DRAGON XXX
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 5.873
- Πόντοι
- 2.836
Εμένα πάντως όλες τις φορές με βρακάκι μου ήρθες και το έχω παράπονο.....Χειμώνα/καλοκαίρι ξεβρακωτη γυρνώ![]()
Εμένα πάντως όλες τις φορές με βρακάκι μου ήρθες και το έχω παράπονο.....Χειμώνα/καλοκαίρι ξεβρακωτη γυρνώ![]()
τρομερό εσώρουχο πρέπει να το δούμε από κοντάΚαλησπέρα & καλό μήνα αστέρια μου, σήμερα έχω κλεισμένα τα ραντεβού μου,αύριο οπωσδήποτε ξεκούραση, ξανα διαθέσιμη Πέμπτη/Παρασκευή!
=================
Να παραθέσω και τ αγόρια που εγραψαν αυτές τις μερες
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
![]()
Τώρα μάλιστα. Έτσι να μην κυκλοφορείς ξεβράκωτη κορίτσι πράμα.Καλησπέρα & καλό μήνα αστέρια μου, σήμερα έχω κλεισμένα τα ραντεβού μου,αύριο οπωσδήποτε ξεκούραση, ξανα διαθέσιμη Πέμπτη/Παρασκευή!
=================
Να παραθέσω και τ αγόρια που εγραψαν αυτές τις μερες
![]()
Απαράδεκτη ...την επόμενη τσιτσιδη χαρά μου!!Εμένα πάντως όλες τις φορές με βρακάκι μου ήρθες και το έχω παράπονο.![]()
Είναι δώρο απο αγαπημένο αγόρι της Τζο!τρομερό εσώρουχο πρέπει να το δούμε από κοντά
Τη φώτο την έβγαλα λίγο πριν σε συναντήσω αστέριΤώρα μάλιστα. Έτσι να μην κυκλοφορείς ξεβράκωτη κορίτσι πράμα.
Κάτι όμως μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει.....μάλλον χρειάζεται επανάληψη
ε τότε να σου πάρουμε δώρο και εμείς κάτιΝτροπή να έρχομαι με βρακάκι...την επόμενη τσιτσιδη χαρά μου!!
Είναι δώρο απο αγαπημένο αγόρι της Τζο!
Τη φώτο την έβγαλα λίγο πριν σε συναντήσω αστέρι![]()
Το καλύτερο δώρο είστε εσείς, γυμνοί στο δωμάτιο..ε τότε να σου πάρουμε δώρο και εμείς κάτι
τότε έχουμε ανταλλάξει πολλά δώρα μεταξύ μας μωρό μΤο καλύτερο δώρο είστε εσείς, γυμνοί στο δωμάτιο..![]()
Το μεγαλύτερο δώρο είσαι εσύ, βασίλισσά μου. Εσύ και η κάβλα που μας προκαλείς.Είναι δώρο απο αγαπημένο αγόρι της Τζο!
Εγω τώρα φοράω μόνο ενα βρακύ απ το σκλαβενίτηΤο καλύτερο δώρο είστε εσείς, γυμνοί στο δωμάτιο..![]()
Μαράτα το βρακί μαν ?Εγω τώρα φοράω μόνο ενα βρακύ απ το σκλαβενίτη
Μάλλον, τα χε 1+1Μαράτα το βρακί μαν ?![]()
Καλησπέρα αγαπημένε κουμπάρε!!Καλημερουδια κουπαριτσα μου μια ομορφη ημερα να εχεις...![]()
Στα 4 νερα μαρατα, 1 βρακάκι δώρο!Μαράτα το βρακί μαν ?![]()
Καλησπέρα αγοράκι μου!την καλησπέρα μου Jo
κούκλα όπως πάνταΜια φωτο που μου έβγαλε ένα αγαπημένο μου παλικάρι χθες,σε μια από μάχες που ειχα στο Μάντισον..
*σήμερα ξεκούραση, αύριο ξανα στον αγωνα
![]()
Μ αρέσει η φώτο αυτή, γιατί φαίνεται έντονα η γυμνασμένη πλατη & χερια μουκούκλα όπως πάντα
και τα όμορφα τατουάζΜ αρέσει η φώτο αυτή, γιατί φαίνεται έντονα η γυμνασμένη πλατη μου![]()