Spiros_73
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 46.703
- Πόντοι
- 5.956
Δεν την ξερω αυτην την σταση@Spiros_73 τι είναι το αναρχιδος![]()

Δεν την ξερω αυτην την σταση@Spiros_73 τι είναι το αναρχιδος![]()
εισαι τοσο κοτα βρε βλημα που ουτε να πεις αυτο που θελεις δεν εχει τα κοτσια???? αστα διαλα κοπανε.........βρε παλιομαλάκα ανάρχιδε αυτό κατάλαβες? σάλτα και γαμήσου...
λέγε ρε τι εννοούσες, έχεις αρχίδια, πες το
πρεεπει να ειναι στεριτικο το ''αν''@Spiros_73 τι είναι το αναρχιδος![]()
Η μόνη αλήθεια είναι ότι το μόνο που διαχωρίζει κάποιους ανθρώπους από άλλους έγκλειστους σε ψυχιατρικές κλινικές είναι ότι η πρώτη κατηγορία βρίσκεται έξω. Τα φιλιά μου, εγώ μελάνια τζάμπα δεν χύνω και άμα θέλεις γνωμάτευση, κοστίζει 50€.γιατι παντα το γυρνα στην πορνεις και κανεια την κατατρεγμενη πορνη???......ξερεις τι γνωμη εχω........απλα κοριταρα δεν μπορεις να αντεξεις την αληθεια αυτο ειναι ολο και παντα το γυρνας τουμπα................μια χαρα τα βρισκαμε και μια χαρα τα λεγαμε απλα δεν αντεξες .....ολα τα αλλα τα ξερεις και τα ξερω.............
ρε μαλάκα, τι λες?εισαι τοσο κοτα βρε βλημα που ουτε να πεις αυτο που θελεις δεν εχει τα κοτσια???? αστα διαλα κοπανε.........
εισαι και μαλακας και λεβεντης στειλε μου το κινητο σου........ρε μαλάκα, τι λες?
σε ρώτησα 3 φορες τι εννοείς με τη φράση κανεις ευ ω ετάχθη.
κάνεις τη λυράτη την κότα και δεν απαντάς και τώρα μου λες εμενα για όρνιθες.
άντε κι εσύ λοιπόν, αν θες με λες κοτα κι από κοντα
ναι τυπε και το αφμ...εισαι και μαλακας και λεβεντης στειλε μου το κινητο σου........
θα είναι με σπερμα από τον γαμια elgaΑπό το πετσεταν![]()
α μπραβο ετσι σκορπια λογια για να κανουμε κροτο!!!!!!! και κλασικα προσβολες......αν περιμενεις να το κανω και εγω κανεις λαθος και θα περιμενεις παααααρα πολυ .........ξερεις οτι δεν θα το κανω ποτε !!!!!!!Η μόνη αλήθεια είναι ότι το μόνο που διαχωρίζει κάποιους ανθρώπους από άλλους έγκλειστους σε ψυχιατρικές κλινικές είναι ότι η πρώτη κατηγορία βρίσκεται έξω. Τα φιλιά μου, εγώ μελάνια τζάμπα δεν χύνω και άμα θέλεις γνωμάτευση, κοστίζει 50€.![]()
στειλε μωρη κοτα το κινητο σου...........ναι τυπε και το αφμ...
στειλε μου εσυ το δικο σου
έχεις πλακα τυπε...στειλε λεω κι εγώ το δικό σου..α μπραβο ετσι σκορπια λογια για να κανουμε κροτο!!!!!!! και κλασικα προσβολες......αν περιμενεις να το κανω και εγω κανεις λαθος και θα περιμενεις παααααρα πολυ .........ξερεις οτι δεν θα το κανω ποτε !!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
στειλε μωρη κοτα το κινητο σου...........
Δεν έχω βάλει κωλοθα είναι με σπερμα από τον γαμια elga
![]()
Όχι δεν μονάζει απλά δεν λιμοκτονεί κιόλαςKαι μετά σου λένε οτι με το σέξ χάνονται κιλά. Εκτός και εάν η κοπελιά σε αυτό το διάστημα μονάζει
Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΉ ζάχαρη κάνει κακό όπως και οτιδήποτε άλλο σε υπερβολήδεν εχει σημασια τι νομιζεις..........η ζαχαρη κανει κακο............
Μην ανακατευεσαι εσύέλα ρε, σταματήστε!!
Μια φωτογραφιάρα έβαλε το κορίτσι και χάθηκε στον τσακωμό σας!!
Δεν έχω βάλει κωλο
Μην καυλωνεις![]()
δεν αναφερομαι σε σενα, προφανώς!!!Μην ανακατευεσαι εσύ![]()
Ουτε ενα κωλο με την ησυχία μας δεν μπορούμε να δουμε πχιαέλα ρε, σταματήστε!!
Μια φωτογραφιάρα έβαλε το κορίτσι και χάθηκε στον τσακωμό σας!!
κάτσε να την ξαναβάλω γιατί χάθηκε....Ουτε ενα κωλο με την ησυχία μας δεν μπορούμε να δουμε πχια![]()
Για να μην σε πάρει η μπάλαδεν αναφερομαι σε σενα, προφανώς!!!![]()
Άντε καλέ ευπρόσδεκτοιιιιΠάμε δίπλα γιατί το κάναμε μπάχαλο του κοριτσιού το νήμα..