Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.708
Πόντοι
566
Ναι γιατί νομίζεις ότι ο λαός αποτελείται από τίποτα ανθρώπους ποιότητας? Σκουλίκια βολεμένα τον ψήφισαν τον Καραμανλή

σκουλίκια βολεμένα συμμετείχαν στην μπίσνα του ΟΠΕΚΕΠΕ...νομίζεις ότι οι κρητικοί έπεσαν από τα σύννεφα? όχι όλοι προφανώς...αλλά αρκετοί ήταν μπλεγμένοι

αν θέλει ο κυριάκος τους κατεβάζει εκεί που θέλει...και τους ψηφίζουν τα κομματόσκυλα που θα ψηφίσουν όποιον πάρουν γραμμή. Πως νομίζεις ότι γίνεται?

Εν μέρει ισχύει τύπε .... αλλά γραμμές δεν περνάνε έτσι εύκολα κατά τη γνώμη μου.

Ποτέ δεν ήρθε κάποιος να μου πει ποιον θα ψηφίσω. Ίσως γιατί δεν έχω εξάρτηση από πληρωμές του Δημοσίου.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.581
Πόντοι
12.756
Κάνετε ότι δεν ξέρατε
Από το μάρτιο του 2025 έχει γίνει δίωξη
Για 100 άτομα για το διάστημα 2017-2020
Πάλι από την ευρωπαϊκή εισαγγελία

Τότε όμως επειδή είχε και το συριζα δεν βγήκε και πολύ στη φόρα ε;

Ολοι μαζί τα φάγαμε

εχεις γινει πιο αδιαφορος απο τις διαφημισεις στο σαιτ ..
Μεχρι και απο αυτες μπορει καποιος πανω στην τρελα του να πατησει και να κανονισει κανα πουτσο.
Φαντασου τι πατο έχεις πιάσει

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.410
Πόντοι
6.256
Εν μέρει ισχύει τύπε .... αλλά γραμμές δεν περνάνε έτσι εύκολα κατά τη γνώμη μου.

Ποτέ δεν ήρθε κάποιος να μου πει ποιον θα ψηφίσω. Ίσως γιατί δεν έχω εξάρτηση από πληρωμές του Δημοσίου.
Δεν θα το πουν σε σένα.

Θα το περάσουν στις τοπικές και στους δημόσιους υπαλλήλους…δε θέλει πολύ φαντασία να καταλάβεις πως γίνεται.

Η μελέτη πως πήγε ευρωβουλή νομίζεις; Αν και εγώ τη ψήφισα επειδή είναι καλό μουνι

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.875
Πόντοι
9.931
Δεν μπορεί να το κάνει αν έχει κινηθεί επίσημη διαδικασία...όχι χωρίς να φανεί ότι έγινε ωμή παρέμβαση.
Δεν χρειάζεται να μην γινει η παρακολούθηση. Η παρακολουθηση θα γινόταν κανονικά απλα θα φρόντιζαν να μην ακουστεί τίποτα για υπουργούς και βουλευτές... τρόποι υπάρχουν... είπαμε στην Ελλαδα βρίσκεσαι.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.410
Πόντοι
6.256
Δεν χρειάζεται να μην γινει η παρακολούθηση. Η παρακολουθηση θα γινόταν κανονικά απλα θα φρόντιζαν να μην ακουστεί τίποτα για υπουργούς και βουλευτές... τρόποι υπάρχουν... είπαμε στην Ελλαδα βρίσκεσαι.
Τι λες μαν;

Στα τεμπη που προσπάθησαν να κάνουν κοπτοραπτική είδες πόσο καλά τους πήγε

• Χαχα
Αντιδράσεις: cool11

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.626
Πόντοι
6.795
τον ήπιανε, τον ήπιατε
με ευρωπαϊκή εισαγγελία στον γκώλον μάλλον δε θα λειτουργήσει το κοινοβουλευτικό πλυντήριο,
πέφτει, αλλά να τα πληρώσει όόόόλα η καριόόόόλα

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
8.970
Πόντοι
1.406
Είναι δυνατό μιλφάκι με γνωριμίες ότι πρέπει για να εκτοξεύσει την καριέρα μου
Πρέπει να είσαι πολύ πορωμενος ΝΔ για να βλέπεις μιλφαρα τη μελέτη :confused:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
8.970
Πόντοι
1.406
:2funny:

Συνημμένα

• FB_IMG_1751205518810.jpg
    FB_IMG_1751205518810.jpg
    44,9 KB · Εμφανίσεις: 8

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.410
Πόντοι
6.256

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
8.970
Πόντοι
1.406

Συνημμένα

• eleonora-meleti.png
    eleonora-meleti.png
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 9

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
42.003
Πόντοι
6.256
Αυτο δεν γίνεται ακόμα και αν θέλουν. Αυτοι που τα έχουν φαει εχουν χτίσει σπίτια, εχουν αγοράσει οικόπεδα και αυτοκίνητα και τα έχουν γράψει ολα στα παιδιά τους και στα εγγόνια τους.

Θα τα πληρώσουμε ολοι εμεις οπως γίνεται διαχρονικά σε αυτη την χωρα.
Σκεφτομαι πολυ σοβαρά το 27 να ψηφίσω το δεξιό βυζί της Κωνσταντοπούλου,
Γιατί ειμαι και δεξιός

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.857
Πόντοι
1.756
Όσο καμένο χαρτί ήταν και ο καραμανλής

θα τους βάλει το 27 ο κυριάκος που δεν ήξερε τίποτα για το θέμα και θα ξανά ψηφιστούν μέχρι το 29 θα έχουν ξανά γίνει υπουργοί
Τζούνιορ, άλλη είναι η υπόθεση του Καραμανλή και άλλη αυτή των 2.
Ευτυχώς για τους 2 δεν προκύπτει, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, πως έβαλαν χέρι στο γλυκό (με την έννοια να εισπράξουν χρήμα) αλλά ως πολιτικοί προϊστάμενοι ωφελήθηκαν κάνοντας τα στραβά μάτια (με την έννοια πως μάζευαν ψηφαλάκια).
Στη δεύτερη περίπτωση δεν ξέρω αν μπορούν να υπάρξουν νομικές συνέπειες.
Ξέρω όμως πως αν το χειριστείτε καλά εσείς οι διάφορες Ζωίτσες, αλοιφοκαράφλες και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις :grin: αυτοί οι 2 τέλειωσαν.
Ακόμα και τον Μητσοτάκη μπορείτε να το εκθρονίσετε αν επιτέλους κινηθείτε με πρόγραμμα αλλά κυρίως μέτρο.
Φιλικά πάντα :coffee::coffee::coffee::coffee::coffee:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.410
Πόντοι
6.256
Τζούνιορ, άλλη είναι η υπόθεση του Καραμανλή και άλλη αυτή των 2.
Ευτυχώς για τους 2 δεν προκύπτει, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, πως έβαλαν χέρι στο γλυκό (με την έννοια να εισπράξουν χρήμα) αλλά ως πολιτικοί προϊστάμενοι ωφελήθηκαν κάνοντας τα στραβά μάτια (με την έννοια πως μάζευαν ψηφαλάκια).
Στη δεύτερη περίπτωση δεν ξέρω αν μπορούν να υπάρξουν νομικές συνέπειες.
Ξέρω όμως πως αν το χειριστείτε καλά εσείς οι διάφορες Ζωίτσες, αλοιφοκαράφλες και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις :grin: αυτοί οι 2 τέλειωσαν.
Ακόμα και τον Μητσοτάκη μπορείτε να το εκθρονίσετε αν επιτέλους κινηθείτε με πρόγραμμα αλλά κυρίως μέτρο.
Φιλικά πάντα :coffee::coffee::coffee::coffee::coffee:
Δεν συνέδεσα τις υποθέσεις τους ως προς το περιεχόμενο. Περιέγραψα πως μπορεί το κόμμα να τους σώσει πολιτικά αν θέλει και το έχει ξανά κάνει με τον καραμανλή. Πίσστεψε με..τον καραμανλή τον μισεί ο λαός περισσότερο....αυτοί οι 2 με αυτά που έκαναν δεν πέθανε κανένας άλλο να βρωμάνε σκατά από χλμ όπως όλο το γαλάζιο συρφετό.

Προφανώς και δεν θα δεις αποδείξεις ότι πήραν λεφτά.....λες να τους τα έκαναν και κατάθεση στον προσωπικό τους λογαριασμό? Ποτέ δεν θα δεις...όμως μπορεί να δεις συνομιλίες που τους εμπλέκουν άμεσα ή έμμεσα στις λαμογιές και στις διευκολύνσεις. Διαβάζω για ΑΦΜ που έπαιρνε 1.000.000 το χρόνο....τώρα αν έπαιρναν μεροκάματο δεν θα το μάθεις ποτέ...

εγώ δεν πιστεύω ότι τελείωσαν λόγω της ξεφτίλας....ξεφτίλες τους ψηφίζουν έτσι και αλλιώς...εκεί θα κολλήσει? αν όμως -και επειδή- μπλέχτηκε η ευρωπαική εισαγγελία...μπορεί ο κυριάκος να μην έχει άλλη επιλογή από το να τους θυσιάσει.

Μια μυρωδιά από την βρώμα και την δυσωδία της κοινωνίας είναι ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom