grigoris_
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 14.700
- Πόντοι
- 7.395
Οι τέχνες και τα γράμματα δεν κρύβονταιΓιατι ειναι ποιητής κ του εχουν αδυναμια![]()

Οι τέχνες και τα γράμματα δεν κρύβονταιΓιατι ειναι ποιητής κ του εχουν αδυναμια![]()
Πώ ρε πούστη την δίπλωσα στη μέση , έγινε σαν σάντουιτς και την κατάπιαΝτιμιψωλ που ειναι;
εχει γκωνιασει απο την πιτσα το μουνοπανο;
πω ρε πουστη την 12αρα μονος του την εφαγε![]()
Πώ ρε πούστη την δίπλωσα στη μέση , έγινε σαν σάντουιτς και την κατάπια
![]()
Υγ στείλε ανθρακούχα νερά
Υγ2 Perrier λεμόνι κατά προτίμηση![]()
Στείλε μου και εμένα ένα γράμμαΟι τέχνες και τα γράμματα δεν κρύβονται![]()
Πλεκτάνη ήτανΕδω τον @Xaramofais μετα την τεράστια επιτυχία με το πυροκλανι πήγαν να τον δεσμευσουν με μιλφ που κατείχε την τέχνη του ανατολίτικου χορού![]()
Δεν ανταλλάσω γραπτά με συνάδερφο-
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στείλε μου και εμένα ένα γράμμα![]()
Για να ριχνεις γκομενακιαΔεν ανταλλάσω γραπτά με συνάδερφο-ποιητή
Δεν θα κλέψω ούτε τόνοΔεν ανταλλάσω γραπτά με συνάδερφο-ποιητή
Αν συνεχίσεις έτσι, μάντεψε ποια θα καλέσω να σκούζει στον φωταγωγο![]()
Για να ριχνεις γκομενακια![]()
Για να υπάρχει ταυτόχρονη εξέλιξη υψηλού επιπέδου ποίησης και όχι κωλυσιεργία με ανταλλαγές και διορθώσεις εκατέρωθενΔεν θα κλέψω ούτε τόνο![]()
Μπορείς να φέρεις και κάτι πίτσεςΚαλησπερα μουνοπανα...Σταθειτε ενας ενας στην σειρα να σας γαμησω....εχω μαζεμενα νευρα απο το πρωι....
Φορα παρε μόνο και έλα με την όπισθενΚαλησπερα μουνοπανα...Σταθειτε ενας ενας στην σειρα να σας γαμησω....εχω μαζεμενα νευρα απο το πρωι....
Για να υπάρχει ταυτόχρονη εξέλιξη υψηλού επιπέδου ποίησης και όχι κωλυσιεργία με ανταλλαγές και διορθώσεις εκατέρωθεν![]()
Για να υπάρχει ταυτόχρονη εξέλιξη υψηλού επιπέδου ποίησης και όχι κωλυσιεργία με ανταλλαγές και διορθώσεις εκατέρωθεν![]()
Εγω στο εκατερωθενμε την κωλυσιεργία
Να μπει και ο τούδεΕγω στο εκατερωθεν![]()