Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 222.482
Καλο απόγευμα στ αγόρια μου..κι εννοείται με καυλες, είναι το σήμα κατατεθέν μου εξάλλου!
καλό απόγευμα JoΚαλο απόγευμα στ αγόρια μου..κι εννοείται με καυλες, είναι το σήμα κατατεθέν μου εξάλλου!
![]()
Ειστε μια Θεα ! Σας προσκυναω Θεα Ιωαννα!Καλο απόγευμα στ αγόρια μου..κι εννοείται με καυλες, είναι το σήμα κατατεθέν μου εξάλλου!
![]()
Νά μήν ξέρεις από πού νά αρχίσεις καί που νά τελειώσεις.....Καλο απόγευμα στ αγόρια μου..κι εννοείται με καυλες, είναι το σήμα κατατεθέν μου εξάλλου!
![]()
..αδυναμία μου..Νά μήν ξέρεις από πού νά αρχίσεις καί που νά τελειώσεις.....![]()

Σημα κατατεθεν ειναι ο κωλος σουΚαλο απόγευμα στ αγόρια μου..κι εννοείται με καυλες, είναι το σήμα κατατεθέν μου εξάλλου!
![]()
Καλησπέρα, κορίτσι φωτιά! Με τέτοιο «σήμα κατατεθέν» πώς να μην έχουμε καύλες; Μας άναψες για τα καλά!Καλο απόγευμα στ αγόρια μου..κι εννοείται με καυλες, είναι το σήμα κατατεθέν μου εξάλλου!
![]()
Άμα βλέπω αυτόν τον θεσπέσιο κώλο σου η καύλα βαράει κόκκινο καυλιάρα γειτόνισσα!!Καλο απόγευμα στ αγόρια μου..κι εννοείται με καυλες, είναι το σήμα κατατεθέν μου εξάλλου!
![]()
..κι όταν τον απολαμβάνεις"αγριεύεις" καυλιαρη μου...Άμα βλέπω αυτόν τον θεσπέσιο κώλο σου η καύλα βαράει κόκκινο καυλιάρα γειτόνισσα!!
Εκτιμαται ιδιεταιρος και μπραβο για κινηση οχι για το ποσον !! εγω ειναι βεβαιο οτι τα επομενα δωρα μου θα σε εντιπωσιασουν , φιλια και παλι ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!!!Καλημέρα αγόρια μου!
Μιας που έταξα δωράκι στις 3000σελιδες κ πλησιάζουν, η απόφαση που πήρα είναι η εξης:
Άτομα που εχω κάνει πάνω από 2 ραντεβού ,μόλις συμπληρωθούν οι 3000 σελίδες κι επικοινωνήσουν οποιαδήποτε στιγμή παλι , θα υπάρχει έκπτωση (20€)για 1 ραντεβού μαζί μου.
Ένα ευχαριστώ από μένα για σας,και για την προτίμηση & αγάπη όλα αυτά τα χρόνια στο πρόσωπο μου![]()
Σ ευχαριστώ πολύ αγαπημένε..για τα καυτά ραντεβού μας & τα όμορφα δώρα σου..Εκτιμαται ιδιεταιρος και μπραβο για κινηση οχι για το ποσον !! εγω ειναι βεβαιο οτι τα επομενα δωρα μου θα σε εντιπωσιασουν , φιλια και παλι ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!!!
Καλησπέρα στ αγόρια μου
![]()
Καλο απόγευμα στ αγόρια μου..κι εννοείται με καυλες, είναι το σήμα κατατεθέν μου εξάλλου!
![]()
Κουμπαριτσα μου καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε ....Καλά ήταν αλλά κράτησε λίγο.....![]()
Καλό μήνα JoΚαλησπέρα αστέρια μου, σήμερα έχω κλεισμένα τα ραντεβού μου,αύριο οπωσδήποτε ξεκούραση, ξανα διαθέσιμη Πέμπτη/Παρασκευή!
=================
Να παραθέσω και τ αγόρια που εγραψαν αυτές τις μερες
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
![]()
Αχ εσύ..Πάντα είναι λίγο με τη Jo !!

Επίσης μωρό!Καλό μήνα Jo
Επισης ματάκια μου !!Καλό μήνα, αγάπη!
Εεε αλίμονο, αν δεν έχεις και εσύ καύλες να το κλείσουμε το σάιτΚαλο απόγευμα στ αγόρια μου..κι εννοείται με καυλες, είναι το σήμα κατατεθέν μου εξάλλου