milfs.nd.dilfs
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 2
- Like
- 262
- Πόντοι
- 20
Κατι ακουσα για μια 18ρα κολομβιανα στη φυλής ισχύει;
Τράβα δες και ενημέρωσε. Κι επειδή ο Διανοούμενος είναι καλος και σε σκέφτεται, πάνε 16:30 έως 17:30 για να τσεκαρεις και τις δύο βάρδιες.Κατι ακουσα για μια 18ρα κολομβιανα στη φυλής ισχύει;
Ευχαριστώ για την απάντηση αλλα δεν χρειαζόταν το ''τραβα''Τράβα δες και ενημέρωσε. Κι επειδή ο Διανοούμενος είναι καλος και σε σκέφτεται, πάνε 16:30 έως 17:30 για να τσεκαρεις και τις δύο βάρδιες.
Το βράδυ θα σε καλύψει ο Κόμης Δράκουλας @Μήτσος Μπάμπολας που πλέον βγαίνει μετά τις 00:00 σαν νυχτερίδα και στο δωμάτιο παίρνει ανθρώπινη μορφή.
Όποια μου χαμογελάει μύστη μου, της παρέχω σπέσιαλ περιποίηση![]()
Άντζελα μήπως?Δοκίμασα εντέλει τη Νάνσυ την "Ελληνίδα" στο Φυλής 61, όμορφη κοπέλα με καλό κορμί και όμορφα αμυγδαλωτά
ναιΤράβα δες και ενημέρωσε. Κι επειδή ο Διανοούμενος είναι καλος και σε σκέφτεται, πάνε 16:30 έως 17:30 για να τσεκαρεις και τις δύο βάρδιες.
Το βράδυ θα σε καλύψει ο Κόμης Δράκουλας @Μήτσος Μπάμπολας που πλέον βγαίνει μετά τις 00:00 σαν νυχτερίδα και στο δωμάτιο παίρνει ανθρώπινη μορφή.
Άντζελα, ορθόν!Άντζελα μήπως?
Γλωσσόφιλα πριν ή μετά το στοματικό;;;Καλημέρα σε όλους! Υπάρχει κάποια πρώτη βάρδια με τελειωτικό στοματικό στο στόμα και γλωσσοφιλα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Θέλει να σου πασάρει το μισάωρο πρόγραμμα έχει σχέδιο κ το έκανε σε κάποιους....Πήγα καρφί στο Φώκαιας 25 μήπως και πετύχω τη τζανινα.Δεν την είχαν ξαναδεί ποτέ.Σκυλε μούρη,τούμπανο κορμί μου στήθηκε να τη γλύψω γρ είχε πλύνει τη μουναρα της.5 λεπτό γλυφομούνι και στα 4 γρήγορο τελείωμα.Ηθεκε να τη ξαναγλυψω να χύσει (την επόμενη φορά πρώτα θα χύσω εγώ μου είπε)
Μισάωρο με πόσα δηλ;Θέλει να σου πασάρει το μισάωρο πρόγραμμα έχει σχέδιο κ το έκανε σε κάποιους....
Συνήθως 60€ (10'=20, 30'=?), τώρα αναλόγως μπορεί να ανεβοκατέβει.Μισάωρο με πόσα δηλ;
Νομίζω σπαμαρουμε το thread χωρις λόγο. Αν δεν έχεις κάποια στο μυαλό σου, προσπερνα.Γλωσσόφιλα πριν ή μετά το στοματικό;;;
Γιατί εκεί μένουν/εργάζονται και δεν έχουν εναλλακτικές? Λέω εγώ τώραΜπορεί να μου πει κάποιος γιατί κάτω Βικτώρια Φυλής και περιξ είναι λες και βρίσκεσαι σε GTA map; . Κυριολεκτικά οι ίδιοι npcs βρίσκονται ακριβώς στις ίδιες θέσεις συνέχεια . Λες και τους φυτρώνει κάποιος εκεί. Κάτι σλαβόφωνοι απέναντι από το αναρχοσπιτο να πινουν μπυρονια, τα γκρουπις από Σομαλια κτλπ να περπατάνε τρεις τρεις μαζί και αυτός ο ξεπλενοτσατσος στην Διδυμου με τις ντοφλες πακι να κάνει πέρα δώθε το στενάκι κάθε 10 λεπτά. Σήμερα με το 37αρι που χτύπησε άδειοι ήταν οι δρόμοι στα σπιτακια η πιο ήσυχη τσάρκα ..xd . Αν και πήγα στοχευμένα για 2-3 στανταρακια

Πού την θυμήθηκες ρε μύστη ???Παλιοτερα είχε μπει μέσα στο δωμάτιο αλλά μόνο για πίπα μια μελαχρινη Ελληνίδα 50αρα τσατσά με γυαλια στο Φώκαιας 17. Ψάχνω να τη βρω γιατί όταν τελειώσαμε είχε πει ότι με παραπάνω λεφτά κάνει και σεξ. Αν κατάλαβε κάποιος ποια λέω και ξέρει που είναι ας γράψει, ευχαριστώ.