Εννοώ αυτά τα υψίσυχνα που ακούγονται και δεν είναι νιαουρίσματα... εννοείς μήπως τσακάλια;Μπήκα λόγω Μουνάκλαςνα ενημερώσω την ομάδα...
Τώρα τα άλλα ζωύφιαδεν ξέρω τι εννοείς @Dstrict ακριβώς αλλά λογικά θα υπάρχουν τα πάντα, ημιορεινά είναι εδώ. Το αλογάκι της Παναγίας το λένε καρκαλέτσι, ας ρωτήσει ο Ανανέωσης το φίλο του αν ξέρει βλάχικα
![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φλορίντα Πετροτσέλι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα simoper
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 680K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 14.457
- Πόντοι
- 3.556
Μη ρωτάς για τσακάλια το φίλο μας που είναι το τσακάλι της Ορεινής Μεσσηνίας.Εννοώ αυτά τα υψίσυχνα που ακούγονται και δεν είναι νιαουρίσματα... εννοείς μήπως τσακάλια;
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 16.633
- Πόντοι
- 3.846
Όχι τα τσακάλια είναι τα ουρλιαχτά.
Οι υψηλέςαποδόσεις συχνότητες είναι τα διάφορα ζωύφια όπως αυτά που λέγαμε.
Σήμερα δεν ακούγονται τα εξαδέλφια των κογιότ θα τα πείραξε η ζέστη LOL, άντε να ξημερώσει γιατί έχω να πάω στο προπατζίδικο, αφού έρχεται το Σαββατοκύριακο
και μιλάμε από Δευτέρα 
Οι υψηλές
Σήμερα δεν ακούγονται τα εξαδέλφια των κογιότ θα τα πείραξε η ζέστη LOL, άντε να ξημερώσει γιατί έχω να πάω στο προπατζίδικο, αφού έρχεται το Σαββατοκύριακο

ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 14.457
- Πόντοι
- 3.556
Εχει δροσιά τουλάχιστον Ορεινή Μεσσηνία?Όχι τα τσακάλια είναι τα ουρλιαχτά.
Οι υψηλέςαποδόσειςσυχνότητες είναι τα διάφορα ζωύφια όπως αυτά που λέγαμε.
Σήμερα δεν ακούγονται τα εξαδέλφια των κογιότ θα τα πείραξε η ζέστη LOL, άντε να ξημερώσει γιατί έχω να πάω στο προπατζίδικο, αφού έρχεται το Σαββατοκύριακοκαι μιλάμε από Δευτέρα
![]()
Ρε θα με σκάσετε από χτες ναούμε, άκου το ηχητικό και πες τι ακούγεται εκτός των γρύλλων. Κάτι ολολυγμοί σε φούγκα ,έ αν δεν είναι Νύμφες Σειρήνες ξουτκά παγανά ,τότες θάναι τί άλλο;.. τσακάλια.Μη ρωτάς για τσακάλια το φίλο μας που είναι το τσακάλι της Ορεινής Μεσσηνίας.
ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 14.457
- Πόντοι
- 3.556
Μήπως είναι ο φίλος μας ο Μήτσος που κατέβηκε Μεσσηνία να τρομάξει το Σαμαρά μην κάνει το κόμμα?Ρε θα με σκάσετε από χτες ναούμε, άκου το ηχητικό και πες τι ακούγεται εκτός των γρύλλων. Κάτι ολολυγμοί σε φούγκα ,έ αν δεν είναι Νύμφες Σειρήνες ξουτκά παγανά ,τότες θάναι τί άλλο;.. τσακάλια.
Χρειάζεται;Μήπως είναι ο φίλος μας ο Μήτσος που κατέβηκε Μεσσηνία να τρομάξει το Σαμαρά μην κάνει το κόμμα?
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 29.504
- Πόντοι
- 15.446
Προς το παρόν άδειασε η μπαταρία και ο κυρ-Παντελής θέλει φόρτισηΡε θα με σκάσετε από χτες ναούμε, άκου το ηχητικό και πες τι ακούγεται εκτός των γρύλλων. Κάτι ολολυγμοί σε φούγκα ,έ αν δεν είναι Νύμφες Σειρήνες ξουτκά παγανά ,τότες θάναι τί άλλο;.. τσακάλια.
Αναμείνατε συντονισμένοι για την επόμενη ηχητική αναμετάδοση.
Τελευταία τροποποίηση:
ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 14.457
- Πόντοι
- 3.556
Δεν ξέρω.Χρειάζεται;
![]()
Ανυπομονώ να κάνει κόμμα ο Σαμαράς για να αρχίσω συζήτηση με το Μήτσο πάλι.
ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 14.457
- Πόντοι
- 3.556
Για όσους δεν ξέρουν εδώ γίνονται οι αντιπαραθέσεις μας με το Μήτσο.
www.bourdela.com

Διαγράφτηκε ο Αντώνης Σαμαράς από τη ΝΔ
Διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία ο Αντώνης Σαμαράς «Η Κυβερνητική πλειοψηφία συνεχίζει σταθερά την πορεία της, χωρίς τον κ. Σαμαρά», τονίζει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος. Από ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ.
Προσβλέπω στη συζήτησή σας αλλά μπά, ξέερω γώΔεν ξέρω.
Ανυπομονώ να κάνει κόμμα ο Σαμαράς για να αρχίσω συζήτηση με το Μήτσο πάλι.

ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 14.457
- Πόντοι
- 3.556
Αμα κάνει Κόμμα και είναι απειλή για τη ΝΔ θα πάρει φόρα ο Μήτσος.Προσβλέπω στη συζήτησή σας αλλά μπά, ξέερω γώ![]()
Ποιός κάνει κόμμα πάνω στους καύσωνες; επικίνδυνα πράματα.Αμα κάνει Κόμμα και είναι απειλή για τη ΝΔ θα πάρει φόρα ο Μήτσος.
ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 14.457
- Πόντοι
- 3.556
Από Σεπτέμβρη το βλέπω αν γίνει.Ποιός κάνει κόμμα πάνω στους καύσωνες; επικίνδυνα πράματα.
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 29.504
- Πόντοι
- 15.446
Ναι είναι τα μπάνια του λαού, μην τα διακόψουμε.Από Σεπτέμβρη το βλέπω αν γίνει.
Θα αιωρείται... μάλλον... εκτός αν κάνει καμμιά τέρμα μπούρδα ο άλλος ή βγει κανά σκάνδαλο σούπερ ουάου ή καμμιά στραβή ώ μη γένοιτο δηλαδή.Από Σεπτέμβρη το βλέπω αν γίνει.
Νομίζω.
ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 14.457
- Πόντοι
- 3.556
Κάνει και τίποτα άλλο ο Κούλης?Θα αιωρείται... μάλλον... εκτός αν κάνει καμμιά τέρμα μπούρδα ο άλλος ή βγει κανά σκάνδαλο σούπερ ουάου ή καμμιά στραβή ώ μη γένοιτο δηλαδή.
Νομίζω.
ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 14.457
- Πόντοι
- 3.556
Τα τηρεί αυτά τα έθιμα ο Σαμαράς.Ναι είναι τα μπάνια του λαού, μην τα διακόψουμε.
Φαίνεται τόν συνήθισε ο κόσμος εκεί ποντάρει.Κάνει και τίποτα άλλο ο Κούλης?
Άλλος σκέφτεται και ποιόν θα βρίζω τώρα;;;
Ο άνθρωπος αυτός είναι μια κάποια λύσις...
ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 14.457
- Πόντοι
- 3.556
Κάποια λύσις απόλυτης ξεφτίλας.Φαίνεται τόν συνήθισε ο κόσμος εκεί ποντάρει.
Άλλος σκέφτεται και ποιόν θα βρίζω τώρα;;;
Ο άνθρωπος αυτός είναι μια κάποια λύσις...
![]()
Ιδου.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 8K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 91
- Εμφανίσεις
- 20K