πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.486
- Πόντοι
- 15.931
εκτος αν ανελαβε κανα λαμογιο και εφαγε τα λεφταΔεν είχε καλό υδραυλικο.... Χαχαχαχα
εκτος αν ανελαβε κανα λαμογιο και εφαγε τα λεφταΔεν είχε καλό υδραυλικο.... Χαχαχαχα
Και στα Λαδάδικα καλά είναι.......σε μικρο παλιακο τσιπουραδικο διπλα στη θαλασσα![]()
Πως την πάτησες έτσι;Όχι ακομηηη
Τι έπαθεςρε μουνηδες με δουλευετε....![]()
Μπορείς να μου εξηγήσεις από την αποθέωση και στις δυο πως κατέληξες να τις μηδενίζεις και να μην σε θέλουν και οι δυο να σε δουν ούτε ζωγραφιστό; Άντε η μια να είναι σκάρτη. Και οι δυο;Όπα.... Τι έγινε?? Κάτσε στην γωνία σου τότε η τράβα και... Ξέρεις....
Κορίτσια αν κάποια από εσάς θέλει όντως μίνι πύραυλο, εγώ είμαι εδώ για εσάς.Εγώ νομίζω χρειάζεσαι έναν μίνι πύραυλο..
Εγώ είμαι η σκάρτη να ξέρεις..Μπορείς να μου εξηγήσεις από την αποθέωση και στις δυο πως κατέληξες να τις μηδενίζεις και να μην σε θέλουν και οι δυο να σε δουν ούτε ζωγραφιστό; Άντε η μια να είναι σκάρτη. Και οι δυο;
Πως την πάτησες έτσι;
Η οικοδέσποινα φαίνεται μια χαρά κορίτσι και βασίζομαι στα κογιότ του €ξάδελφου.και ο μνηστευμενος εχει ψυχη![]()
Εγώ είμαι η σκάρτη να ξέρεις..
Μπορεί κάποιος να μου πει αν η προϋπηρεσία σε τσίρκο βοηθάει στη σύνταξη μετέπειτα? Αν ναι, κάποιοι θα έπρεπε να έχουν αποσυρθεί καιρό..![]()
Άστον καρδιά μου τον φ@@τη νά ψήνεται.....Ξέρω ξέρωωω
Έχει γερά κρατήματα η μηχανή του Μπορμπι. Άλλο είναι το πρόβλημα. Ότι αν δεν έχει την μπαγαζιέρα θα έχει πρόβλημα ο οδηγός που είναι από πίσω. Θα ξεχάσει να πατήσει φρένο ο φουκαράς.Ρωτήστε την πρώτα αν μπορεί να ανέβει!!!![]()
Δεν θέλουν να με δουν??? Δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα.... Δεν κράζω τις υπηρεσίες τους....αντίθετα σε όποιον με έχει ρωτήσει έχω πει τα καλύτερα.... Άλλα πράγματα είναι....Μπορείς να μου εξηγήσεις από την αποθέωση και στις δυο πως κατέληξες να τις μηδενίζεις και να μην σε θέλουν και οι δυο να σε δουν ούτε ζωγραφιστό; Άντε η μια να είναι σκάρτη. Και οι δυο;
ρε μλκ θα βαλεις μια ταξηΤι έπαθες![]()
Σε όλα τα νήματα τάζεις κεράσματα εσύ...Άννα...στείλε μου πμ...θέλει το παιδί στοιχεία να συμπληρώσει το δελτίο αποστολής...δεν είναι καιρός για τραβήγματα με την εφορία! Ή να τα στείλω Bill, να δροσιστούν και οι πελάται;;
![]()
από που τα ποπ κορν μανΤο βλέπω να έρχεται το νέο μαδομούνι
Αιρκοντίσιον και άραγμα παιδιά
![]()
Ποια είναι αυτά πράγματα;Δεν θέλουν να με δουν??? Δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα.... Δεν κράζω τις υπηρεσίες τους....αντίθετα σε όποιον με έχει ρωτήσει έχω πει τα καλύτερα.... Άλλα πράγματα είναι....