Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.060
Πόντοι
2.356
Γιατί μέσα βρίσκονται περί των 40 βουλευτών, όλων των κομμάτων.
Και έχει απομαγνητοφωνήσεις.
Αναμένεται γέλιο......:coffee:
Από τα ονόματα που βγαίνουν στη φόρα και τα όσα γράφουν στα ρεπορτάζ είναι ένας του ΠΑΣΟΚ, ένας του ΣΥΡΙΖΑ κι οι υπόλοιποι της ΝΔ.
Η μεγάλη κωμωδία είναι πως ανάμεσα στους βουλευτές της ΝΔ είναι και οι δύο νυν Υφυπουργοί Γεωργίας, ο Κέλλας και ο Σταμενίτης, από τους οποίους υποτίθεται ότι περιμέναμε να ξεβρωμισουν τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Η κυβέρνηση διαρρέει θέμα μόνο για το Βορίδη, ενώ είναι κι άλλοι Υπουργοί της στον κατάλογο. Για τους οποίους δεν ακούγεται τίποτα από το σύστημα Μαξίμου.

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
16.153
Πόντοι
18.546
Kαι φυσικα οριστική ταφοπλακα στα σενάρια Εγκολφοπουλου για επιθεση Ισραήλ στιν αντιδραστηρα της Τουρκιας

ορισμένες φορές αναρωτιέμαι αν ο συγκεκριμένος επικοινωνεί με το περιβάλλον του

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
3.969
Πόντοι
456
catfight :effemine::effemine:

Στη δημόσια σφαίρα έχει τη σημασία του ό,τι λέγεται, αλλά κυρίως σημασία έχει ποιος το λέει».

Με αυτή τη φράση –που θυμίζει τη γνωστή ρήση του Γεωργίου Παπανδρέου– σχολίαζαν στην «Κ» συνεργάτες του υπουργού Αμυνας, Νίκου Δένδια, την «μπηχτή» του Αδώνιδος Γεωργιάδη προς το πρόσωπό του σχετικά με το τουρκολιβυκό μνημόνιο.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
3.969
Πόντοι
456
Συν 1,6 % η ΝΔ :rockon:

Ζερβός: Τι να σου πω τώρα.

Συνδικαλιστής: Κάτσε να πάρω τηλέφωνο να δω {…}.

Ζερβός: Ποιος τώρα;

Συνδικαλιστής: Ε από το γραφείο του Γιάννη, αλλά εγώ θα μιλήσω και με τον Υπουργό. Θα πάρω και τον Τσιάρα τηλέφωνο.

Ζερβός: Εγώ θέλω να του πεις το εξής: τι γίνεται εδώ πέρα; Οχτώ μήνες, {…} είπαμε να κάνουμε κάποιους ελέγχους, μας στοχοποιείτε; Δηλαδή πες του το άλλο εε, μας βάζετε στο χωριό στο στόχαστρο. Θέλετε να αλλάξετε, πες, τον αντιπρόεδρο που καλύπτει όλη την Κρήτη και του όλους. Δηλαδή να μπει στο παιχνίδι.

Συνδικαλιστής: Ναι.

Ζερβός: Να καταλάβει ότι και με. Έχεις ε, έχουμε ένα Κρητικό, κάθεται τόσο καιρό, προσπαθεί να λύσει θέματα της Κρήτης για τη Νέα Δημοκρατία. Πρόσεχε, δεν το κάνει για πάρτη του, για τη Νέα Δημοκρατία (σ.σ. το κάνει).

Ζερβός: Και τώρα με όλες τις αναμπουμπούλες βάζει σε έλεγχο Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή 18 άτομα.

Συνδικαλιστής: Μχ.

Ζερβός: Πάρε μίλα με τον Τσιάρα.

Συνδικαλιστής: Τώρα.

Ζερβός: Ε εντάξει.

Συνδικαλιστής: Ναι ναι θα τον πάρω.

Ζερβός: Άμα, άμα, άμα, άμα πες του, υπουργέ το θέλετε έτσι να πάει, ας {…} πειράζει.

Ζερβός: Εγώ, πες, είμαι Νέα Δημοκρατία, εσύ τώρα.

Ζερβός: Αλλά δε μπορώ και να κάθομαι και να κάνω τον μαντρατζή {…} διαμαρτύρονται οι άλλοι.

Συνδικαλιστής: Εντάξει εντάξει, κλείσε.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.863
Πόντοι
1.756
Από τα ονόματα που βγαίνουν στη φόρα και τα όσα γράφουν στα ρεπορτάζ είναι ένας του ΠΑΣΟΚ, ένας του ΣΥΡΙΖΑ κι οι υπόλοιποι της ΝΔ.
Η μεγάλη κωμωδία είναι πως ανάμεσα στους βουλευτές της ΝΔ είναι και οι δύο νυν Υφυπουργοί Γεωργίας, ο Κέλλας και ο Σταμενίτης, από τους οποίους υποτίθεται ότι περιμέναμε να ξεβρωμισουν τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Η κυβέρνηση διαρρέει θέμα μόνο για το Βορίδη, ενώ είναι κι άλλοι Υπουργοί της στον κατάλογο. Για τους οποίους δεν ακούγεται τίποτα από το σύστημα Μαξίμου.
6-7 ονόματα βγήκαν σήμερα.
Κάτσε να μελετήσουν κι άλλο τη δικογραφία και θα εμφανιστούν κι άλλοι.
Εδώ κάτω βγάζουν διαλόγους από τις επιστνδέσεις.
Μην ανησυχείτε παιδγιά, λεφτά δεν έπαιρναν για τις εξυπηρετήσεις.
Κάτι ρολόγια και επισκευές αυτοκινήτων μόνο.
Οι κυριακάτικες θα έχουν θέμα......

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.028
Πόντοι
6.056

Γιατί πρέπει να αποσυρθεί το τεκμαρτό ;

Φοβούνται ότι οι επαγγελματίες ... μπορεί να θέλουν να τους ξεσκίσουν στην επόμενη κάλπη ;
Υποψιάζονται ότι είναι τοξικοί γεμάτοι αρνητισμό ;
Ότι υποκύπτουν στο λαϊκισμό των άκρων ;

Δεν ήταν δίκαιο το τεκμαρτό ;
Αφού έτσι ... δεν πληρώνουν παραπάνω οι μισθωτοί , με ετήσιο εισόδημα 15.000€ και εκκαθαριστικό 10€
από τους επαγγελματίες που έχουν τεκμαρτό 15.000€ και εκκαθαριστικό 3500€ ...
ενώ παλιά που δεν πλήρωναν τίποτε, είχαν εκκαθαριστικό 1000€ .

Είπε κανείς τίποτε .... για τους υποστηρικτές του τεκμαρτού ;;;

mixalis k.

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
8.423
Πόντοι
2.356

Γιατί πρέπει να αποσυρθεί το τεκμαρτό ;
Για να τους ξαναψηφίσουν. Αμφιβάλλεις?
Τι θες να βγει καμία Κωνσταντοπουλου και να τους κλεισει τα μαγαζια?

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.060
Πόντοι
2.356
6-7 ονόματα βγήκαν σήμερα.
Κάτσε να μελετήσουν κι άλλο τη δικογραφία και θα εμφανιστούν κι άλλοι.
Εδώ κάτω βγάζουν διαλόγους από τις επιστνδέσεις.
Μην ανησυχείτε παιδγιά, λεφτά δεν έπαιρναν για τις εξυπηρετήσεις.
Κάτι ρολόγια και επισκευές αυτοκινήτων μόνο.
Οι κυριακάτικες θα έχουν θέμα......
Νομίζω πρώτο θέμα έγραφε ότι αυτοί οι δύο μόνον είναι οι εκτός ΝΔ. Από τους 40. Κι ο Τέλλογλου έλεγε ότι πιο δύσκολα είναι 10. Το θέμα δεν είναι τι έπαιρναν αυτοί. Το θέμα είναι ότι παρενέβαιναν για να πάρουν οι ψηφοφόροι τους παράνομες επιδοτήσεις.
Ο άλλος ο Παρασύρης ανέβηκε στα κάγκελα. Δεν έχει κάνει τίποτα επιλήψιμο, λέει, ενα τηλεφώνημα 90 δευτερολεπτων χωρίς τιποτα το παράνομο.
Το ότι ζητάει να βάλουν την αίτηση από το παράθυρο, για να πάρει ο δικός του την επιδότηση "δεν είναι τίποτα".
Κι ας του λέει ο άλλος του ΟΠΕΚΕΠΕ ότι είναι παράτυπο κι ότι πρέπει να "βρεθεί υπηρεσιακός" να βάλει σφραγίδα στο παράτυπο αίτημα, αλλιώς επιδότηση γιοκ. Κι αυτός λέει κάνε το. Για να τσιμπήσει το ψηφαλάκι.
Μας αντιμετωπίζουν σαν ηλίθιους γιατί η διαχρονική ατιμωρησία τους έχει αποθρασύνει.
Στα ονόματα που κυκλοφορούν μέσω των διαλόγων 5 εν ενεργεία Υπουργοί της ΝΔ.

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.081
Πόντοι
21.395
Εν τω μεταξύ αν ακούσεις τον ΣΚΑΪ νομίζεις ότι ζεις σε άλλον πλανήτη. Γνωστός μου άκουσε προχθές κάποιον κυβερνητικό να λέει ότι οι συντάξεις βγαίνουν σε 50 ημέρες και κόντευε να σπάσει την τηλεόραση. Ο άνθρωπος περιμένει από τον Νοέμβρη του 2023 και ακόμα η σύνταξη δεν έχει βγεί.
IMG_20250626_214144.jpg

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.705
Πόντοι
3.656
Εν τω μεταξύ αν ακούσεις τον ΣΚΑΪ νομίζεις ότι ζεις σε άλλον πλανήτη. Γνωστός μου άκουσε προχθές κάποιον κυβερνητικό να λέει ότι οι συντάξεις βγαίνουν σε 50 ημέρες και κόντευε να σπάσει την τηλεόραση. Ο άνθρωπος περιμένει από τον Νοέμβρη του 2023 και ακόμα η σύνταξη δεν έχει βγεί.
IMG_20250626_214144.jpg
Για το τεκμαρτο εχεις να μας πεις κατι???
Ασε τις συνταξεις τωρα!!!
ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΚΜΑΡΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ 5077 ΠΕΣ ΜΑΣ

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.081
Πόντοι
21.395
Για το τεκμαρτο εχεις να μας πεις κατι???
Ασε τις συνταξεις τωρα!!!
ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΚΜΑΡΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ 5077 ΠΕΣ ΜΑΣ
Εγω παω Κυψελη. Παρε το επομενο ταξι που παει Ομονοια και ειναι οδηγος ο Λακης.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
17.435
Πόντοι
2.606
IMG_20250626_214144.jpg

έχει λυθεί το θέμα, δεν υπάρχουν εκκρεμότητες συντάξεων
το φρόντισε ο ... project manager ... μ(η) χ(έσω) του κούλη νο2

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom