κάτι επιτέλους.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.859
Πόντοι
1.756
τα βρηκατε ολα
σε ενα φτηνο ... ολοι φταιμε και οι αλλοι κανουν τα ιδια κτλ κτλ

ντροπη σας μαγκες ....

διαβαζω τις μαλακιες που γραφεται για να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα :jerking::jerking:
Όχι τύπε μου, αυτό ισχύει.
Οι αγροτικές επιδοτήσεις σε όλη την ΕΕ πάσχουν χρόνια.
Και για αυτό είχαν δημιουργήσει κάποτε την OLAF και για αυτό δημιούργησαν την EPPO σχετικά πρόσφατα.
Έχω κι άλλα να γράψω αλλά θα τα κρατήσω για απάντηση που χρωστάω στο νήμα του Κούλη.....αργότερα :coffee:

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.875
Πόντοι
47.293
Σου είπα ζεστά τα ζυγολογια
Ας δίνουν επιδότηση στο παραγόμενο κιλό βάσει δελτίο αποστολής τιμολόγιο που συμπίπτει με ζυγολογιο

Όποιος κόψει παραπάνω κιλά θα φορολογηθεί για αυτά τα παραπάνω κιλά αφού δεν θα έχει έξοδα οπότε τα 5 σεντς του κιλού που παίρνεις επιδότηση θα στα φάει η εφορία σαν έσοδα .

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.055
Πόντοι
2.356
Ας δίνουν επιδότηση στο παραγόμενο κιλό βάσει δελτίο αποστολής τιμολόγιο που συμπίπτει με ζυγολογιο

Όποιος κόψει παραπάνω κιλά θα φορολογηθεί για αυτά τα παραπάνω κιλά αφού δεν θα έχει έξοδα οπότε τα 5 σεντς του κιλού που παίρνεις επιδότηση θα στα φάει η εφορία σαν έσοδα .
Οκ. Βάλε 300 κιλά μαϊμού.
18 λεπτά το κιλό.
Έχω 100 στρέμματα.
Πόσα είναι η εφορία στα 5400 ευρώ;
Γάμα τα έξοδα. Είτε 300 είτε 700 κιλά 80 ευρώ το στρέμμα είναι.
Πόσα θα πληρώσω παραπάνω εφορία με αυτά τα 5400;

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.875
Πόντοι
47.293
18 λεπτά το κιλό.
Έχω 100 στρέμματα.
Στο στάρι καλαμπόκι το πολύ 5 λεπτα να είναι η επιδότηση
Πχ αν τώρα παίρνουν 25 ευρώ το στρέμμα κ η απόδοση η μέση είναι 500 κιλά τότε 25:500=πέντε λεπτά το κιλό

Επίσης αν περιοχή πλαφόν κ αν κατηγορία χωραφιού

Τέλος πχ να βάλω 100 κιλά παραπάνω στα εκατό στρέμματα δέκα τόνοι επί πέντε λεπτά πεντακόσια ευρώ να κλέψω
.
Πάμε στα έξοδα των δεκα τόνων επί 18 ευρώ εμπορική τιμή του σταριού άρα 1800 ευρώ έσοδα εικονικά
Φορολογία από αυτά εξαρτάται την κλίμακα άρα για 200-300 ευρώ μιλάμε το πολύ ζημιά κ θα έχω το ρίσκο να με πιάσουν με το εικονικό δελτίο αποστολής κ το εικονικό τιμολόγιο live time ..

Kαμεις δεν θα το κάνει αυτό για 200-300 ευρώ κέρδος έχοντας εκμετάλλευση 100 στρέμματα

Εξάλλου χίλιες φορές να κλαποθν 200-300 ευρώ παράγοντας στάρι
Παρά δίνοντας στρεμμστικη επιδότηση που Μπάλλος μπορεί να μην τα αλωνισει καν αλλά θα πάρει ολόκληρη την επιδότηση

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.859
Πόντοι
1.756

18 λεπτά το κιλό.
Έχω 100 στρέμματα.
Τύποι, κάθεστε και οι δυο σας και ψάχνετε τη μέθοδο.
Το πρόβλημα δεν είναι λοιπόν στη μέθοδο αλλά στον έλεγχο που δεν γίνεται ούτε πριν ούτε μετά την όποια πληρωμή.

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.875
Πόντοι
47.293
Είχα γράψει ότι όλο το θέμα γίνεται από μέσα από τον ΟΠΕΚΕΠΕ διότι σίγουρα κάποιος πατούσε το κουμπί κ ξεκκοκινιζε τα χωράφια μέσα από το monitoring τις επικαλύψεις κ τα μη επιλεξιμα
Δλδ συνεργασία ΟΠΕΚΕΠΕ πολιτικών κ αγροτοπατεραδων

Αυτούς τους συμφέρει ή στρεμμστικη επιδότηση

Ο τίμιος παραγωγός που παράγει θέλει την επιδότηση στο πραγματικό παραγομενο κιλο

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.055
Πόντοι
2.356
Στο στάρι καλαμπόκι το πολύ 5 λεπτα να είναι η επιδότηση
Πχ αν τώρα παίρνουν 25 ευρώ το στρέμμα κ η απόδοση η μέση είναι 500 κιλά τότε 25:500=πέντε λεπτά το κιλό

Επίσης αν περιοχή πλαφόν κ αν κατηγορία χωραφιού

Τέλος πχ να βάλω 100 κιλά παραπάνω στα εκατό στρέμματα δέκα τόνοι επί πέντε λεπτά πεντακόσια ευρώ να κλέψω
.
Πάμε στα έξοδα των δεκα τόνων επί 18 ευρώ εμπορική τιμή του σταριού άρα 1800 ευρώ έσοδα εικονικά
Φορολογία από αυτά εξαρτάται την κλίμακα άρα για 200-300 ευρώ μιλάμε το πολύ ζημιά κ θα έχω το ρίσκο να με πιάσουν με το εικονικό δελτίο αποστολής κ το εικονικό τιμολόγιο live time ..

Kαμεις δεν θα το κάνει αυτό για 200-300 ευρώ κέρδος έχοντας εκμετάλλευση 100 στρέμματα

Εξάλλου χίλιες φορές να κλαποθν 200-300 ευρώ παράγοντας στάρι
Παρά δίνοντας στρεμμστικη επιδότηση που Μπάλλος μπορεί να μην τα αλωνισει καν αλλά θα πάρει ολόκληρη την επιδότηση
Άλλο σε ρωτάω άλλο απαντάς.
Στα 5400 μαϊμού έσοδα πόση είναι η εφορία;
Και δεν υπάρχει επιδότηση ανά προϊόν. Ιστορικά δικαιώματα έχεις. Άμα είχες σιταρια όταν κατοχυρώθηκαν, την επιδότηση γι αυτά θα πληρώνεσαι κι ας βάζεις και καρπούζια.

Όσο για το τελευταίο, το πρασίνισμα σε υποχρεώνει σε αγρανάπαυση. Ούτε καν να καλλιεργήσεις στο 10% πχ.
Κι η επιδότηση πέφτει κανονικά.
Έλα μου όμως που οι ξύπνιοι και έπαιρναν την επιδότηση και καλλιεργούσαν και κανονικά τα χωράφια. Και έλεγχοι μηδέν και έπεσε βαρβάτο πρόστιμο για την ανυπαρξία διοικητικών ελέγχων.
Έτσι φτάσαμε στα 400 εκ που θα τα πληρώσουμε όλοι μας.
Δεν υπάρχει πιο δίκαιο σύστημα από την επιδότηση ανά στρέμμα. Ας επικαιροποιησει τα έξοδα κι ας δώσει καλύτερη τιμή. Και η επιδότηση να ακολουθεί τη γη. Όποιος καλλιεργεί πληρώνεται.
Γιατί τα ίδια καραγκιοζιλίκια κάνει και με την επιστροφή του ΕΦΚ. Με ένα λίτρο ντήζελ καλλιεργεί ένα στρέμμα μυγδαλιες.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.055
Πόντοι
2.356
Τύποι, κάθεστε και οι δυο σας και ψάχνετε τη μέθοδο.
Το πρόβλημα δεν είναι λοιπόν στη μέθοδο αλλά στον έλεγχο που δεν γίνεται ούτε πριν ούτε μετά την όποια πληρωμή.
Αυτό του λέω κι εγώ.
Είμαι μεσίτης τώρα. Φορτώνω στα μέρη του, τα Φάρσαλα, αυτός αρμενίζει στα κωλόμπαρα εγώ δουλεύω γι αυτόν.
Έχω πενήντα φορτηγά στη γύρα με 20 τόνους πες έκαστο. Κοβω τα δελτία αποστολής. Ψηφιακά θες; Ψηφιακά. Η ΑΑΔΕ τα βλέπει σε πραγματικό χρόνο να κόβονται.
Και ξεκινάω. Στο μισάωρο με μία ώρα που χρειάζονται να φτάσουν στην αποθήκη μου, να γίνουν χύδην τονάζ πόσα έχουν ελεγχθεί;
Σωστά! Κανένα.
Πόσα φορτηγά ταξιδεύουν την ίδια ώρα με τα δικά μου;
Εκατοντάδες σε όλη την Ελλάδα. Ποιός τα ελέγχει; Κανείς.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.630
Πόντοι
6.795
ένα πράγμα με ενδιαφέρει εμένα προσωπικά.
δε θέλω επουδενί να πληρώσω τα γαμησιάτικα καμμιάς κατσαρίδας.
ποιός δε με διαβεβαιώνει ότι όλα αυτά δε γινόντουσαν με τη συναίνεση των κωλοευρωπαίων επιτρόπων κΣια, ώστε από τη μία τσέπη να βγαίνει το χρήμα και να μπαίνει από την άλλη μέσω προστίμων (για όλο τον ευρωπαϊκό νότο);
Και να έχει πρωτοκλασσάτο ρόλο σε αυτό η κωλογερμανία που πλέον θέλει να διοχετεύσει πόρους σε δικά της νέα πεδία δράσης;;;

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.859
Πόντοι
1.756
Αυτό του λέω κι εγώ.
Είμαι μεσίτης τώρα. Φορτώνω στα μέρη του, τα Φάρσαλα, αυτός αρμενίζει στα κωλόμπαρα εγώ δουλεύω γι αυτόν.
Έχω πενήντα φορτηγά στη γύρα με 20 τόνους πες έκαστο. Κοβω τα δελτία αποστολής. Ψηφιακά θες; Ψηφιακά. Η ΑΑΔΕ τα βλέπει σε πραγματικό χρόνο να κόβονται.
Και ξεκινάω. Στο μισάωρο με μία ώρα που χρειάζονται να φτάσουν στην αποθήκη μου, να γίνουν χύδην τονάζ πόσα έχουν ελεγχθεί;
Σωστά! Κανένα.
Πόσα φορτηγά ταξιδεύουν την ίδια ώρα με τα δικά μου;
Εκατοντάδες σε όλη την Ελλάδα. Ποιός τα ελέγχει; Κανείς.
Ναι, ένας είναι ο έλεγχος σου σταματώ το φορτηγό και βλέπουμε τι έχει πάνω.
Άλλος όμως είναι ο έλεγχος προτού καν εκδώσω παραστατικό για την πληρωμή σου, ειδικά όταν πρόκειται για δημόσιο ή/και ευρωπαϊκό χρήμα.
Αυτούς τους τύπος που βλέπεις τώρα εγώ τους πλήρωνα πριν καμιά εικοσαριά χρόνια αλλά δούλευα σε ιδιώτη.
Και ξεκινούσαμε από ένα απλό σορτάρισμα στο εξελάκι.....

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.055
Πόντοι
2.356
ποιός δε με διαβεβαιώνει ότι όλα αυτά δε γινόντουσαν με τη συναίνεση των κωλοευρωπαίων επιτρόπων κΣια, ώστε από τη μία τσέπη να βγαίνει το χρήμα και να μπαίνει από την άλλη μέσω προστίμων (για όλο τον ευρωπαϊκό νότο);
Και να έχει πρωτοκλασσάτο ρόλο σε αυτό η κωλογερμανία που πλέον θέλει να διοχετεύσει πόρους σε δικά της νέα πεδία δράσης;;;
Ισπανία 1.165.000 ευρώ
Ιταλία 1.753.861 ευρώ
Ελλάδα 392.135.753 ευρώ

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.859
Πόντοι
1.756
Όχι, να μην το βλέπεις έτσι.
Γιατί ο Ευρωπ(ε)ος πεινάει και χρειάζεται και τη δική μας παραγωγή.
Με τα λεφτά που έχει δώσει τόσα χρόνια θα έπρεπε να είναι τόφαλος αλλά εξακολουθεί να πεινάει και να ψάχνει δεξιά κι αριστερά.
Όπου τώρα ¨δική μας παραγωγή¨ βάλε όλα τα αγροτικά προϊόντα της ΕΕ. :coffee::coffee::coffee:
Και ο Γερμανός κάνει τα δικά του, μη νομίζεις πως δεν είναι και αυτοί λαδιάρηδες.....

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.055
Πόντοι
2.356
Ναι, ένας είναι ο έλεγχος σου σταματώ το φορτηγό και βλέπουμε τι έχει πάνω.
Άλλος όμως είναι ο έλεγχος προτού καν εκδώσω παραστατικό για την πληρωμή σου, ειδικά όταν πρόκειται για δημόσιο ή/και ευρωπαϊκό χρήμα.
Αυτούς τους τύπος που βλέπεις τώρα εγώ τους πλήρωνα πριν καμιά εικοσαριά χρόνια αλλά δούλευα σε ιδιώτη.
Και ξεκινούσαμε από ένα απλό σορτάρισμα στο εξελάκι.....
Και τώρα με εξελάκι δουλεύουν. Το είπε φόρα παρτίδα η αντιπρόεδρος. Το καλύτερο αποδείχθηκε. Απλό, λιτό, λειτουργικό.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.859
Πόντοι
1.756
Και τώρα με εξελάκι δουλεύουν. Το είπε φόρα παρτίδα η αντιπρόεδρος. Το καλύτερο αποδείχθηκε. Απλό, λιτό, λειτουργικό.
Την εποχή εκείνη είχα και SAP.
Ξέρεις τι εκατοντάδες χιλιάδες ευρά ζητούσαν για να φτιάξουν κάτι που έμοιαζε σε αυτό που είχα φτιάξει στο ταπεινό και περίπου δωρεάν εξελάκι??????????????????????????????? :2funny::2funny:

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.630
Πόντοι
6.795
Όχι, να μην το βλέπεις έτσι.
Γιατί ο Ευρωπ(ε)ος πεινάει και χρειάζεται και τη δική μας παραγωγή.
Με τα λεφτά που έχει δώσει τόσα χρόνια θα έπρεπε να είναι τόφαλος αλλά εξακολουθεί να πεινάει και να ψάχνει δεξιά κι αριστερά.
Όπου τώρα ¨δική μας παραγωγή¨ βάλε όλα τα αγροτικά προϊόντα της ΕΕ. :coffee::coffee::coffee:
Και ο Γερμανός κάνει τα δικά του, μη νομίζεις πως δεν είναι και αυτοί λαδιάρηδες.....

Έθεσες διάφορα θέματα.

το βλέπω ΚΑΙ έτσι.
Η ατζέντα για 2030 κι έπειτα είναι παραγωγή χαμηλού ανθρακικού αποτυπώματος, επομένως υπάρχει στόχευση στις καθιερωμένες παραγωγικές πρακτικές του πρωτογενούς τομέα, της παραγωγής βασικών τροφίμων.
Οι συμφωνίες με χώρες της Λατινικής Αμερικής για εισαγωγή τροφής είναι εν σειρά με την πρακτική εξαθλίωσης του Ευρωπαίου παραγωγού. Σκέψου το κι αυτό.
Οι Γερμανοί είναι από τους πλέον διεφθαρμένους. Ούτε συζήτηση...σιχαμένοι. Αλλά εδώ βρίσκουν πρόθυμους προδότες και τσιράκια, είτε αυτό λέγεται δημόσια έργα, ή ΑΠΕ, ή Ζήμενς, ή εξοπλιστικά ή οτιδήποτε άλλο. Γαμώ τη Βαυαρία.

Εδώ οι λοβοτομημένοι χθες προχθές χειροκροτούσαν τη Μέρκελ ρεεεεε...!

Πραγματικά θα πρέπει να περνάει τεστ IQ ο κάθε ψηφοφόρος πριν του δοθεί η άδεια να πάει να ψηφίσει. Κυριολεκτώ.

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.875
Πόντοι
47.293
Έθεσες διάφορα θέματα.

το βλέπω ΚΑΙ έτσι.
Η ατζέντα για 2030 κι έπειτα είναι παραγωγή χαμηλού ανθρακικού αποτυπώματος, επομένως υπάρχει στόχευση στις καθιερωμένες παραγωγικές πρακτικές του πρωτογενούς τομέα, της παραγωγής βασικών τροφίμων.
Οι συμφωνίες με χώρες της Λατινικής Αμερικής για εισαγωγή τροφής είναι εν σειρά με την πρακτική εξαθλίωσης του Ευρωπαίου παραγωγού. Σκέψου το κι αυτό.
Οι Γερμανοί είναι από τους πλέον διεφθαρμένους. Ούτε συζήτηση...σιχαμένοι. Αλλά εδώ βρίσκουν πρόθυμους προδότες και τσιράκια, είτε αυτό λέγεται δημόσια έργα, ή ΑΠΕ, ή Ζήμενς, ή εξοπλιστικά ή οτιδήποτε άλλο. Γαμώ τη Βαυαρία.

Εδώ οι λοβοτομημένοι χθες προχθές χειροκροτούσαν τη Μέρκελ ρεεεεε...!

Πραγματικά θα πρέπει να περνάει τεστ IQ ο κάθε ψηφοφόρος πριν του δοθεί η άδεια να πάει να ψηφίσει. Κυριολεκτώ.
Η ζημεία που κάνουν οι Έλληνες κλέφτες παραγωγοι πολιτικοί και υπάλληλοι μπροστά στις χονδρολαμογιες τις Γερμανίας είναι πταίσματα

Η Γερμανία με την πολιτική της στην ΕΕ ζημειώνει πολλά περισσότερα το Ευρωπαίο πολίτη απλώς δεν σημειώνει την ίδια τη χώρα τους αλλά την ΕΕ

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.630
Πόντοι
6.795
Η ζημεία που κάνουν οι Έλληνες κλέφτες παραγωγοι πολιτικοί και υπάλληλοι μπροστά στις χονδρολαμογιες τις Γερμανίας είναι πταίσματα

Η Γερμανία με την πολιτική της στην ΕΕ ζημειώνει πολλά περισσότερα το Ευρωπαίο πολίτη απλώς δεν σημειώνει την ίδια τη χώρα τους αλλά την ΕΕ
ακριβώς
τα αρχιλαμόγια στις θέσεις ισχύος να κουνάνε την μπακέτα του μαέστρου
κρίμα που δεν τους ισοπέδωσαν επαναληπτικά τις προηγούμενες δεκαετίες.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.339
Πόντοι
1.056
Την εποχή εκείνη είχα και SAP.
Ξέρεις τι εκατοντάδες χιλιάδες ευρά ζητούσαν για να φτιάξουν κάτι που έμοιαζε σε αυτό που είχα φτιάξει στο ταπεινό και περίπου δωρεάν εξελάκι??????????????????????????????? :2funny::2funny:
Το excel αν κάποιος ξέρει να χρησιμοποιεί έστω και το 10% των δυνατοτήτων του, μπορεί να κάνει παπάδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom