The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 48.677
- Πόντοι
- 33.405
Έλα ντε τώρα λέει δεν θέλει.... Χαχαχαχα
Της στοίχησε που τη μπανάρατε.

Έλα ντε τώρα λέει δεν θέλει.... Χαχαχαχα
Άστο καρδούλα μου, δεν βρέχει, κάτι άλλο σου κάνουν.. για να σοβαρευτούμε, επειδή το τραβάς πολύ και αρνούμαι να πιστέψω ότι έχεις καεί τόσο, σήκωσε το παντελόνι, σκούπισε τα σάλια και κόψε τη μιζέρια που σε τρώει να χαντακώνεις όλους τους υπόλοιπους.Δεν είναι ωραίο να χαρακτηριστεί κάποιος άνθρωπος... Αλλά δεν σε νοιάζει... Πρέπει να έχεις τσίπα για νε σε νοιάζει.....
Τι δεν μου κάνει???Τι λες μωρέ συνελθε λιγάκι πφφφφφφ
Φιλιά... ΧαχαχαχαΑν θες, βάλε εμένα παράθεση βρε παπαρα. Γελοίο τυπακι
Αχ δεν προλαβαίνω τρανσλειτ τώρα
Και πολύ ασχοληθηκα με σένα, όπως και όλοι οι άλλοι. Στην αφάνεια έπρεπε να μείνεις, αυτή η κουβέντα σε θρέφει μάλλον. Δεν σου απαντάω ξανάΤι δεν μου κάνει???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φιλιά... Χαχαχαχα
Σε ελεύθερη μετάφραση θα γίνει ο κώλος σου σαν εξαθέσια τραπεζαρία.![]()
κατσε τωρα μην φευγεις σε λιγο θα βγαλουμε πατσαΚαι πολύ ασχοληθηκα με σένα, όπως και όλοι οι άλλοι. Στην αφάνεια έπρεπε να μείνεις, αυτή η κουβέντα σε θρέφει μάλλον. Δεν σου απαντάω ξανά
@Anna24 Σορρυ που απασχόλησα το νημα για τα μηνύματα προς το ναυάγιο. Καλό σκ
Όλα καλά αγάπη καταλαβαίνω, έχει έναν τρόπο να σε εξαγριώνει αυτό το ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΆΩ ΣΕ ΤΟΊΧΟΚαι πολύ ασχοληθηκα με σένα, όπως και όλοι οι άλλοι. Στην αφάνεια έπρεπε να μείνεις, αυτή η κουβέντα σε θρέφει μάλλον. Δεν σου απαντάω ξανά
@Anna24 Σορρυ που απασχόλησα το νημα για τα μηνύματα προς το ναυάγιο. Καλό σκ
Φίλε, γαμαει ο πατσας. Δεν εμπιστεύομαι ανθρώπους που δεν θέλουν έναν μετά από 5-6 τζινακια στο κεντροκατσε τωρα μην φευγεις σε λιγο θα βγαλουμε πατσα
Τι δεν μου κάνει???
Χωρίζουμε?? Άκαρδη.... Ντροπή σου!!!Έφυγες είπα, τελείωσε.
Μου έκανε την μούρη κρέας!!!! ΧαχαχαχαΠσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσς.
Στην είπε άσχημα η χοντρή.![]()
Χωρίζουμε?? Άκαρδη.... Ντροπή σου!!!
Μου έκανε την μούρη κρέας!!!! Χαχαχαχα
μοσχαρακι να παρεις φιλε 20 ευρω εχει το κιλο μην κανεις τσιγγουνιες .... στειλε και κανα 2-3 κιλα σε εμας τους π[τωχουςΧωρίζουμε?? Άκαρδη.... Ντροπή σου!!!
Μου έκανε την μούρη κρέας!!!! Χαχαχαχα
απαπαααααααα....ντροπης πραγματα!!!!!!!!!!!Στην είπε άσχημα και η ξινή.
Να δείς που είναι συνεννοημένες και το κάνουν επίτηδες για να σου αμαυρώσουν την άσπιλη εικόνα σου που χαίρει ευρείας αποδοχής και εκτίμησης στην κοινότητα.![]()
απο ιαπωνια θα το φερω!!!!!!!μοσχαρακι να παρεις φιλε 20 ευρω εχει το κιλο μην κανεις τσιγγουνιες .... στειλε και κανα 2-3 κιλα σε εμας τους π[τωχους
Τύπε του έχω στείλει εγώ εξώδικο, μην μπλέκεις την άννα...@Αννα ο φίλος σου μου κάνει
Ούτε εγώ είχα θέμα και το ξέρεις... Αλλά σε επηρέασαν.... Επίσης ο τύπος μου κάνει body shaming... Πιστεύω να του πεις κάτι...
τα ονόματα γράφονται με κεφαλαίο το πρωτο γράμμα τούβλο ε τούβλο........Τύπε του έχω στείλει εγώ εξώδικο, μην μπλέκεις την άννα...
Οχι, κυριως με πειραζει η βλακεια και η μιζερια. Ξερω πολυ καλα σε τι site ειμαι. Αν θεωρεις πως σε αυτο το site οι κοπελες δεν εχουν αξιοπρεπεια λογω επαγγελματος οπως και οι πελατες τους ενω ταυτοχρονα εισαι και εσυ ενας απο αυτους (οχι πλεον απ'οτι καταλαβα λολ) τοτε αυτο σε κανει μεγαλο κοπανο.αξιοπρεπεια????....χαχαχαχα
φιλε ξερεις σε τι site εισαι?????
σε χαλανε τα ??? και τα !!!!!!!!!!! ...............πες κατι πιο εξυπνο..........