Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

soylakostas72

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Like
271
Πόντοι
21
ρε μαγκες απο την αλλη βδομαδα που θα ειμαι αθηνα λεω να κανω καμια βολτα... μυστης συναδερφος που παει στον σινεμα με ενημερωσε σημερα οτι χτες εσκασε μυτη ΙΝΔΗ γκομενα
και μαλιστα καλη..ισχυει ή μαλακιες λεει..ή ξεκινησε να γουσταρει πακιδες..
Χάλασαν και οι Ινδες.....

• Χαχα
Αντιδράσεις: Eros82

Panos0

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2025
Like
6
Πόντοι
0
Υπάρχει κάποιος μέχρι 30-35 που θέλει να έρθει με εμένα και την δικια μου σε ξενοδοχείο τύπου Πρίαμος τη Κυριακή να την δούμε να παίζει με δονητές να μας βλέπει να πηδιομαστε και αν τύχει σαν συμμετάσχει ελαφρώς
Είμαι 20 ενδιαφερεστε;

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
773
Πόντοι
81
Υπάρχει κάποιος μέχρι 30-35 που θέλει να έρθει με εμένα και την δικια μου σε ξενοδοχείο τύπου Πρίαμος τη Κυριακή να την δούμε να παίζει με δονητές να μας βλέπει να πηδιομαστε και αν τύχει σαν συμμετάσχει ελαφρώς
Σαράντα ετών βάζω το ξενοδοχείο άνετα αν θέλετε περιμένω πμ

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
773
Πόντοι
81
dkabouro τι γελάς ρε μπάμια σου μίλησε κανένας γιδι Ε γιδι

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.251
Πόντοι
456
Δεν πέρασαν 5 λεπτά που στηθηκα και ήδη με γαμησε ένας.
psemata-koutsopoulos.gif

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.251
Πόντοι
456
ρε μαγκες απο την αλλη βδομαδα που θα ειμαι αθηνα λεω να κανω καμια βολτα... μυστης συναδερφος που παει στον σινεμα με ενημερωσε σημερα οτι χτες εσκασε μυτη ΙΝΔΗ γκομενα
και μαλιστα καλη..ισχυει ή μαλακιες λεει..ή ξεκινησε να γουσταρει πακιδες..
αληθεια λεει στο ιδρυμα πανε και ασιατισσες μουναρες που θελουν ακαποτα γαμησια σε παρακαλανε και σου λενε και ευχαριστω μετα το χυσιμο,υπαρχουν και περιπτωσεις που σε πληρωνουν κιολας να τις γαμησεις

sexmaniac74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
1.272
Πόντοι
201
Πως το ξερει ομως οτι ηταν Ινδη.
Εδειξε διαβατηριο;
Δεν μας ειπε ομως ο τυπος, επαιξε η τυπισσα η απλα μπηκε ειδε και εφυγε

sexmaniac74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
1.272
Πόντοι
201
αληθεια λεει στο ιδρυμα πανε και ασιατισσες μουναρες που θελουν ακαποτα γαμησια σε παρακαλανε και σου λενε και ευχαριστω μετα το χυσιμο,υπαρχουν και περιπτωσεις που σε πληρωνουν κιολας να τις γαμησεις
Παντα υπαρχουν οι πανυδονιστες μυστες ετοιμοι να μοιραστουν σωματικα υγρα με πεινασμενες τυπισσες.

Sia cross

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2025
Like
141
Πόντοι
0
Πάντως κι εγώ έχω καιρό να πάω. Αλλά απ' ότι βλέπω δεν πάει και πολύ καλά. Η αλήθεια είναι ότι όποτε πήγα πέρασα ωραία. Τελευταία φορά πριν κανένα 2μηνο.

Συνημμένα

• 20221118_205238.jpg
    20221118_205238.jpg
    767,9 KB · Εμφανίσεις: 37
Εγγρ.
15 Φεβ 2022
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
0
Σε παραλία έχεις δοκιμάσει φάση με bukkake;
Την Πέμπτη που μας πέρασε (26 Ιουνίου) με πηρανε μπουκάκι οκτω άτομα στο καταστρωμα ενος γιοτ αραγμενου στην 3η μαρίνα Γλυφάδας. Η φαση αρχισε 9 το απογευμα και υπήρχαν διαφοροι οι οποίοι πέρναγαν στο δρόμο 3-4 μέτρα μακρια! Κρατησε περιπου μία ώρα και εκτος από το κλασσικο μπουκακι, γονατιστός για πίπες, στο τελος με στήσανε στα 4 και με περασαν 5 απο αυτούς νουμεράδα. Δύο από τους 8 ήταν αραπάδες και ήταν ολογυμνοι καθ όλη τη φαση, όπως ολόγυμνος ήμουν και εγώ και ένας ακόμη τυπάς-φουσκωτός. Κανενας από τους περαστικούς δεν έδειξε να ενοχλείται!!!!

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.251
Πόντοι
456
Την Πέμπτη που μας πέρασε (26 Ιουνίου) με πηρανε μπουκάκι οκτω άτομα στο καταστρωμα ενος γιοτ αραγμενου στην 3η μαρίνα Γλυφάδας. Η φαση αρχισε 9 το απογευμα και υπήρχαν διαφοροι οι οποίοι πέρναγαν στο δρόμο 3-4 μέτρα μακρια! Κρατησε περιπου μία ώρα και εκτος από το κλασσικο μπουκακι, γονατιστός για πίπες, στο τελος με στήσανε στα 4 και με περασαν 5 απο αυτούς νουμεράδα. Δύο από τους 8 ήταν αραπάδες και ήταν ολογυμνοι καθ όλη τη φαση, όπως ολόγυμνος ήμουν και εγώ και ένας ακόμη τυπάς-φουσκωτός. Κανενας από τους περαστικούς δεν έδειξε να ενοχλείται!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πάντως κι εγώ έχω καιρό να πάω. Αλλά απ' ότι βλέπω δεν πάει και πολύ καλά. Η αλήθεια είναι ότι όποτε πήγα πέρασα ωραία. Τελευταία φορά πριν κανένα 2μηνο.
αθηναικον εχεις ερθει?

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
18.733
Πόντοι
3.506
Γιωργάρα λείπεις τύπε!!!

Εγγρ.
15 Φεβ 2022
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
0

Sia cross

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2025
Like
141
Πόντοι
0

αθηναικον εχεις ερθει;

αθηναικον εχεις ερθει?
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πάει ποτέ. Αλλά από αυτα που διαβάζω μοιάζει με υγειονομική βόμβα! Αν ήταν πιο καθαρά θα ήθελα να πάω.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.561
Πόντοι
9.115
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πάει ποτέ. Αλλά από αυτα που διαβάζω μοιάζει με υγειονομική βόμβα! Αν ήταν πιο καθαρά θα ήθελα να πάω.
Τράβα αθηναϊκό τύπισσα που φημίζεται για την σχολαστική καθαριότητα στους χώρους του :rockon::rockon:

Sia cross

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2025
Like
141
Πόντοι
0
Τράβα αθηναϊκό τύπισσα που φημίζεται για την σχολαστική καθαριότητα στους χώρους του :rockon::rockon:
Τ αντίθετο ακούω εδώ μέσα . Τί να πάω; Εξάλλου εσύ λες ότι τις cross τις έχουν για πέταμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom