Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.783
- Πόντοι
- 456
Γύρισε η σοφία η ξανθιά μιλφαρα??
Ουδείς γνωρίζει . Δύσκολη σχέση ανάμεσα στις δύο με πολλές φωνές γιατί το Σαφακι αργούσεΠήρα τηλεφωνο και μου ειπε το βουνο δεν είναι αυτη τη βδομαδα μόνο τη προηγούμενη. Λέει ψέματα και δουλεύει σε κλειστό κύκλο ή έχει τσακωθεί με το βουνό και δεν έρχεται?
Tυπε δεν σου απάντησε κανένας αφού..Καλησπερα περασε κάποιος σήμερα από εκεί που να ξέρει ποιες κοπέλες εχει?ευχαριστώ πολυ
Που είναι επιτέλους εκείνη η παρουσία βόμβα από τα παλιά που μας έταξαν ;;;Τις προάλλες που πέρασα ήταν 5-6 κοπέλες ελεύθερες, όλες οι γνωστές μέτριες και κάτω, τίποτα το νέο.
Φίλε σε ξενοδοχεία δε πανε αυτό που λες δεν παίζειΚαλά να πάθουν.
Οι κοπελες έχουν διώξει τους καλούς πελάτες του μαγαζιού και δουλεύουν αποκλειστικά με τη δικη τους πελατεία που σιγά σιγά και αυτους τους τρέχουν σε ξενοδοχεία και σπίτια για να μην μοιράζονται τα κέρδη με το μαγαζί.
Άμα οι κοπέλες εκεί δεν έχουν σιγουρα ραντεβου από τη λίστα των αγαπουληδων τους δεν πηγαινουν στο μαγαζί.
Και σιγά μην έχει συνεχόμενα ραντεβού η Ελένη….κολπα της Αλεξάνδρας να παίρνεις μισή ώρα και να πληρώνεις 80 ευρώ.Κανενας σεβασμός στον πελάτη.
Ευτυχως το nirvana είναι 200 μέτρα μακρια Και η κυρία Σοφία στο Λ23 500 μέτρα.
Η Μαρίνα τελικά δουλεύει?
Ούτε η μαρίνα πάει..πέρα από Αλίσια..τώρα άλλες δε ξέρω δε με αφορά γτ παίρνω αυτές τις 2 μονοE,ναι η Αλεσια δεν παει οι άλλες όμως θες να μας πεις ότι δεν έχουν πελάτες που βγαίνουν εξω?
Μη πιστεύεις τι λένε οι κοπέλες.Απο προσωπική εμπειρία τρεις έχουν πάει με μένα και η Λανα παλιότερα.Δεν νομίζω να είμαι εγώ ο εκλεκτός και μοναδικός που με αγάπησαν τόσο και βγηκαν μαζί μου.Σχεδον όλες εκεί δουλεύουν με τηλέφωνο από τους πελάτες-αγαπουληδες για αυτό όταν πάει ένασ πελάτης του μαγαζιου δε βγαινουν στο σαλόνι.
Έλα ντε.Φίλε σε ξενοδοχεία δε πανε αυτό που λες δεν παίζει
Οταν μια επιχείρηση δεν διοικείται σωστά κάποια στιγμή αντιμετωπίζει πολλά θέματα και αυτά τα χρονίζοντα θέματα καθίστανται δισεπίλυτα και άλυτα σε μεγάλο βαθμόΚαλά να πάθουν.
Οι κοπελες έχουν διώξει τους καλούς πελάτες του μαγαζιού και δουλεύουν αποκλειστικά με τη δικη τους πελατεία που σιγά σιγά και αυτους τους τρέχουν σε ξενοδοχεία και σπίτια για να μην μοιράζονται τα κέρδη με το μαγαζί.
Άμα οι κοπέλες εκεί δεν έχουν σιγουρα ραντεβου από τη λίστα των αγαπουληδων τους δεν πηγαινουν στο μαγαζί.
Και σιγά μην έχει συνεχόμενα ραντεβού η Ελένη….κολπα της Αλεξάνδρας να παίρνεις μισή ώρα και να πληρώνεις 80 ευρώ.Κανενας σεβασμός στον πελάτη.
Ευτυχως το nirvana είναι 200 μέτρα μακρια Και η κυρία Σοφία στο Λ23 500 μέτρα.
Η Μαρίνα τελικά δουλεύει?
απο το 2015,εχω παει σε ξενοδοχεια με εργαζομενες σε μασατζιδικα και απο εδω και απο αλλα ιδρυματα,ουτε θυμαμαι ποσες φορες.Φίλε σε ξενοδοχεία δε πανε αυτό που λες δεν παίζει
καταντια δυστυχως.Πέρασμα Σάββατο στις 11.30 το πρωί. Στην είσοδο δεν ήταν το "βουνό". Μου ανέφερε ως διαθέσιμη μόνο την Ελένη κ αυτήν για μισή μόνο ώρα καθώς ανέφερε για διαδοχικά κλεισμένα ραντεβού. Στο ερώτημα ποιες άλλες κοπέλες είναι διαθέσιμες μου ανέφερε πως δεν είχε προσέλθει καμία άλλη...! Άρχισε να μου αραδιαζει τα παράπονα της για τις κοπέλες, αυτή δεν μου απαντάει, αυτή κάνει ότι θέλει, η άλλη μου απάντησε ότι θα έρθει αύριο.... Καλεί κ ένας δυσμοιρος στο τηλέφωνο κ τον αρχίζει και αυτόν, που θες να ξέρω ποια θα έρθει ( η "υπεύθυνη" του μαγαζιού), δεν ξέρω τίποτα, δεν έχω ιδέα.... Χαιρέτησα κ έφυγα. Πως έχει ξεπέσει έτσι η μαγαζαρα του παρελθόντος??? όλα στον αυτόματο. Καμία οργάνωση ή συντονισμός κ μάλιστα φροντίζουν κ να το επικοινωνούν αυτό!
απο το 2015,εχω παει σε ξενοδοχεια με εργαζομενες σε μασατζιδικα και απο εδω και απο αλλα ιδρυματα,ουτε θυμαμαι ποσες φορες.
και συνεχιζω ακομα να πηγαινω.
και δεν ειμαι ο μονος φυσικα.
μαλλον αυτο που λες εσυ δεν παιζει.
Φήμες, φήμες.γίνονται τέτοια πράγματα δεν τό πιστεύω!!!!
![]()