Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.564
Πόντοι
4.656
Multi Massage DIAMOND Tora i kavla shiet Tzenara!!!
IMG-20250630-WA0008.jpg
IMG-20250630-WA0009.jpg

ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.962
Πόντοι
481
Εγώ είμαι άστατος!!!
Μόλις γυρίσω θα μπουκάρω για Τζένη με1000!!!
Τα παλιά κορίτσια δεν με παρεξηγούν.
Ξέρουν όλες πως τις αγαπώ και τους το δείχνω σε κάθε ευκαιρία, για αυτό και δεν μου κάνουν ζήλειες!
Εσενα περιμενα για κριτικη...εγω μονο δοκιμασμενα απο σενα κ το Μητσο θελω για γνωμες

G1100XX

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
12
Like
3.470
Πόντοι
1.436

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.084
Πόντοι
2.846
Τουρμπάτη η καυλιάρα η Τζενάρα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν πήγες απο το μαγαζί ακόμα διακοπές είσαι
Γύρισα φίλε και ευτυχώς άλλαξε το πρόγραμμά μου και θα καταφέρω να πάω σήμερα, αντί της Παρασκευής που υπολόγιζα.

PsoLeeSin1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.436
Πόντοι
481
Βλέπω μπήκε καλα ο μήνας με νέα άφιξη.
Καλό μήνα επισης στους γνωστους μεροκαματιαριδες του νήματος.

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
11.989
Πόντοι
3.506
πάντως το site αγαπητή Αννα, δεν είναι ενημερωμένο με τις νέες κοπέλες και προφανώς δεν θα είναι και το πρόγραμμα.......

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.564
Πόντοι
4.656
πάντως το site αγαπητή Αννα, δεν είναι ενημερωμένο με τις νέες κοπέλες και προφανώς δεν θα είναι και το πρόγραμμα.......
Levendi mou Kalo mina i tus enimeronis i dhen tous enimeronis toidhio ine i enimerosi gjinete edho sto Live i pernun tilefono. To site tha ton enimeroso otan ego tha krino an i kenuries tha tin andekun ti dhulia i oxi me ton kathe karaktira tou Athropou pou erkete edho iati iparkun ke dhiskoli karaktires pou prepi na ehune gero stomaki mia tou ksinizi ke iali tou mirizi efkaristo Manari mou ia ton endhiaferon O THEOS NASE Proseki panda!!!

Τελευταία τροποποίηση:

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.558
Πόντοι
9.195
Live τώρα από Diamond!
Το είπα και το έκανα γιατι είμαστε άντρες και τον λόγο μας τον κρατάμε!
Πέρασα κατ ευθείαν με Τζένη.
Θα ακολουθήσει αναλυτική κριτική.
Πότε μην με ρωτάτε, όταν βρω χρόνο.
Ένα θα πω μόνο για όλους εσάς και ειδικά για τους φίλους που με εμπιστεύονται.
"Μακάρι να μείνει"!!!
Η κοπέλα ειναι απλά άπαιχτη!!!
Την συνιστώ με κλειστά μάτια!

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.564
Πόντοι
4.656
Live τώρα από Diamond!
Το είπα και το έκανα γιατι είμαστε άντρες και τον λόγο μας τον κρατάμε!
Πέρασα κατ ευθείαν με Τζένη.
Θα ακολουθήσει αναλυτική κριτική.
Πότε μην με ρωτάτε, όταν βρω χρόνο.
Ένα θα πω μόνο για όλους εσάς και ειδικά για τους φίλους που με εμπιστεύονται.
"Μακάρι να μείνει"!!!
Η κοπέλα ειναι απλά άπαιχτη!!!
Την συνιστώ με κλειστά μάτια!
Tora Live Tzenara !!!
IMG-20250701-WA0004.jpg

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.084
Πόντοι
2.846
Λοιπόν, όπως είχα γράψει και πιο πάνω, κατάφερα να περάσω κι εγώ από το στέκι, μετά από αρκετές μέρες απουσίας. Η πρώτη εντύπωση αρκετά καλή για την νέα κοπέλα την Τζένη. Αδύνατη, ξανθιά με έκφυλο πρόσωπο. Η άλλη κοπέλα η καινούργια είχε αποχωρήσει νωρίτερα. Όπως είχα όμως δηλώσει χθες, εγώ προς το παρόν, θα συνεχίσω με τα κορίτσια της παλιάς φρουράς. Επειδή όμως τους θερινούς μήνες δεν έχω πολλές ευκαιρίες για αταξίες, αποφάσισα να συναντάω δύο δύο τα κορίτσια, όποτε μπορώ. Η αρχή έγινε με την Αγάπη και την Κατερίνα, όχι όμως duo. Αντέγραψα την τακτική άλλου συναγωνιστή και τις συνάντησα ξεχωριστά. Συνεννοήθηκα με την Άννα να περάσω πρώτα με Αγάπη και αφού τελειώσω μαζί της, να έρθει στην συνέχεια η Κατερίνα. Έτσι και έγινε. Στο δια ταύτα, με την Αγάπη είχα την καλύτερη συνεδρία μέχρι τώρα και με την Κατερίνα μία ακόμα καταπληκτική συνεδρία.
ΥΓ. Επειδή την Κατερίνα την έβλεπα μέχρι πρότινος κάθε λίγο και λιγάκι δεν είχα προσέξει ότι έχει αδυνατίσει κι άλλο. Σήμερα όμως, που την είδα μετά από αρκετές μέρες, διαπίστωσα ότι έχει αδυνατίσει λίγο περισσότερο. Για να προλάβω όμως τυχόν χαζά σχόλια και άλλες χαριτομενιές, θα πω ότι μπορεί να είναι η ιδέα μου ή να φταίει η συμπάθεια που της έχω. Όπως και να έχει όμως, εγώ αυτό διαπίστωσα.
Καλό βράδυ από μένα και καλά να περνάτε.

Τελευταία τροποποίηση:

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.558
Πόντοι
9.195
Λοιπόν, όπως είχα γράψει και πιο πάνω, κατάφερα να περάσω κι εγώ από το στέκι, μετά από αρκετές μέρες απουσίας. Η πρώτη εντύπωση αρκετά καλή για την νέα κοπέλα την Τζένη. Αδύνατη, ξανθιά με έκφυλο πρόσωπο. Η άλλη κοπέλα η καινούργια είχε αποχωρήσει νωρίτερα. Όπως είχα όμως δηλώσει χθες, εγώ προς το παρόν, θα συνεχίσω με τα κορίτσια της παλιάς φρουράς. Επειδή όμως τους θερινούς μήνες δεν έχω πολλές ευκαιρίες για αταξίες, αποφάσισα να συναντάω δύο δύο τα κορίτσια, όποτε μπορώ. Η αρχή έγινε με την Αγάπη και την Κατερίνα, όχι όμως duo. Αντέγραψα την τακτική άλλου συναγωνιστή και τις συνάντησα ξεχωριστά. Συνεννοήθηκα με την Άννα να περάσω πρώτα με Αγάπη και αφού τελειώσω μαζί της, να έρθει στην συνέχεια η Κατερίνα. Έτσι και έγινε. Στο δια ταύτα, με την Αγάπη είχα την καλύτερη συνεδρία μέχρι τώρα και με την Κατερίνα μία ακόμα καταπληκτική συνεδρία.
ΥΓ. Επειδή την Κατερίνα την έβλεπα μέχρι πρότινος κάθε λίγο και λιγάκι δεν είχα προσέξει ότι έχει αδυνατίσει κι άλλο. Σήμερα όμως, που την είδα μετά από αρκετές μέρες, διαπίστωσα ότι έχει αδυνατίσει λίγο περισσότερο. Για να προλάβω όμως τυχόν χαζά σχόλια και άλλες χαριτομενιές, θα πω ότι μπορεί να είναι η ιδέα μου ή να φταίει η συμπάθεια που της έχω. Όπως και να έχει όμως, εγώ αυτό διαπίστωσα.
Καλό βράδυ από μένα και καλά να περνάτε.
Εγώ απ όλα αυτά που είπες, ένα θα πω.
Η μία μετά την άλλη ρε "σκύλε"!!!
Κι έχουμε την ίδια ηλικία;
Τι πίνεις και δεν μας δίνεις!!!
Με έχεις κομπλάρει λέμε!!!
Μπράβο ρε Μήτσο!
Respect!!!

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.084
Πόντοι
2.846
Εγώ απ όλα αυτά που είπες, ένα θα πω.
Η μία μετά την άλλη ρε "σκύλε"!!!
Κι έχουμε την ίδια ηλικία;
Τι πίνεις και δεν μας δίνεις!!!
Με έχεις κομπλάρει λέμε!!!
Μπράβο ρε Μήτσο!
Respect!!!
Με δέκα μέρες διαφορά. :cheesy:. Μάλλον φταίει η αποχή ή τα κορίτσια που επέλεξα. Δεν ξέρω τι να πω. Πραγματικά φίλε, απόρησα κι εγώ με τον εαυτό μου!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom