Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 221 άτομα (29 μέλη και 192 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.457
Πόντοι
3.936
Αυτα ανακοινώσε η τσατσά Στεφανία. Μαλιστα της ειπα, αφού τα 10 λεπτά κανουν 15 ευρω τα 20 θα έπρεπε να κάνουν 30 και οχι 45.
Η Στεφανία μου απάντησε οτι αυτές ειναι οι τιμές και αμα θέλω περναω αλλιως να κατσω σπίτι μου να τον παιξω.
Να της απαντούσες: όχι να πάει να πλύνει καμμία σκάλα απ' τις 6 ώρα το πρωί -για να της φύγει η ουγια στις μετάνοιες -για 3€ την ώρα- που ήρθαν εδώ κ ξετσουτσουνεψαν ακόμη κ οι τελειωμένες. Είπαμε ο νόμος της προσφοράς κ της ζητησης- όταν έχεις ορδές από πεινασμένους λάθρο για νίνι τι περιμένεις?

Koyiot

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
342
Πόντοι
20
IMG_8725.jpeg
Θύμησε λίγο το εσωτερικό του Καλύμνου 36 της Νανάς.

kosdul13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2022
Like
8
Πόντοι
0

29/06/25

Γύρω στις 17:30

Φωκαίας​

edited-fokaias-jpg.1409739

• 7 κάτω: Έντζυ
  • 7 ισόγειο: Ηλέκτρα
Μπαίνω στο σπίτι και περιμένω 10 δευτερόλεπτα

Reuzel: -Ειναι στο δωμάτιο;

Ακούγεται μια γυναικεία φωνή πίσω από την κουρτίνα

Ηλέκτρα: -γιατί; Βιάζεσαι;
Reuzel: -ναι
Ηλέκτρα: -άμα βιάζεσαι, φύγε. Μην είσαι για να μπεις άμα βιάζεσαι. Για βόλτα ήρθες
Reuzel: -θα περιμένω

Μετά μόλις βγήκε στο σαλόνι με κοίταξε με το κλασικό της ειρωνικό μειδίαμα

:tooth:
  • 9: Κατερίνα
  • 13α: Αλεχάντρα, Καμίλα
  • 13β: Κατερίνα, Λαουρίτα
  • 17β: Μαρίνα
  • 19: Κατερίνα
  • 25α: Ρόζα
  • 27β: Ναταλί
  • 27γ: Μέλανι, Ρουμπάι?
Τσάτσος: -Ρουμπάι
Reuzel: -Ρούμπι; :think:
Τσάτσος: -Ρούμπια
Reuzel: -οκ :confused:

Φιλιππίδου​

1751227360249.png
IMG20250629195052.jpg

• 11α: Μιχαέλα, Ιζαμπέλα
  • 11β: Αμάντα, Κρύσταλ, Νάταλι

Φυλής​

• 74α: Άννα
  • 59 κάτω: Νικόλ
  • 59 πάνω: Σοφία, Ντανία
  • 66: Γιασμίν
  • 65β: Κορίνα
Τσατσά (η γνωστή στρίτζω με το αγενές ύφος): -Εσύ ξέρεις όλα τα κορίτσια, Κορίνα είναι. ...Κάθε μέρα... Δεν έχουμε καινούρια

Φέυγοντας έριξα κάτι σιγανόφωνα βρισίδια

• 84α: Τζούλια
Τσάτσος: -καινούριο μωράκι, 20χρονο, με το χνούδι του. Μικρή, σκαφτή μεσούλα, θαυματουργή στο κρεβατάκι, διάφορες στάσεις, όλες τις στάσεις, 69 και τελειωτικό στο βυζάκι. Πνευστό ΜΕ ομπρελίτσα, το διευκρινίζουμε, έτσι να είμαστε ωραίοι
Reuzel: -έχει ξανάρθει αυτή. Παλιά είναι
Τσάτσος: -ναι

:tooth:

Μας ανακοίνωσε όπως και εχθές ότι η Ράνια θα επιστρέψει στις 12-15/07. Εκείνος θα κάτσει 1-2 μέρες ακόμα, μετά άδεια, και θα γυρίσει μαζί με τη Ράνια

• 84β: Αλεξάνδρα, Ντανιέλα
Αλεξάνδρα: -εσύ μαζί μου δεν περνάς, πάρε την κοπελίτσα
Reuzel: -θα πάω και αλλού. Να μην τις δω όλες πρώτα;
Αλεξάνδρα: -είσαι ένας μαλάκας. Κάθε μέρα είσαι εδώ. Ήθελες καινούρια, να καινούρια
Reuzel: -μια φορά τη βδομάδα έρχομαι
Αλεξάνδρα: -ναι, ναι μια φορά τη βδομάδα...

πόσο μου τη σπάει αυτό. Εσένα ρε @n.smirni76 τι σου λένε γενικά που πας τόσο συχνά;

• 86α: Άννα
  • 86β: Φρίντα, Αλίνα
  • 69α: Νικόλ
  • 69β: Έρικα
  • 71β: Τζούλια, Σανέλ, Βερόνικα, Σοφία
  • 71α: Μπέλλα, Αντονέλλα, Λούνα

Επειδή με προσέβαλε ο @goustarwnaxunw

Πήγα πάλι σήμερα, με μοναδική προϋπόθεση να μπω στο δωμάτιο μόνο αν παιχτεί χέσιμο. Πήγα στην ίδια με χθές...

Την ρώτησα αν μπορεί και μου είπε να πάω σε μισή ώρα. Επιστρέφω, ξεκινάμε με κατούρημα το οποίο είχε πάλι πολύ ωραία γεύση, και μετά της λέω για χέσιμο. Προσπαθεί ντροπαλά... ζορίζεται... αλλά τίποτα :(

R:- να έρθω πάλι μετά; Σε 1 ή μισή ώρα. Μπας και
Π:- οκ, έλα σε μισή ώρα

...

Στο μεταξύ έκοβα βόλτες να περάσει η ώρα και πέτυχα στα αμαρτωλά στενά τον @Μήτσος Μπάμπολας και @Elganador με έξτρα αέρινη ενδυμασία
linen-beautiful-4.jpg

μεταξύ άλλων, έλεγαν ότι κουράστηκαν και σκέφτονταν να φύγουν

...

Επιστρέφω στη μικρή, τη ρωτάω πριν μπω στο δωμάτιο αν είναι έτοιμη και μου λέει ναι. Την περιμένω και μόλις μπαίνει ξαπλώνω στο πάτωμα και της λέω να μου τα δώσει στο στόμα. Πρέπει να πέρασαν 6-7 λεπτά προσπάθειας χωρίς αποτέλεσμα

R: -αν είναι να φύγω και να πάρω τα λεφτά πίσω
Π: -όχι, δε θα δεχτούν

Εγώ είχα νευριάσει σκεπτόμενος ότι πέταξα ένα 20ρικο και με τα πολλά κάνει μία τελευταία προσπάθεια. Βλέπω να ξεπροβάλλει κάτι και ανοίγω το στόμα. Μου τα έδινε και στο ενδιάμεσο μασούσα μήπως κάνω χώρο για να δεχτώ την επόμενη φουρνιά.
Την μυρωδιά την ξέρετε. Γεύση; Γάμησέ τα... Πάρε τη μυρωδιά, βάλτην στο στόμα σου και κατάπιε την. Κάπως έτσι... Η σύσταση ήταν μέτρια, ούτε σκληρά ούτε και νερό. Η ποσότητα ήταν περίπου 2πλάσια ή 3πλάσια από αυτά της 10/05

Σηκώθηκα και άρχισα να μασάω και να καταπίνω με επιτυχία ό,τι είχε απομείνει στο στόμα μου ενώ εκείνη μου ζήταγε τα λεφτά :cheesy:
219310.gif

Π: -θα μου δώσεις τα λεφτά;
R: -Κάτσε να ανασυγκροτηθώ
...
Πήρε τα 30€, τα έβαλε στο σουτιέν της και έφυγε
...

Λέω να κάνω ένα reset στα φετίχ και να ξεκινήσω πάλι με απαλή ποδολαγνεία και μασχαλολαγνεία. Θα δω...
me epiase anagoula...υπαρχουν αυτα τα φετιχ...εμενα γκομενα να μου πει χεσε με...θα αηδιαζα...δεν υπαρχει αυτο ,,,τρολαρεις φανταζομαι...δηλαδη αν μπω στο οικο αυτο και ησουν εσυ θα βρωμαγε σκατιλα??

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.235
Πόντοι
32.758

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.235
Πόντοι
32.758
Καλησπέρα αλάνια!έχει πετύχει κάνεις την Φωτεινή από Διδυμου 27;έχει εξαφανιστεί εδώ και πολύ καιρό!όποιος γνωρίζει ας μας δώσει τα φώτα του!
Την είχα πετύχει πριν καμιά δεκαριά μέρες στο Διδυμου 27.
Αύριο στο Αγκύρας 12 απόγευμα έχει στο πρόγραμμα μια Φωτεινή. Μπορεί να είναι αυτή. Πέρνα να το τσεκάρεις και ενημέρωσε κι εδώ.

Συνημμένα

• Screenshot_20250702_040635_Chrome.jpg
    Screenshot_20250702_040635_Chrome.jpg
    227,7 KB · Εμφανίσεις: 17

SuperTsodakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2024
Like
327
Πόντοι
20
me epiase anagoula...υπαρχουν αυτα τα φετιχ...εμενα γκομενα να μου πει χεσε με...θα αηδιαζα...δεν υπαρχει αυτο ,,,τρολαρεις φανταζομαι...δηλαδη αν μπω στο οικο αυτο και ησουν εσυ θα βρωμαγε σκατιλα??
Μου θυμησατε τη σκηνή από αυτή τη ταινία, όπου μια γκόμενα γουστάρε να τη χεζουν στο στηθος

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.836
Πόντοι
7.195
Αυτα ανακοινώσε η τσατσά Στεφανία. Μαλιστα της ειπα, αφού τα 10 λεπτά κανουν 15 ευρω τα 20 θα έπρεπε να κάνουν 30 και οχι 45.
Η Στεφανία μου απάντησε οτι αυτές ειναι οι τιμές και αμα θέλω περναω αλλιως να κατσω σπίτι μου να τον παιξω.
προστίθεται φόρος πολυτελείας τύπε

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
27
Like
2.721
Πόντοι
2.591

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.252
Πόντοι
3.246
Εκεί ήταν στο πόστο της,
αλλά χωρίς όρεξη

Ε, την Π****να ψέματα μου είπε !
Ντάξ, δεν είναι τέτοιο άτομο, αλλάξανε τα πλάνα της προφανώς και γιαυτό θα είναι και κακόκεφη, οπότε μακριά να ξεθυμάνει πρώτα χαχχαχα.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
4.641
Πόντοι
6.495
Η απάντηση είναι εύκολη...πάρε 2 10λεπτα.
Πεστης να βγει από την πόρτα και αμέσως να ξαναμπεί για το δεύτερο 10λεπτο

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.836
Πόντοι
7.195
Η απάντηση είναι εύκολη...πάρε 2 10λεπτα.
Πεστης να βγει από την πόρτα και αμέσως να ξαναμπεί για το δεύτερο 10λεπτο
Αυτό θα γίνει αν δεν υπάρχει άλλος πελάτης, αν υπάρχει θα πρέπει να πάει στον άλλο, άρα σωστό να δίνεις κάτι παραπάνω που κλείνεις το μαγαζί.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.252
Πόντοι
3.246
Αυτό θα γίνει αν δεν υπάρχει άλλος πελάτης, αν υπάρχει θα πρέπει να πάει στον άλλο, άρα σωστό να δίνεις κάτι παραπάνω που κλείνεις το μαγαζί.
Χμμμ, φοβερή η λογική σου για το opportunity cost, μόνο που υποθέτεις πως υπάρχει ήδη πελάτης που περιμένει με το πουλί στο χέρι :cheesy: κάθε φορά, επ'αόριστον.
Η πραγματικότητα, την οποία κάνουν πράξη στα περισσότερα μαγαζιά, είναι μεν το "κάλλιο 5 και στο χέρι" , απλά κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν (όπως εσύ και προφανώς κάποιοι "υπεύθυνοι") ειδικά σε cash bussiness και το μπερδεύουν με τον "όγκο" ενώ στην πραγματικότητα είναι πολύ ποιο συμφέρων για όλους να κάτσει η κοπέλα με έναν πελάτη για 20' παρά με 2 πελάτες από 10' , αυτοί/ες που το έχουν καταλάβει αυτό (πχ. Ράνια) έχουν πάντα δουλειά, οι άλλοι απλά βαράνε μύγες όταν χαθεί ο "αρχικός" ενθουσιασμός και αυξομειώνουν τις τιμές μπας και βγούνε...

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.836
Πόντοι
7.195
Χμμμ, φοβερή η λογική σου για το opportunity cost, μόνο που υποθέτεις πως υπάρχει ήδη πελάτης που περιμένει με το πουλί στο χέρι :cheesy: κάθε φορά, επ'αόριστον.
Η πραγματικότητα, την οποία κάνουν πράξη στα περισσότερα μαγαζιά, είναι μεν το "κάλλιο 5 και στο χέρι" , απλά κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν (όπως εσύ και προφανώς κάποιοι "υπεύθυνοι") ειδικά σε cash bussiness και το μπερδεύουν με τον "όγκο" ενώ στην πραγματικότητα είναι πολύ ποιο συμφέρων για όλους να κάτσει η κοπέλα με έναν πελάτη για 20' παρά με 2 πελάτες από 10' , αυτοί/ες που το έχουν καταλάβει αυτό (πχ. Ράνια) έχουν πάντα δουλειά, οι άλλοι απλά βαράνε μύγες όταν χαθεί ο "αρχικός" ενθουσιασμός και αυξομειώνουν τις τιμές μπας και βγούνε...
προστίθεται φόρος πολυτελείας τύπε
Εντάξει μισοαστεία μισοσοβαρά το είπα, πάντως αυτό που έγραψα παραπάνω το πιστεύω στ αλήθεια, είναι ένα μυστήριο η επιπλέον χρέωση, όπως άλλο μυστήριο είναι η αυστηρότητα κάποιων τσατσάδων στο επτάλεπτο ακόμα κι όταν είναι ερημιά στο μαγαζί. Πάντως τα μαγαζιά δεν είναι όλα ίδια, ας πούμε σε μιά σταθερού πόστου θείτσα αυτά δε συμβαίνουν ποτέ.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
28
Like
9.489
Πόντοι
7.095
Χθεσινή μεσημεριανή στοχευμένη καταδρομική στο ζεστό Μετάξι για δύο κοπέλες στο Ι 31 ή την Χριστίνα στο Ι 39/5.
Τελικά τιμήθηκε η Χριστίνα μιας και η κοπέλα στο 31 (λογικά η Ρέα) βγήκε από το κουζινάκι και δεν έκανε τον κόπο ούτε μέχρι το σαλόνι να έρθει και σε συνδυασμό με το ότι από τον ήλιο στο ημίφως δεν πρόλαβε να προσαρμοστεί το μάτι ίσα που είδα μια κοντή φιγούρα με μπαμπατσικο κωλο.
Σε αντίθεση με την Χριστίνα όπου ακολουθεί κριτική.

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.308
Πόντοι
3.246
Λάιβ Φυλής μερικά,πρώτη βάρδια.

Φ69α Νικόλ

Φ65Β Κορίνα

Φ84α Τζούλια με υπηρεσία τον ποιητή της Ράνιας σε ακατάσχετη έμπνευση,τί παραδείσους ανεβάζει με αγγέλους κι αρχαγγέλους, οπωσδήποτε ένα γλαφυρό κατιτίς καλτίλας το κατεβάζει η κούτρατ'.

Φ61 Άντζελα "Κρητικοπούλα" με ορεξάτο ομολογώ σαλόνι.

Φ59ΙΣ Βάνα

Φ59ΌΡ Έμιλυ σκουρόχρομη λατινοειδής νεαρή με σχετικά καλό σώμα και Τζένιφερ μπαμπάτσικη νταρντανέ λατίνα πιο ψηλή από την άλληνα. Οι δυο τους ήταν παλιότερα στο Φωκαίας 9 τρίτη βάρδια ,κάπου την άνοιξη.

Φωκαίας

13ισ έσβησε φώτα, μάλλον πργρμ μιας ώρας ή κάτι τέτοιο.

17α Μόνικα Ρωσίδα (?) και Ξένια επιστροφή για λίγο καιρό, Ρουμάνα μελαχρινή κοντά στα 30, παχουλή αλλά σφιχτό δέρμα, φάτσα καβλόφατσα με χειλάρες, σαλόνι ορεξάτο.

17β ειπώθηκε Ρίτα, δεν τσέκαρα.

19 Κάρλα

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.235
Πόντοι
32.758
Μπαίνω Ιάσονος 44 ισόγειο και η τσατσά παρουσιάζει λατίνα Σοφία που εμφανίστηκε στο σαλόνι με ναζι. Σηκώθηκα να φύγω και τότε μου είπε ότι έχει κι άλλη κοπέλα απο Ρωσία στο δωμάτιο.
Αυτό που βαριούνται να μιλήσουν και προσπαθούν να σου πασάρουν όποια είναι εύκαιρη είναι πολύ σπαστικό. Τελικά εμφανίστηκε μια αρκετά ψηλή αλλά με φλατ κώλο. Ούτε όνομα δεν είπε. Τελικά πήγα Μ. Αλεξάνδρου 28 υπόγειο και σε συνεννόηση με την Λίνα πήρα τρίο Άννα, Ντιάνα και Χριστίνα. Στην αρχή βέβαια πήγε να με κουφανει γιατί ενω της είπα για παρτούζα, όταν της είπα να πάρω τρεις μου είπε δεν ξέρω αν κάνουν.
Δηλαδή της λέω δύο κάνουν αλλά τρεις όχι;;;
Ίσα ίσα που είναι πιο ξεκούραστα γι αυτές
Τελικά πήρα το οκ ✌️.
Λεπτομέρειες στην κριτική

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.331
Πόντοι
1.056
Καλο απογευμα στους Φιλους....2 ερωτησουλες αν γνωριζετε...
1.Περασα απο Παρασσιου για την Νικη πριν μερικες μερες αλλα ηταν κλειστο.....ξαναγυρισε στο ποστο της?
Τα χοντρα τα εβγαλε η Πωλινα αλλα δεν το ευχαριστηθηκα και
2.Καμμια καλη πιπα που θα βρουμε?υποψιν εχω περασει απο Αλιονες...Σονιες...θελω καποια ισαξια..υπαρχει τιποτα?
υσ.Καλοθελητες μην με στειλετε σε κανεναν πουστη η σε κανενα τραβελο θα φαμε τα μουστακια μας....!!!!!!
Καλα να περνατε...

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.235
Πόντοι
32.758
Καλο απογευμα στους Φιλους....2 ερωτησουλες αν γνωριζετε...
1.Περασα απο Παρασσιου για την Νικη πριν μερικες μερες αλλα ηταν κλειστο.....ξαναγυρισε στο ποστο της?
Τα χοντρα τα εβγαλε η Πωλινα αλλα δεν το ευχαριστηθηκα και
2.Καμμια καλη πιπα που θα βρουμε?υποψιν εχω περασει απο Αλιονες...Σονιες...θελω καποια ισαξια..υπαρχει τιποτα?
υσ.Καλοθελητες μην με στειλετε σε κανεναν πουστη η σε κανενα τραβελο θα φαμε τα μουστακια μας....!!!!!!
Καλα να περνατε...
Βικτώρια, Τάνια Διδυμου 27
Άννα, Νάνσυ Κωνσταντινουπόλεως 166Α και οι υπόλοιπες μιλφάρες του οίκου καλές είναι.
Πάολα, Άντζελα Κολωνού 48.
Φωτεινή Ιάσονος 44 όροφος.
Άννα και Βερόνικα Μ.Αλεξανδρου 28. Τις τελευταίες παρτες μαζί και τις δύο και θα με θυμηθείς

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646
Ιάσωνος 32 όροφος Κάμη, πολύ νεαρή Ρουμανα τερμα στυλιαρι με εμφανιση γυμνασιοκοριτσου .
Πολυ ομορφη κοπελίτσα.
Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικο και γαμησι απο κωλο και μουνι.
Την γάμησα πρωτα απο κωλο και μετα την ξαναπήρα και την γάμησα και απο μουνί.
Καλή περίπτωση η μικρή...

Πρόγραμμα 20 λεπτων 45 ευρω.
Προγραμμα 30 λεπτων 75 ευρω.
Γλυφοκώλι δέχεται, μύστη μου? :kissass:

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.053
Πόντοι
4.821
Ρε μάγκες στο μετάξι υπάρχει πιο πολύ rotation στις κοπέλες από ότι στην Φυλής; Στο μετάξι πάω και έχει συνέχεια άλλες ενώ Φυλής έχουμε μάθει τις βάρδιες απ' έξω και τι κοπέλα έχει το κάθε σπιτάκι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom