Νέα

Κωλομπαράδες όλοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Elganador
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 109K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ioannisp71

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
20
Like
14.982
Πόντοι
5.227
tumblr_p7r4r7ATQA1uebbtno1_500.jpg

gpikasso

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
18
Like
12.537
Πόντοι
7.415
Αυτή για αλλα κρέατα θα ενδιαφέρεται και όχι για μπιφτέκια.
Μάλλον θα τρώει αποστειρωμενες μαλακίες και όχι μπιφτέκια με έστω λίγο λιπακι .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Με φλέβες η μη;
Έχουμε κι από αυτά, λουκάνικο χωριάτικο προέλευσης κάτω απ' το αυλάκι, καθαρός μυς με 0% λιπος και φλέβα να πετάγεται.... Χωρίς ιχνος τρίχας ή λοιπών εμποδίων, ιδανικό για κατάποση ή για "φουρνους" κατάλληλων διαστάσεων!!

gpikasso

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
18
Like
12.537
Πόντοι
7.415
Το ξέρω ρε παικτη....αλλά ξέρεις ότι έχεις πιθανότητα περίπου 50% να πέσεις σε μαύρη που μυρίζει το δέρμα της;
Όχι απλυσια...αλλά η φυσική οσμή του δέρματος είναι λίγο σαν τσίκνα.
Δύο σε ένα, ταβέρνα και γαμησι!!
:cheesy:

gpikasso

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
18
Like
12.537
Πόντοι
7.415
Δυστυχώς (βρισκόμενοι στο παρόν site) δε με απασχολούν κάτι τέτοια, ούτε καν με νοιάζει αν κάποια φυλή είναι πιο κοντά στους προγόνους σε σχέση με εμάς πχ.. Το γεγονός είναι ότι αυτές μ' αρέσουν, με εντυπωσιάζουν, τις γουστάρω, και vibeάρουμε ωραία, και στα σπίτια και αλλού.
Και λατρεύω το δέρμα και τα χαρακτηριστικά τους.
Οπότε και αυτές θέλω, τόσο στα σπιτάκια, όσο και στη ζωή μου.. Άμα αναφέρω δηλαδή ότι θέλω κάποτε να έχω μαύρη γυναίκα και μιξ παιδάκι (μας), τι θα πεις; :2funny:
Ο καθένας με τα γούστα του φίλε, και όσα λέω είναι απλή ειλικρίνεια, έχω μηδέν όρεξη για τρολάρισμα (όταν μιλάω για κοπέλες/εμφάνιση/γούστα)Αν,

Μαν, έχεις να προτείνεις κάποια μαυρούλα ανεξάρτητη ή γραφειατη (όχι Φυλής κλπ), με σώμα μοντελε και κώλο όχι σαν λατίνας ; Ευχαριστώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom