Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.279
- Πόντοι
- 28.246
Έχει και ωραία μηχανή να σε πάει βόλτα τούτος δω.Έλα εσύ και θα σε προσέξωωω
Έχει και ωραία μηχανή να σε πάει βόλτα τούτος δω.Έλα εσύ και θα σε προσέξωωω
Αν Την Τρίτη είμαι Αθήνα θα σου στείλω την αγάπη μου από κοντά.......Έλα εσύ και θα σε προσέξωωω
Άννα τι έπαθες??? Τι συμπεριφορά είναι αυτή??? Κατάλαβες τι μαλακιες έλεγες εχθές και τώρα μιλάς έτσι??.... Όχι στόχος σου δεν είναι αυτός στόχος σου είναι να βρεις πελάτες..... Γκεγκε??Νομίζεις εμένα ο στόχος μου είναι να κάθομαι να παρανοω με τον κάθε βλαμμένο? Λολ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με το μεζεδακιιι γιαμ
Γεια σου Μαλβίνα δασκάλα!!!!
Το βλέπω να έρχεται το νέο μαδομούνι
Αιρκοντίσιον και άραγμα παιδιά
![]()
Μόνο που τον ντόρο και το νήμα είναι συνεχώς επάνω τον έκανες εσύ και όχι η Άννα. Αν βγήκε κερδισμένη από αυτό η νηματοθέτρια κοιτάξου στον καθρέφτη σου να δεις ποιος την βοήθησε χωρίς να το ζητήσει η ίδια.Άννα τι έπαθες??? Τι συμπεριφορά είναι αυτή??? Κατάλαβες τι μαλακιες έλεγες εχθές και τώρα μιλάς έτσι??.... Όχι στόχος σου δεν είναι αυτός στόχος σου είναι να βρεις πελάτες..... Γκεγκε??
Ξέρω ξέρωωωΈχει και ωραία μηχανή να σε πάει βόλτα τούτος δω.
βλεπω πολυ παιζει το εγγλεζικο εδω μεσαΤο βλέπω να έρχεται το νέο μαδομούνι
Αιρκοντίσιον και άραγμα παιδιά
![]()
Τι λες βρε μαλακιαδη.... Κοιμάσαι όρθιος.... Μην μου σπας τον πούτσο.... Μαλακα είσαι το τοπ σκουπίδι εδώ μέσα και μιλάς κιόλας??? Η νομίζεις ότι εδώ θα φας τσάμπα??? Ε ρε κουνια που σε κούναγε το ότι μπλέκεις αλλά άτομα δείχνει πόσο κόμπλεξ έχετε....Υπάρχουν και γυναίκες της δουλειές που δεν χρίζουν βοήθειας για πατρονάρισμα για να κάνουν την δουλειά τους. Αυτό έπρεπε να το ξέρεις, ότι δεν είναι όλες άχρηστες.
Και ό,τι έπιασες.
Να σου πω. Δεσμεύτηκα να μην σε ξανά ενοχλήσω με το προμοταρισμά σου στην Γιαννούλα. Όχι για κάτι άλλο.
Τέλειααα σε περιμένω να κανονίσουμεεεΑν Την Τρίτη είμαι Αθήνα θα σου στείλω την αγάπη μου από κοντά.......
Έχουνε βγάλει την Οξφόρδη τα κοριτσια....βλεπω πολυ παιζει το εγγλεζικο εδω μεσα![]()
Σε έχει κάνει ήδη βόλτα, ε; Ρε την κουφάλα!Ξέρω ξέρωωω
Το freebase βαρύ πράγμα τελικά..Τι λες βρε μαλακιαδη.... Κοιμάσαι όρθιος.... Μην μου σπας τον πούτσο.... Μαλακα είσαι το τοπ σκουπίδι εδώ μέσα και μιλάς κιόλας??? Η νομίζεις ότι εδώ θα φας τσάμπα??? Ε ρε κουνια που σε κούναγε το ότι μπλέκεις αλλά άτομα δείχνει πόσο κόμπλεξ έχετε....
Το ποιος έλεγε μαλακίες ας το αφήσουμε γιατί δεν θέλω να καταλήξω στα λεξοτανιλΆννα τι έπαθες??? Τι συμπεριφορά είναι αυτή??? Κατάλαβες τι μαλακιες έλεγες εχθές και τώρα μιλάς έτσι??.... Όχι στόχος σου δεν είναι αυτός στόχος σου είναι να βρεις πελάτες..... Γκεγκε??
Είσαι ντιπ χαζός... ΧαχαχαχαΜόνο που τον ντόρο και το νήμα είναι συνεχώς επάνω τον έκανες εσύ και όχι η Άννα. Αν βγήκε κερδισμένη από αυτό η νηματοθέτρια κοιτάξου στον καθρέφτη σου να δεις ποιος την βοήθησε χωρίς να το ζητήσει η ίδια.
το αλλου φαν παρκ εκλεισε φιλε γιατι βρηκανε κατι σωληνες σπασμενεςΤι λες βρε μαλακιαδη.... Κοιμάσαι όρθιος.... Μην μου σπας τον πούτσο.... Μαλακα είσαι το τοπ σκουπίδι εδώ μέσα και μιλάς κιόλας??? Η νομίζεις ότι εδώ θα φας τσάμπα??? Ε ρε κουνια που σε κούναγε το ότι μπλέκεις αλλά άτομα δείχνει πόσο κόμπλεξ έχετε....