Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.571
Πόντοι
6.795

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
5.320
Πόντοι
2.846
Ρε παιδια, αυτη η Αφροδιτη απο Λ. Αθηνων 373, φαινεται πολυ καλη απο φωτογραφιες.
Εχει δοκιμασει κανεις;
Κι από κοντά μια χαρά είναι, τσοντε φάτσα εκφυλη , και ωραιο κορμί και κωλαρα , αλλά μέχρι εκεί , για ένα περίεργο λόγο όμως δεν κανει το κλικ να την πάρω , κάπως άχρωμη στη πασαρέλα στο σαλόνι ....

papariasmenos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2021
Like
127
Πόντοι
0
Κι από κοντά μια χαρά είναι, τσοντε φάτσα εκφυλη , και ωραιο κορμί και κωλαρα , αλλά μέχρι εκεί , για ένα περίεργο λόγο όμως δεν κανει το κλικ να την πάρω , κάπως άχρωμη στη πασαρέλα στο σαλόνι ....
Ευχαριστω πολυ!

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.822
Πόντοι
1.076
Πέρασα να δω και γω Αφροδίτη από Μελαντίας ωραίο κορμί η φάτσα όμως πολύ άγρια για τα γούστα μ. Ανέβηκε και μια Σελήνη στο σάιτ η οποία επίσης φαίνεται πολύ δυνατό. Ξέρουμε τπτ για αυτή;

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
761
Πόντοι
81
Πέρασα να δω και γω Αφροδίτη από Μελαντίας ωραίο κορμί η φάτσα όμως πολύ άγρια για τα γούστα μ. Ανέβηκε και μια Σελήνη στο σάιτ η οποία επίσης φαίνεται πολύ δυνατό. Ξέρουμε τπτ για αυτή;
Ο Φώσκολος την ανέβασε; Σε λίγο θα βγάλουν στα στούντιο και τον Θεοχάρη.

Nikolas2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2024
Κριτικές
4
Like
2.711
Πόντοι
721
Συνάντηση σήμερα με τη Βικα στο Αντιοχείας στη Νέα Φιλαδέλφεια,την κοπέλα την είχα ξανασυναντήσει πριν μία εβδομάδα στο Σχηματάρι πού δούλευε όλα καλα μια καλή συνεδρια όπου θέλει να περάσεις καλά μαζί τής από μένα ένα ακόμη στανταρακι

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.432
Πόντοι
35.948
Αυτή την ώρα:uzi::uzi:

Μετά από μασαζότσαρκα, μπουρδελότσαρκα μαζί με μύστη @Elganador

Ισμήνης 2 Βλάντα χοντρή:turkydance: μελαχρινή ψιλή με καρέ, Γιάπα, λατίνα γλυκούλα μελαχρινή, Λουίζα καστανή ομορφούλα από Σλοβακία, Μπιάνκα κοντοπούτανο λατινάκι

Βουλιαγμένης 238 L'amour:jerking2: μια ώρα κλεισμένη, στραβοχυμένη τσατσά κ δεν είπαν κ ποια είναι. Μαύρο...

Μελαντίας 50 Σελήνη πολύ όμορφη λατίνα, η καλύτερη σήμερα. Εμινέ ξανθιά, γλυκιά με κιλά στη περιφέρεια

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
80
Like
5.729
Πόντοι
2.916

paparinos123

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
314
Πόντοι
20
Κάποιος μου είπε πως στο βουρβαχη 19 έχει 100 ευρώ το μισαωρο πρόγραμμα. Έχει πάει κάποιος απο σας να μου πει αν ισχύει? Γτ μου φαίνεται απίθανο

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
833
Πόντοι
86
Καλημέρα! Αυτή η Ελένη που είναι σήμερα στο dreamplace είναι ή γνωστή γυρολόγος Μονικα που ήταν στο Κηφισου 30/60 παλιά; Έλεγα να περάσω μια βόλτα μετά τη δουλειά.

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
258
Πόντοι
0

Ισμήνης 2 Βλάντα χοντρή:turkydance: μελαχρινή ψιλή με καρέ, Γιάπα, λατίνα γλυκούλα μελαχρινή, Λουίζα καστανή ομορφούλα από Σλοβακία, Μπιάνκα κοντοπούτανο λατινάκι

Βουλιαγμένης 238 L'amour:jerking2: μια ώρα κλεισμένη, στραβοχυμένη τσατσά κ δεν είπαν κ ποια είναι. Μαύρο...

Μελαντίας 50 Σελήνη πολύ όμορφη λατίνα, η καλύτερη σήμερα. Εμινέ ξανθιά, γλυκιά με κιλά στη περιφέρεια
Μην είσαι τόσο σίγουρος για την "Σλοβάκα" και την "όμορφη λατίνα". Εκτός αν οι λατίνες μιλάνε τέλεια ελληνικά. Βέβαια με τέτοιο δέρμα και τέτοια φόλα μπαίνει χαλαρά κατηγορία λατίνα..
Αυτό είναι και απάντηση στο τύπο παραπάνω που φοβάται την επένδυση..

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
761
Πόντοι
81
Μην είσαι τόσο σίγουρος για την "Σλοβάκα" και την "όμορφη λατίνα". Εκτός αν οι λατίνες μιλάνε τέλεια ελληνικά. Βέβαια με τέτοιο δέρμα και τέτοια φόλα μπαίνει χαλαρά κατηγορία λατίνα..
Εμένα αντικεικενα μ αρέσουν οι Σλοβάκες. Γιατί έχουν το κεφάλι κατάξερο.

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.173
Πόντοι
1.191
Ε, θα είναι ντόπια λατίνα. Απ'το Μενίδι....

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.571
Πόντοι
6.795

η καστανή ομορφούλα Σλοβάκα αναφέρεται ως Ρουμάνα.
τελικά μπορεί να βγει και Μολδαβή αύριο

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.432
Πόντοι
35.948
η καστανή ομορφούλα Σλοβάκα αναφέρεται ως Ρουμάνα.
τελικά μπορεί να βγει και Μολδαβή αύριο
Εγώ γράφω ότι ανακοινώνουν!
Κι εγώ δεν τα πιστεύω αυτά που λένε...

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.139
Πόντοι
19.250

Καλά ρε είχε τέτοια μουνια στο μελαντιας και δεν μπήκατε ;;
Τι μαλακες είστε ρε παιδάκι μου …

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.432
Πόντοι
35.948
Καλά ρε είχε τέτοια μουνια στο μελαντιας και δεν μπήκατε ;;
Τι μαλακες είστε ρε παιδάκι μου …
Wx4.gif

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.139
Πόντοι
19.250
Μωρη κουφαλα τι κανεις εδω ? :tooth:
Είμαι θαυμαστής του μπαμπολα !!!!
Ο άνθρωπος είναι η Wikipedia των μπουρδελων !
Σαν άλλος γνήσιος πορνορεπορτερ τον περιμένω να κάνει εμφάνιση με βίντεο , και γιατί όχι συνεντεύξεις με τσατσαδες , από τα παλιά ένδοξα χρόνια !

Το φωτογραφικό του έργου δε;
Άνετα στην εθνική πινακοθήκη , αναλογιζόμενος δε τις πρόσφατες εκθέσεις , θα είναι σίγουρα μια αναβάθμιση !

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom