G1100XX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.473
- Πόντοι
- 1.436
Είδομεν.Έχουμε νέες τουρμποξαδέρφες!!![]()
Tora LiveΈχουμε νέες τουρμποξαδέρφες!!![]()
Ημουν σιγουρος για σενα...!!!Βλέπω ότι το ενδιαφέρον για τα νέα φρούτα είναι μεγάλο και δικαιολογημένα θα έλεγα. Εγώ όμως Άννα μου, προς το παρόν, θα συνεχίσω να τιμώ με την προτίμησή μου την παλιά φρουρά του μαγαζιού, επειδή έχω περάσει όμορφες και ανεπανάληπτες στιγμές μαζί τους. Όσο για τα καινούργια κορίτσια, αν καταφέρουν και συνεχίσουν, τότε δεν αποκλείω, κάποια στιγμή, να δω κι εγώ τα προσόντα τους στην πράξη.
Γι' αυτό έγραψα, αν καταφέρουν να μείνουν, πράγμα που εύχομαι!!!Ημουν σιγουρος για σενα...!!!
Οπως ομως και εγω...ξερεις ρε γμτ οτι η παλιοσειρα θα ναι εκει... λιγα νεα φρουτα μενουν..
Αυτή είναι παλιά τουρμποξαδερφη και μάλιστα η νούμερο 1.Tora Live![]()
Πάει ο Έρωτας τώρα μάς πέρασε!! ΧαχαχαχαχαΑυτή είναι παλιά τουρμποξαδερφη και μάλιστα η νούμερο 1.![]()
Εμένα ποτέ. Είμαι πιστός στον έρωτά μας.Πάει ο Έρωτας τώρα μάς πέρασε!! Χαχαχαχαχα
Απ' ο, τι διακρίνω στην φωτογραφία,εκτός από όμορφη και μουνάρα, έχει και σούπερ ρόγα η Τζένη!!!
Και εγώ πιστός είμαι στον ερωτά μας αφού ξέρεις ότι έχουμε τα ίδια γούστα αλλά αν τον έβλεπες με ξανθό μαλλί τον ερωτά μας δεν θα μας έμπαιναν ιδέες να λοξοδομήσουμεΕμένα ποτέ. Είμαι πιστός στον έρωτά μας.![]()
Εγώ είμαι άστατος!!!Βλέπω ότι το ενδιαφέρον για τα νέα φρούτα είναι μεγάλο και δικαιολογημένα θα έλεγα. Εγώ όμως Άννα μου, προς το παρόν, θα συνεχίσω να τιμώ με την προτίμησή μου την παλιά φρουρά του μαγαζιού, επειδή έχω περάσει όμορφες και ανεπανάληπτες στιγμές μαζί τους. Όσο για τα καινούργια κορίτσια, αν καταφέρουν και συνεχίσουν, τότε δεν αποκλείω, κάποια στιγμή, να δω κι εγώ τα προσόντα τους στην πράξη.
Ήμουν σίγουρος.Εγώ είμαι άστατος!!!
Μόλις γυρίσω θα μπουκάρω για Τζένη με1000!!!
Τα παλιά κορίτσια δεν με παρεξηγούν.
Ξέρουν όλες πως τις αγαπώ και τους το δείχνω σε κάθε ευκαιρία, για αυτό και δεν μου κάνουν ζήλειες!
Ke Tora ti Ginete Tora Kamilose Ta fota ......Ήμουν σίγουρος.![]()
και διπλοκλειδωστε την πόρταKe Tora ti Ginete Tora Kamilose Ta fota ......![]()
![]()
Έτσι θέλω το ν έρωτά μου αύριο και ότι ήθελε προκύψει.Ke Tora ti Ginete Tora Kamilose Ta fota ......![]()
![]()
Και τελείως σβηστά τα φώτα, ακόμα καλύτερα!!!Ke Tora ti Ginete Tora Kamilose Ta fota ......![]()
![]()