ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 14.438
- Πόντοι
- 3.556
Διάλογοι επιπέδου.
Συνεχίστε να κάνετε σκάνταλα και να τους δίνετε αφορμές.Δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει αλλα οι ηλιθιοι οι συριζαιοι ψαχνουν απεγνωσμενα καπου να πουν τον πονο τους. Εδω ειμαστε να σας ακουμε.
Δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει αλλα οι ηλιθιοι οι συριζαιοι ψαχνουν απεγνωσμενα καπου να πουν τον πονο τους. Εδω ειμαστε να σας ακουμε.
Σκάνδαλα τύπε, σκάνδαλα γαμω την τρέλα μου.Συνεχίστε να κάνετε σκάνταλα και να τους δίνετε αφορμές.
ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.
Πάλι καλά που το παραδέχεσαι.Σκάνδαλα τύπε, σκάνδαλα γαμω την τρέλα μου.
Δεν νομίζω πως προσβάλλεται ο Κουλης από κάτι τέτοια,καθώς δείχνει πως ήρθε για να μείνει ώσπου να μπει ο γιος του τουλάχιστον στην πολιτική.Πιστεύω θα έχουμε εκλογές μέσα στη χρονιά. Δύσκολα πια κρατιέται
Έλα όμως που τις έκλεισε, να μην το θυμόμαστε;Δεν νομίζω πως προσβάλλεται ο Κουλης από κάτι τέτοια,καθώς δείχνει πως ήρθε για να μείνει ώσπου να μπει ο γιος του τουλάχιστον στην πολιτική.
Ηδη τα τρολ παίζουν "σαν σήμερα πριν δέκα χρόνια ο Τσίπρας έκλεισε τις τράπεζες...θυμάστε;"
Ο Τσίπρας και εκείνο το τσίρκοΗδη τα τρολ παίζουν "σαν σήμερα πριν δέκα χρόνια ο Τσίπρας έκλεισε τις τράπεζες...θυμάστε;"
Ζανουλη, ήρθες πάλι για νέο μπαράζ φάπας;; Aν καίγεσαι να μάθεις, στα παπαρια μου ο κάθε Βορίδης, αν έκανε μπινια λε πουλε (σαν τον πουλέ που θα πάρεις και 'σύ μόλις σε μυριστούν).Πές για βοριδη είναι καλό παιδί μετά το σκάνδαλο?
Γιατί παραιτήθηκε?
Δεν βλέπω να μιλάς τι έγινε σου έκατσε το στραπον στο λάρυγγα?
Γιατι ρε φίλε, τι έγινε.Πιστεύω θα έχουμε εκλογές μέσα στη χρονιά. Δύσκολα πια κρατιέται
Μπράβο στο Μπογιόπουλο.Μπογιόπουλος σήμερα ρίχνει επικό ξεβράκωμα στο Βορίδη.
Το διεφθαρμένο λαμόγιο επέμενε ότι δεν ξέρει τίποτα για το φαγοπότι στις επιδοτήσεις και ότι δεν τον ενημέρωσε ποτέ κανείς κι όλα αυτά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Και του βγάζει φόρα παρτίδα επιστολή της Ένωσης Συνεταιρισμών Κυκλάδων που τον ενημέρωνε αναλυτικά από το 2020 επί υπουργίας του.
Αλλά πως να τα βάλει με τους κολλητούς του Μητσοτάκη βρωμιάρηδες το Φραπέ και το Χασάπη;
Και πάνω απ όλα ΆΡΙΣΤΟΙ!!! εντωμεταξύ περισσότερο απλυτοι φαίνονται αυτά τα τομάρια από αυτούς που λένε απλυτουςκόψτε φάτσες βγάλτε συμπέρασμα , φερέγγυοι κατσαπλιάδες, μπιστοσύνης
![]()