grigoris_
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 14.472
- Πόντοι
- 7.395
Τα ξενύχτησες χτες τα παιδιά, Παρασκευή τα βλέπω να συνέρχονταιόλοιαπόψε? δεν κουνιέται φλεβαρίδα πουθενά!!!
![]()
Τα ξενύχτησες χτες τα παιδιά, Παρασκευή τα βλέπω να συνέρχονταιόλοιαπόψε? δεν κουνιέται φλεβαρίδα πουθενά!!!
![]()
θα μπορούσαμε και Αγγελόπουλο όμως....να πουμε κάτι απόψε, και να το συνεχίσουμε αυριο!! Ε?Έχουμε περιθώριο να φάμε και τον Φώσκολο σε διάρκεια![]()
Με το συνεχίσουμε μου ήρθε στο μυαλό μέλος που κρεμόταν απο τα χείλη του ολο το μπουθα μπορούσαμε και Αγγελόπουλο όμως....να πουμε κάτι απόψε, και να το συνεχίσουμε αυριο!! Ε?![]()
ναι καλά ... ας μην ήταν οι κυρίες χθες εδώ και θα σου'λεγα απο τι ωρα θα είχαν κοιμηθεί!!Τα ξενύχτησες χτες τα παιδιά, Παρασκευή τα βλέπω να συνέρχονται![]()
Με το συνεχίσουμε μου ήρθε στο μυαλό μέλος που κρεμόταν απο τα χείλη του ολο το μπου![]()
Με το συνεχίσουμε μου ήρθε στο μυαλό μέλος που κρεμόταν απο τα χείλη του ολο το μπου![]()
Εμένα λέτε πάλι ε
Ομολογώ πως αυτό δεν το περίμενα
Έτσι είναι, άμα είσαι νεούδι αντέχεις..ρε μλκ....έχω να κοιμηθώ πριν τις 2...από το στρατό??? Τιναυτοίρε???![]()
Γιατί είσαστε μνπνα....kai γιατί ρε μνπνο να του kάναμε εμείς kai όχι εσείς?
ΥΓ: αγνοείται και ο Χάρης ρε, αυτό τι kαλό παιδί...που έχουμε το ίδιο γούστο στις γυναίkες! Κρίμα...
Αν μας διαβάζεις ρε, γύρνα πίσωωωω...![]()
Ναι οκ το επιβεβαιώνεται άλλα για πείτε μας και μας που το τεκμηριώνεται όμως εσείς αυτό ωραία μου Κυρία..Επιβεβαιώνω ότι όποιος είπε τον @james034 kinky, λέει αλήθεια..
Μπορεί καλέ μου φίλε να ειναι γυναικεία υποθέσει και μόνο...εγω μόνο ένα υπονοούμενο βλέπω εδώ...και δεν περιλαμβάνει κανένα αντρα!!!
![]()
Γιατι εχει αχυρα πανω στα μπαο?Καληνύχτα μωράκια...![]()
Τον κόσμο....Δουλεύει?![]()
Όπα όπα που ειναι το ήρεμα μαν?????Ούτε συ αλλιώς για φάγωμα ειναι ...Φάτε μάτια ψάρια....Κρύσταλλο ειναι ...Ήρεμα καλέ μου φίλε
Την ΈΦΑΓΕΣ με τα μάτια
Υγ διαμαντόταπα είναι![]()
Άμα σε κάνει τσακωτό ...Σιγά μωρέ μλκ .
Λες ένα : ΔΕΝ είναι αυτό που νομίζεις
και ξεμπέρδεψες![]()