Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vuzolagnos9

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Κριτικές
45
Like
2.069
Πόντοι
2.390
Πήρα τηλεφωνο και μου ειπε το βουνο δεν είναι αυτη τη βδομαδα μόνο τη προηγούμενη. Λέει ψέματα και δουλεύει σε κλειστό κύκλο ή έχει τσακωθεί με το βουνό και δεν έρχεται?

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
44
Like
2.715
Πόντοι
6.740
Πήρα τηλεφωνο και μου ειπε το βουνο δεν είναι αυτη τη βδομαδα μόνο τη προηγούμενη. Λέει ψέματα και δουλεύει σε κλειστό κύκλο ή έχει τσακωθεί με το βουνό και δεν έρχεται?
Ουδείς γνωρίζει . Δύσκολη σχέση ανάμεσα στις δύο με πολλές φωνές γιατί το Σαφακι αργούσε

dani69

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
3
Like
1.071
Πόντοι
81
Καλησπερα περασε κάποιος σήμερα από εκεί που να ξέρει ποιες κοπέλες εχει?ευχαριστώ πολυ

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
11.270
Πόντοι
3.656
Καλησπερα περασε κάποιος σήμερα από εκεί που να ξέρει ποιες κοπέλες εχει?ευχαριστώ πολυ
Tυπε δεν σου απάντησε κανένας αφού..
Πάρε σήμερα τηλ στην ευγενέστατη υπηρεσία, κ θα σε τακτοποιήσει αναλόγως..

• Like
Αντιδράσεις: dani69

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
44
Like
2.715
Πόντοι
6.740

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
8
Like
1.339
Πόντοι
481
Πέρασμα Σάββατο στις 11.30 το πρωί. Στην είσοδο δεν ήταν το "βουνό". Μου ανέφερε ως διαθέσιμη μόνο την Ελένη κ αυτήν για μισή μόνο ώρα καθώς ανέφερε για διαδοχικά κλεισμένα ραντεβού. Στο ερώτημα ποιες άλλες κοπέλες είναι διαθέσιμες μου ανέφερε πως δεν είχε προσέλθει καμία άλλη...! Άρχισε να μου αραδιαζει τα παράπονα της για τις κοπέλες, αυτή δεν μου απαντάει, αυτή κάνει ότι θέλει, η άλλη μου απάντησε ότι θα έρθει αύριο.... Καλεί κ ένας δυσμοιρος στο τηλέφωνο κ τον αρχίζει και αυτόν, που θες να ξέρω ποια θα έρθει ( η "υπεύθυνη" του μαγαζιού), δεν ξέρω τίποτα, δεν έχω ιδέα.... Χαιρέτησα κ έφυγα. Πως έχει ξεπέσει έτσι η μαγαζαρα του παρελθόντος??? όλα στον αυτόματο. Καμία οργάνωση ή συντονισμός κ μάλιστα φροντίζουν κ να το επικοινωνούν αυτό!

Trifonakos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2025
Like
12
Πόντοι
0
Καλά να πάθουν.

Οι κοπελες έχουν διώξει τους καλούς πελάτες του μαγαζιού και δουλεύουν αποκλειστικά με τη δικη τους πελατεία που σιγά σιγά και αυτους τους τρέχουν σε ξενοδοχεία και σπίτια για να μην μοιράζονται τα κέρδη με το μαγαζί.

Άμα οι κοπέλες εκεί δεν έχουν σιγουρα ραντεβου από τη λίστα των αγαπουληδων τους δεν πηγαινουν στο μαγαζί.

Και σιγά μην έχει συνεχόμενα ραντεβού η Ελένη….κολπα της Αλεξάνδρας να παίρνεις μισή ώρα και να πληρώνεις 80 ευρώ.Κανενας σεβασμός στον πελάτη.

Ευτυχως το nirvana είναι 200 μέτρα μακρια Και η κυρία Σοφία στο Λ23 500 μέτρα.

Η Μαρίνα τελικά δουλεύει?

Τελευταία τροποποίηση:

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.783
Πόντοι
456
Καλά να πάθουν.

Οι κοπελες έχουν διώξει τους καλούς πελάτες του μαγαζιού και δουλεύουν αποκλειστικά με τη δικη τους πελατεία που σιγά σιγά και αυτους τους τρέχουν σε ξενοδοχεία και σπίτια για να μην μοιράζονται τα κέρδη με το μαγαζί.

Άμα οι κοπέλες εκεί δεν έχουν σιγουρα ραντεβου από τη λίστα των αγαπουληδων τους δεν πηγαινουν στο μαγαζί.

Και σιγά μην έχει συνεχόμενα ραντεβού η Ελένη….κολπα της Αλεξάνδρας να παίρνεις μισή ώρα και να πληρώνεις 80 ευρώ.Κανενας σεβασμός στον πελάτη.

Φίλε σε ξενοδοχεία δε πανε αυτό που λες δεν παίζει

Trifonakos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2025
Like
12
Πόντοι
0
E,ναι η Αλεσια δεν παει οι άλλες όμως θες να μας πεις ότι δεν έχουν πελάτες που βγαίνουν εξω?

Μη πιστεύεις τι λένε οι κοπέλες.Απο προσωπική εμπειρία τρεις έχουν πάει με μένα και η Λανα παλιότερα.Δεν νομίζω να είμαι εγώ ο εκλεκτός και μοναδικός που με αγάπησαν τόσο και βγηκαν μαζί μου.Σχεδον όλες εκεί δουλεύουν με τηλέφωνο από τους πελάτες-αγαπουληδες για αυτό όταν πάει ένασ πελάτης του μαγαζιου δε βγαινουν στο σαλόνι.

• Like
Αντιδράσεις: acab3

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.783
Πόντοι
456
E,ναι η Αλεσια δεν παει οι άλλες όμως θες να μας πεις ότι δεν έχουν πελάτες που βγαίνουν εξω?

Μη πιστεύεις τι λένε οι κοπέλες.Απο προσωπική εμπειρία τρεις έχουν πάει με μένα και η Λανα παλιότερα.Δεν νομίζω να είμαι εγώ ο εκλεκτός και μοναδικός που με αγάπησαν τόσο και βγηκαν μαζί μου.Σχεδον όλες εκεί δουλεύουν με τηλέφωνο από τους πελάτες-αγαπουληδες για αυτό όταν πάει ένασ πελάτης του μαγαζιου δε βγαινουν στο σαλόνι.
Ούτε η μαρίνα πάει..πέρα από Αλίσια..τώρα άλλες δε ξέρω δε με αφορά γτ παίρνω αυτές τις 2 μονο

Trifonakos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2025
Like
12
Πόντοι
0
Η Αλεσια δε πάει την έχω ρωτήσει ή δεν πάει μαζί μου.

Εσυ που είσαι πελάτης ή Μαρίνα δουλεύει ή έχει φύγει?

Τελευταία τροποποίηση:

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.077
Πόντοι
456
Έλα ντε.
Είχα προσπαθήσει και εγώ παλιότερα να πάρω προσωπικά κινητά από 2 κοπέλες που είχα καλή επικοινωνία.
Μου έδωσαν και οι 2, αλλά μόνο για κανονισμα με WhatsApp για ραντεβού στο μαγαζί εκεί.
Καμία δεν ήθελε πριβέ και τα λεφτά όλα δικά της.

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
44
Like
2.715
Πόντοι
6.740
Καλά να πάθουν.

Οταν μια επιχείρηση δεν διοικείται σωστά κάποια στιγμή αντιμετωπίζει πολλά θέματα και αυτά τα χρονίζοντα θέματα καθίστανται δισεπίλυτα και άλυτα σε μεγάλο βαθμό

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
193
Like
60.053
Πόντοι
41.813
απο το 2015,εχω παει σε ξενοδοχεια με εργαζομενες σε μασατζιδικα και απο εδω και απο αλλα ιδρυματα,ουτε θυμαμαι ποσες φορες.
και συνεχιζω ακομα να πηγαινω.
και δεν ειμαι ο μονος φυσικα.
μαλλον αυτο που λες εσυ δεν παιζει.

Τελευταία τροποποίηση:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
193
Like
60.053
Πόντοι
41.813
Πέρασμα Σάββατο στις 11.30 το πρωί. Στην είσοδο δεν ήταν το "βουνό". Μου ανέφερε ως διαθέσιμη μόνο την Ελένη κ αυτήν για μισή μόνο ώρα καθώς ανέφερε για διαδοχικά κλεισμένα ραντεβού. Στο ερώτημα ποιες άλλες κοπέλες είναι διαθέσιμες μου ανέφερε πως δεν είχε προσέλθει καμία άλλη...! Άρχισε να μου αραδιαζει τα παράπονα της για τις κοπέλες, αυτή δεν μου απαντάει, αυτή κάνει ότι θέλει, η άλλη μου απάντησε ότι θα έρθει αύριο.... Καλεί κ ένας δυσμοιρος στο τηλέφωνο κ τον αρχίζει και αυτόν, που θες να ξέρω ποια θα έρθει ( η "υπεύθυνη" του μαγαζιού), δεν ξέρω τίποτα, δεν έχω ιδέα.... Χαιρέτησα κ έφυγα. Πως έχει ξεπέσει έτσι η μαγαζαρα του παρελθόντος??? όλα στον αυτόματο. Καμία οργάνωση ή συντονισμός κ μάλιστα φροντίζουν κ να το επικοινωνούν αυτό!
καταντια δυστυχως.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
46
Like
34.520
Πόντοι
11.096
απο το 2015,εχω παει σε ξενοδοχεια με εργαζομενες σε μασατζιδικα και απο εδω και απο αλλα ιδρυματα,ουτε θυμαμαι ποσες φορες.
και συνεχιζω ακομα να πηγαινω.
και δεν ειμαι ο μονος φυσικα.
μαλλον αυτο που λες εσυ δεν παιζει.
:embarrased: γίνονται τέτοια πράγματα δεν τό πιστεύω!!!!

:grin::grin:

jpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2010
Κριτικές
6
Like
179
Πόντοι
280
Η Ελένη το έχει πρόγραμμα να σου λέει ραντεβού μόνο μισή ώρα μπορεί. Και μάλιστα έρχεται και ξυνισμενη στα μούτρα να σου το πει . Εγώ από εκεί τελείωσα. Δεν ξαναπάω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom