Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.750
Πόντοι
3.936
Εσυ τι λες δε θα πιστέψουν τις μαλακιες του Κουλη. Η επίσημη δικαιολογια της ΝΔ ειναι οτι και με το ΠΑΣΟΚ έκλεβαν
Τι λογική του παραλόγου είναι αυτή ? Δηλαδή αν έκαναν τσιμπ@υκια επί κυβέρνηση πασοκ τότε - σημαίνει ότι πρεπει να κάνουν και σήμερα τσιμπούκια οι ίδιοι οι κυβερνώντες κ επί νδ-ας? επειδή το έκαναν στο παρελθον.Τι μ@λακιες αουιλίστικες είναι αυτές. Κάνω ότι κανείς δηλαδή -δεν υπάρχει μυαλό.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.750
Πόντοι
3.936
Μπράβο στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ.
makeleio-01-26-06-2025.jpg

:badair:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.047
Πόντοι
6.056
Ακουσα ότι η Ευρωπαία Εισαγγελέας είπε στον Κούλη κοίτα μη προσπαθήσεις να συγκαλύψεις το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ,
σαν τα ΤΕΜΠΗ, θα σε στείλω δεμένο στο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
ΑΞΙΑ.
ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ.
Εδώ έχουμε Κλάπα, Αδειλίνη, Ντογιάκο που του μιλάνε με το σας και με το σεις.
Γιατί το λες αυτό τύπε ;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.047
Πόντοι
6.056
Βλέπω ειδησεις με τους διαλόγους για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
ΑΘΩΟΙ
μονο αυτο μου ρχεται στο μυαλό.
ΑΘΩΟΙ.
Ο πουτιν η χαμας και οι χούθοι φταίνε
Κοίτα τι γίνεται .
Τα λεφτά που έκλεψαν από την Ε.Ε. μέσω του ΟΠΕΚΕΠΕ , όπως και το πρόστιμο που θα πληρώνουμε κάθε χρόνο
ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
Το ξέρουμε όλοι αυτό .

Όπως δεν επιβαρύνουν την Ελληνική Οικονομία οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων .
Ούτε ο αριθμός τους.

Χρόνια τα λέμε αυτά, ακόμη δεν τα έμαθες ;

Για τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας, φταίνε οι υδραυλικοί που δεν κόβουν αποδείξεις.
Και οι λαϊκατζήδες που δεν δέχονται πληρωμές με IRIS.

Μην τα λέμε συνέχεια.
Μην είμαστε γεμάτοι αρνητισμό και τοξικότητα.
Μην υποκύπτουμε στο λαϊκισμό των άκρων .
Δεν είναι αθώοι , οι ναζί στη φυλακή.

Σαρανταένατακατο .

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.568
Πόντοι
5.506
επειδη με την τοση αλλαζονεια,της ρεμουλες,τα βιτσια και τα σκανδαλα που κανει η κυβερνηση του μουλου,τα εχω μπερδεψει για θυμίστε μου ο αυγενακης ειναι το μουλικο που εκανε τον τσαμπουκα στο παιδακι στο αεροδρομιο?

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.998
Πόντοι
3.556
επειδη με την τοση αλλαζονεια,της ρεμουλες,τα βιτσια και τα σκανδαλα που κανει η κυβερνηση του μουλου,τα εχω μπερδεψει για θυμίστε μου ο αυγενακης ειναι το μουλικο που εκανε τον τσαμπουκα στο παιδακι στο αεροδρομιο?
Ναι.
Κολλητός της Οικογένειας.
Τον έδιωξε 6 μήνες για τα μάτια ο Κούλης και
τον έφερε πίσω.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.568
Πόντοι
5.506
Εχει αμέτρητους τέτοιους κολλητούς το σόι.
δυστυχως ειμαστε μια δουλικη κοινωνια, θα βγει η γνωστη ομαδα του σαι σε λιγο να γλυφει την κωλοτρυπιδα του μπασταρδου....
ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ !!!!
το συγχωρεσανε που κουναγε το δαχτυλο στο 20χρονο που δουλευε στο αεροδρομιο ενας σοφος λαος τωρα ΘΑ ΤΟΥ ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ!!!!

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.998
Πόντοι
3.556
Διάβασε αυτό.
Ακουσα ότι η Ευρωπαία Εισαγγελέας είπε στον Κούλη κοίτα μη προσπαθήσεις να συγκαλύψεις το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ,
σαν τα ΤΕΜΠΗ, θα σε στείλω δεμένο στο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
ΑΞΙΑ.
ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ.
Εδώ έχουμε Κλάπα, Αδειλίνη, Ντογιάκο που του μιλάνε με το σας και με το σεις.

mixalis k.

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
8.424
Πόντοι
2.356
Γιατί το λες αυτό τύπε ;

Tι να καλύψει
Πρόκειται για ευθεια επιθεση στο πρόσωπο του πρωθυπουργου και της δημοκρατίας. Η αληθεια θα φανεί στη Βουλη

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.998
Πόντοι
3.556
Tι να καλύψει
Πρόκειται για ευθεια επιθεση στο πρόσωπο του πρωθυπουργου και της δημοκρατίας. Η αληθεια θα φανεί στη Βουλη
Τώρα σωθήκαμε.
Μεγαλύτερο πλυντήριο από Βουλή δεν υπάρχει.

Snip

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
592
Πόντοι
81
Τι γαμαουα πρωθυπουργό έχουμε, γαμάει Βορίδη κλπ ασαλιωτα, αυτός έχει τα χέρια καθαρά, σκέφτεται λέει η ομάδα αλήθειας να προτείνει νέο όνομα στο κόμμα, ΝΔΚΕΠΕ, ΤΡΕΝΟΥΔΟΥ ΥΠΟΚΛΟΠΟΥ, καθηστε μαλακες μη κουνιεστε εσείς θα πληρώσετε και τα επιστρεφόμενα και τα πρόστιμα, inflatable dildo που σας το φουσκώνει μέχρι να σας σκίσει το καλύτερο...... αλλά σας αρέσει ρε μουνόπανα, αφού είναι ωραία η πούτσα του Κούλη είναι άριστη πούτσα.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.568
Πόντοι
5.506
ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ....
σε χειροτερη μοιρα μπαροκ κλπ παρεα που ενω αλλοι τρωνε αυτοι πεινανε και κανουν αγωνα στο μπου...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.568
Πόντοι
5.506
και για να ξυπναμε σιγα σιγα...το 30% των πυρκαγιων που μπηκε στην ελλαδα την τελευταια 6ετια μπηκε απο την συμμορια του μουλου για συμφεροντα κατασκευαστικων...
μια γεωργιανη εφαγε 3 χρονια και δεκα κ για την φωτια στην φωκαια....ο βοριδης συμφωνει? κουφοντινα ποσους τετοιους ειχες φαει?

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
14.732
Πόντοι
6.166

DATA JOURNALISTS - Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Τα έγγραφα που «καίνε» Μάκη Βορίδη και Νομική Υπηρεσία​

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΕ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΛΠ ;;;;;;;;; ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΡΑΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑ ΠΑΠΑΡΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom