Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 28.099
Ιχχχ μωρέ βρωμάει και είναι σαν goopΌσον αφορά τον πατσά, χάνετε.![]()
Ιχχχ μωρέ βρωμάει και είναι σαν goopΌσον αφορά τον πατσά, χάνετε.![]()
Άρα ξέρεις αν έχω δίκιο η άδικο..... Μου έχεις πει κιόλας....Εννοείται τα πάντα όλα
Για ξαναστείλε μου να δούμεΣε ξαναρωταω... Σου έστειλα για ραντεβού και μου είπες όχι????
Λες να πάω στα καράβια???για αυτο σου λεω ανοιξε τους οριζοντες σου υπαρχει και η αλλη πλευρα δοκιμαστης νεων εμπειριων
Εχε χαρη που σέβομαι τα νήματα της κάθε κοπέλας και δεν θέλω να πιάνουν χώρο μαλακες σαν και σεναΦυσικά... Εδώ είναι τσάμπα.... Χαχαχαχα
Χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα........ Τώρα που έγινες έτσι ξινή ξέχασε το.... Χαχαχαχα..... Τι είπες ρε συ τώρα.... ΧαχαχαχαΓια ξαναστείλε μου να δούμε
Αχού μωρέ....Εχε χαρη που σέβομαι τα νήματα της κάθε κοπέλας και δεν θέλω να πιάνουν χώρο μαλακες σαν και σενα
να γινεις μουτσος με πιΛες να πάω στα καράβια???
Δεν είναι ωραίο να χαρακτηριστεί κάποιος άνθρωπος... Αλλά δεν σε νοιάζει... Πρέπει να έχεις τσίπα για νε σε νοιάζει.....Η κουτοπονηριά και το νταβατζιλίκι πάνε παρέα τελικά..
Για πιο θέμα ακριβώς γιατί το χω χάσει δεν έκατσα να διαβάσω 10 σελίδες πίσωΆρα ξέρεις αν έχω δίκιο η άδικο..... Μου έχεις πει κιόλας....
Οχι φυσικά η απάντηση της ήταν να της στείλω οπότε θέλω να βρεθούμε... Χαχαχαχα
Λοιπόν πουστοπαιδο, επειδή είσαι μεγάλο αρχιδι. Έχεις πιάσει 30 σελίδες με τις μαλακιες σου. Δεν ενδιαφέρουν κανέναν αυτά που έχεις γραψει, κανένας δεν σου δίνει σημασία. Αν δεν γουστάρεις, μην ασχολείσαι. Τόσο απλά. Κάθεσαι όλη μέρα αργοσχολε και κράζεις. Κεφτέ με πόδιαΧαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα........ Τώρα που έγινες έτσι ξινή ξέχασε το.... Χαχαχαχα..... Τι είπες ρε συ τώρα.... Χαχαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αχού μωρέ....
Έλα ντε τώρα λέει δεν θέλει.... ΧαχαχαχαΚαι ποιό είναι το υφιστάμενο πρόβλημα;
να αγιασει το στομα σουΙχχχ μωρέ βρωμάει και είναι σαν goop
Εγώ το πιλαφακι το χτυπάω
Σου εξηγώ ότι μέχρι και πριν από ένα διάστημα δεν είχα κανένα πρόβλημα μαζί σου οπότε και γιατί να αρνηθώ ραντεβού? Τώρα το έχω το πρόβλημα.Χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα........ Τώρα που έγινες έτσι ξινή ξέχασε το.... Χαχαχαχα..... Τι είπες ρε συ τώρα.... Χαχαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αχού μωρέ....
Αχ δεν προλαβαίνω τρανσλειτ τώραE poi ti cresce un culo che fa provincia.![]()
Ούτε εγώ είχα θέμα και το ξέρεις... Αλλά σε επηρέασαν.... Επίσης ο τύπος μου κάνει body shaming... Πιστεύω να του πεις κάτι...Σου εξηγώ ότι μέχρι και πριν από ένα διάστημα δεν είχα κανένα πρόβλημα μαζί σου οπότε και γιατί να αρνηθώ ραντεβού? Τώρα το έχω το πρόβλημα.
Κανείς δεν είναι αλάνθαστος και όταν βλέπουμε ότι άτομα που πριν δεν είχαν απολύτως κανένα πρόβλημα μαζί μας ξαφνικά έχουν είναι δείγμα ωριμότητας και ευφυίας να κάνουμε ένα βήμα πίσω να κοιτάμε λίγο την κατάσταση σφαιρικά και να κάνουμε κάποια αυτοκριτική, τι μπορεί να φταίει το μπορεί να έχω κάνει λάθος. Είναι αδύνατον να φταίνε πάντα οι άλλοι
I've fucked up PLENTY in my life αλλά τουλάχιστον το παραδέχομαι
Δεν με επηρέασε κανείς, οι πράξεις σου μόνο. Πραγματικά ΠΡΟΣΠΆΘΗΣΕ για λίγο να δεις τα πράγματα έξω από το προσωπικό σου narrow view@Αννα ο φίλος σου μου κάνει
Ούτε εγώ είχα θέμα και το ξέρεις... Αλλά σε επηρέασαν.... Επίσης ο τύπος μου κάνει body shaming... Πιστεύω να του πεις κάτι...