Νέα

Κωλομπαράδες όλοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Elganador
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 109K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.120
Πόντοι
16.235
κωλομπαρας πουστρα καργα

Αν είχε μπουκαρει το αλλοδαπών θα ήταν αλλιώς το βιδεο....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

κωλομπαρας πουστρα καργα

Τελικά οι τύποι με εμφάνιση λάθρο είναι μπουστηδες η σκληροί γαμιαδες;

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
Μόνο η τρίτη και η πέμπτη κάτι λένε .
Οι μαύρες δεν έχουν ποικιλία χρωμάτων στα χαρακτηριστικα τους για αυτό δεν μου λένε και πολλά.
Οι απόψεις μας διαφέρουν..
Υπάρχουν πάρα πολλές διαφορετικές αποχρώσεις μαύρου δέρματος, αναλόγως τη χώρα, μέχρι και τις φυλές..
Και σε χαρακτηριστικά επίσης πολλές διαφορές, από φάτσες Αιθιοπίας, μέχρι τα θεϊκά γατίσια μάτια που λατρεύω, που υπάρχουν σε Νιγηρία, Σουδάν&Νότιο Σουδάν, Ουγκάντα κλπ κλπ

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.194
Πόντοι
19.250
ΝΑΙ :wink:
Γιατί έτσι μας αρέσει!
Σφιχτό, σκληρό, λείο, σκούρο:P
Με ματάρες και μαλλούμπα :smitten:
Practicing my complaining face.jpg
Screenshot_20250629_181446_TikTok.png
39024696020d6eeb691e.jpg
468944531_18007637276677426_7841504699759598556_n.jpg
602e7d26f23d5.jpeg
Όχι ρε φίλε , ένα θα σου πω , μερικές από αυτές είναι πιο κοντά στους νεαντερνταλ παρα σε σάπιενς …

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
Όχι ρε φίλε , ένα θα σου πω , μερικές από αυτές είναι πιο κοντά στους νεαντερνταλ παρα σε σάπιενς …
Αρκετά ρατσιστικό, και λάθος.
Δηλαδή κάτι αντίστοιχο θα λες για Ιάπωνες, ή κάτι ανθρώπους από βόρεια χωριά της Ρωσίας Σιβηρίας κλπ;

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.194
Πόντοι
19.250
Αρκετά ρατσιστικό, και λάθος.
Δηλαδή κάτι αντίστοιχο θα λες για Ιάπωνες, ή κάτι ανθρώπους από βόρεια χωριά της Ρωσίας Σιβηρίας κλπ;
Καταρχάς το μικρό μου όνομα είναι Αδόλφος , και είμαι αποτυχημένος ζωγράφος .
Κατά δεύτερον , δυστυχώς πολλά στοιχεία που αναπτύχθηκαν τις τότε εποχές με επιστημονικά δεδομένα , πριν από τον δεύτερο , eugenics , είναι ρατσιστικά γιατί δεν συμφέρει τους μεγάλους .

Μην ξεχνάς ότι ο πατέρας του dna του αφερεσαν το βραβείο Νόμπελ , της βιολογίας για κάποιες δηλώσεις του .

Μάλλον ρατσιστής και αυτός .

Άμα τις βρεις διάβασε τες …

Τρίτον ναι ισχύει και στους Ασιάτες με μόνη διαφορά ότι δεν βλέπουμε στοιχεία τόσα πολλά από τους νεαντερνταλ όσο από άλλο ένα είδος χαμένο !
Άμα το βρεις σε παραδέχομαι !!

Tips ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά σε σπηλιές της Ασίας !!!

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.120
Πόντοι
16.235
Οι απόψεις μας διαφέρουν..
Υπάρχουν πάρα πολλές διαφορετικές αποχρώσεις μαύρου δέρματος, αναλόγως τη χώρα, μέχρι και τις φυλές..
Και σε χαρακτηριστικά επίσης πολλές διαφορές, από φάτσες Αιθιοπίας, μέχρι τα θεϊκά γατίσια μάτια που λατρεύω, που υπάρχουν σε Νιγηρία, Σουδάν&Νότιο Σουδάν, Ουγκάντα κλπ κλπ
Αυτές είναι υποψήφιες για μοντέλα, δεν θα τις βρούμε στην Φυλης....:undecided-old:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
Αυτές είναι υποψήφιες για μοντέλα, δεν θα τις βρούμε στην Φυλης....:undecided-old:
Ισχύει δυστυχώς, αλλά αν κρίνουμε ως ποσοστό, απ τις 4 που υπήρχαν/υπάρχουν πρόσφατα, οι μισές είναι καλές φατσικά! (Ναόμι & Έμμυ) Και ήμουν προσωπικά ευχαριστημένος.. Έξω στο δρόμο θα μας το παίζανε δύσκολες.. Μακάρι βέβαια να εμφανιστούν κι άλλες

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
Καταρχάς το μικρό μου όνομα είναι Αδόλφος , και είμαι αποτυχημένος ζωγράφος .
Κατά δεύτερον , δυστυχώς πολλά στοιχεία που αναπτύχθηκαν τις τότε εποχές με επιστημονικά δεδομένα , πριν από τον δεύτερο , eugenics , είναι ρατσιστικά γιατί δεν συμφέρει τους μεγάλους .

Μην ξεχνάς ότι ο πατέρας του dna του αφερεσαν το βραβείο Νόμπελ , της βιολογίας για κάποιες δηλώσεις του .

Μάλλον ρατσιστής και αυτός .

Άμα τις βρεις διάβασε τες …

Τρίτον ναι ισχύει και στους Ασιάτες με μόνη διαφορά ότι δεν βλέπουμε στοιχεία τόσα πολλά από τους νεαντερνταλ όσο από άλλο ένα είδος χαμένο !
Άμα το βρεις σε παραδέχομαι !!

Tips ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά σε σπηλιές της Ασίας !!!
Δυστυχώς (βρισκόμενοι στο παρόν site) δε με απασχολούν κάτι τέτοια, ούτε καν με νοιάζει αν κάποια φυλή είναι πιο κοντά στους προγόνους σε σχέση με εμάς πχ.. Το γεγονός είναι ότι αυτές μ' αρέσουν, με εντυπωσιάζουν, τις γουστάρω, και vibeάρουμε ωραία, και στα σπίτια και αλλού.
Και λατρεύω το δέρμα και τα χαρακτηριστικά τους.
Οπότε και αυτές θέλω, τόσο στα σπιτάκια, όσο και στη ζωή μου.. Άμα αναφέρω δηλαδή ότι θέλω κάποτε να έχω μαύρη γυναίκα και μιξ παιδάκι (μας), τι θα πεις; :2funny:
Ο καθένας με τα γούστα του φίλε, και όσα λέω είναι απλή ειλικρίνεια, έχω μηδέν όρεξη για τρολάρισμα (όταν μιλάω για κοπέλες/εμφάνιση/γούστα)

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.194
Πόντοι
19.250
Δυστυχώς (βρισκόμενοι στο παρόν site) δε με απασχολούν κάτι τέτοια, ούτε καν με νοιάζει αν κάποια φυλή είναι πιο κοντά στους προγόνους σε σχέση με εμάς πχ.. Το γεγονός είναι ότι αυτές μ' αρέσουν, με εντυπωσιάζουν, τις γουστάρω, και vibeάρουμε ωραία, και στα σπίτια και αλλού.
Και λατρεύω το δέρμα και τα χαρακτηριστικά τους.
Οπότε και αυτές θέλω, τόσο στα σπιτάκια, όσο και στη ζωή μου.. Άμα αναφέρω δηλαδή ότι θέλω κάποτε να έχω μαύρη γυναίκα και μιξ παιδάκι (μας), τι θα πεις; :2funny:
Ο καθένας με τα γούστα του φίλε, και όσα λέω είναι απλή ειλικρίνεια, έχω μηδέν όρεξη για τρολάρισμα (όταν μιλάω για κοπέλες/εμφάνιση/γούστα)
Από την στιγμή που δεν σε απασχόλει το θέμα καλο είναι τότε να αποφεύγουνε χαρακτηρισμούς και συμπεράσματα.

Εγώ σου μίλησα με επιχειρήματα , να τα διαβάσεις και να τα αξιολογήσεις αν θες , και ότι είπα αποτέλεσε απάντηση στις ερωτήσεις σου !

2 και βασικότερο ποτέ δεν είπα κάτι για το γούστο σου ούτε σε κατηγόρησα .
Ασβό από κωλο να ήθελες εγώ μπράβο θα σου έλεγα και να ανέβαζες και κριτική !

Ότι θέλεις κανείς και καλοδεχούμενο .
Απλά καλο είναι να αποφεύγουμε χαρακτηρισμούς και συμπεράσματα που δεν βασίζονται σε λογικής η κάποια επιστημονικά δεδομένα !

Στο λέω με αγάπη , γκυκιε μικρέ μου τζουτζουκακο , και ίσως κάποια μέρα να πάμε τσάρκα και να βρεθούμε …

Εγώ είμαι χειρότερος , εγώ γουστάρω πλαστικά …
Πλαστική σακούλα βλέπω πεταμένη και καυλωνω …

Τεσπα με αγάπη , αποφεύγουμε χαρακτηρισμούς , ειδικά αν δεν έχουμε γνώση επι του θέματος
Σχόλιο έκανα όχι κάποια υπόδειξη !

Πολλά φιλάκια και πάντα ντούρος και μπαρουτοκαπνισμένος

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.120
Πόντοι
16.235
Ισχύει δυστυχώς, αλλά αν κρίνουμε ως ποσοστό, απ τις 4 που υπήρχαν/υπάρχουν πρόσφατα, οι μισές είναι καλές φατσικά! (Ναόμι & Έμμυ) Και ήμουν προσωπικά ευχαριστημένος.. Έξω στο δρόμο θα μας το παίζανε δύσκολες.. Μακάρι βέβαια να εμφανιστούν κι άλλες
Καλά,έξω στον δρόμο ακόμα και ελλεεινιδες θα κάνουν τα παγώνια μετά από τόση διαδικτυακή αποβλακωση....

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
Από την στιγμή που δεν σε απασχόλει το θέμα καλο είναι τότε να αποφεύγουνε χαρακτηρισμούς και συμπεράσματα.

Εγώ σου μίλησα με επιχειρήματα , να τα διαβάσεις και να τα αξιολογήσεις αν θες , και ότι είπα αποτέλεσε απάντηση στις ερωτήσεις σου !

2 και βασικότερο ποτέ δεν είπα κάτι για το γούστο σου ούτε σε κατηγόρησα .
Ασβό από κωλο να ήθελες εγώ μπράβο θα σου έλεγα και να ανέβαζες και κριτική !

Ότι θέλεις κανείς και καλοδεχούμενο .
Απλά καλο είναι να αποφεύγουμε χαρακτηρισμούς και συμπεράσματα που δεν βασίζονται σε λογικής η κάποια επιστημονικά δεδομένα !

Στο λέω με αγάπη , γκυκιε μικρέ μου τζουτζουκακο , και ίσως κάποια μέρα να πάμε τσάρκα και να βρεθούμε …

Εγώ είμαι χειρότερος , εγώ γουστάρω πλαστικά …
Πλαστική σακούλα βλέπω πεταμένη και καυλωνω …

Τεσπα με αγάπη , αποφεύγουμε χαρακτηρισμούς , ειδικά αν δεν έχουμε γνώση επι του θέματος
Σχόλιο έκανα όχι κάποια υπόδειξη !

Πολλά φιλάκια και πάντα ντούρος και μπαρουτοκαπνισμένος
Καλά τα λες, και συμφωνώ.
Ωστόσο ο χαρακτηρισμός ήταν για αυτό που είπες, για το πως ακούστηκε. Δεν ήταν χαρακτηρισμός για σένανε. Και ούτε ήταν κάτι που πρέπει να πάρεις στα σοβαρά, όπως κι εγώ δεν το πήρα.

Αλλιώς αν ήταν έτσι, θα έπρεπε κι εγώ να σου πω "γιατί μου απάντησες;" εφόσον είναι απλά γούστο μου.

Δεν έχω θέμα για βόλτα, μέσα.

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.194
Πόντοι
19.250
Καλά τα λες, και συμφωνώ.
Ωστόσο ο χαρακτηρισμός ήταν για αυτό που είπες, για το πως ακούστηκε. Δεν ήταν χαρακτηρισμός για σένανε. Και ούτε ήταν κάτι που πρέπει να πάρεις στα σοβαρά, όπως κι εγώ δεν το πήρα.

Αλλιώς αν ήταν έτσι, θα έπρεπε κι εγώ να σου πω "γιατί μου απάντησες;" εφόσον είναι απλά γούστο μου.

Δεν έχω θέμα για βόλτα, μέσα.
Μην το συνεχίζεις θα σε βιάσω στην βόλτα αχχαχχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom