lospalamaris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.554
- Πόντοι
- 486
να γλυφεις με τις ωρες!
να γλυφεις με τις ωρες!
Εύγε συναγωνιστή τρομερό αναμένουμε και άλλες εκπλήξειςΑδελφέ να την χαίρεσαι. Περιμένω και άλλες χωρίς χέρια στα επίμαχα.
καυλωμενος βλεπω μπηκες στο σαίτ φιλε μου!!!δωστης να καταλαβει τοτε!!!![]()
λίγο πριν τη ξεσκίσω και της σκίσω το δαντελωτό στριγκακι![]()
Μια χαρά η χορεύτρια μοιράζει απλόχερα υλικό στα σόσιαλ
Δείξε μας τι γαμας εσύΧαχαχα τι είναι αυτό που γαμας ρεεε.ΑΙΣΧΟΣ θα έπρεπε να το ΚΡΥΒΕΙΣ
Κάνε μια μεγάλη χάρη στην κοινότητα του bou. Βάλε μια φωτό να γαμάς αυτή την τέλεια κωλάρα!
Απλή απάντηση από έναν χειρομαλακτη με άποψηΡε τραβά πνίξου.λεσι
Δεν σ απάντησα καν ρε ψόφιε.καπου το έχασες μπάρμπαΑπλή απάντηση από έναν χειρομαλακτη με άποψη
Δεν σ απάντησα καν ρε ψόφιε.καπου το έχασες μπάρμ
ΔιπλήΔεν σ απάντησα καν ρε ψόφιε.καπου το έχασες μπάρμπα
Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεις την άποψη μουΔεν σ απάντησα καν ρε ψόφιε.καπου το έχασες μπάρμπα
Ρε Φίλε μιλάς και τίποτα δεν λες.ειπες ότι είμαι χειρομαλακτης.δεν με ξέρεις για να μπορέσεις να βγάλεις συμπεράσματα τόσο εύκολα,θέλεις απλός να προσβάλεις και δεν ξέρεις και το πώς να το κάνεις οπότε η άποψη σου είναι ετσι Κ αλλιώς για σκουπιδια.λες ότι πήρες απάντηση ενώ εγώ δεν σ απάντησα καν απλός σε έβρισα.τοσο χαζος φελος είσαι.και τόρα λες ότι η άποψη σου επιβεβαιώνεται κιόλας.εισαι φουλ στην αστοχία.μηπος εκτός από την γελοία αποψουλα σου να μπεις ολόκληρος στον κάδο?μήλα με επιχειρήματα αν θες να μιλήσεις αλλιώς ρεζιλευεσαι θείο.ελπιζω να σ έμαθα το βασικα, έστω και στα γεράματαΔιπλή
Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεις την άποψη μου
Κωλοτρυπίδα- ποίημα...Θεϊκός κώλος γενικά...πέτρα με έκανες....συγχαρητήρια...και χυμενο στο τελος μετα απο γαμησι στον κωλο.. Αναμενω ποσοι θα χυσουν ξανα
Δώσε γαλατάκι παντουκαι χυμενο στο τελος μετα απο γαμησι στον κωλο.. Αναμενω ποσοι θα χυσουν ξανα
χυμενο! ειναι υπεροχο! τωρα θελει ενα καλο γλυψιμο!!και χυμενο στο τελος μετα απο γαμησι στον κωλο.. Αναμενω ποσοι θα χυσουν ξανα
Από τα γραφόμενα σου φαίνεται ότι είσαι Μέγας χειρομαλακτης που ενώ προσβάλεις τους άλλους για τα γούστα τους δεν παρουσιάζεις όπως σου ζήτησα αρχικά τα δικά σου γιατί απλά είσαι όπως λέμε εμείς οι γέροι " ο ντιντης" της εποχής σου και βγάζεις χολή για τους άλλους.Συνεχισε λοιπόν τον κατήφορο που σου επιβάλλει η " ιδιαιτερότητα " σου.Ρε Φίλε μιλάς και τίποτα δεν λες.ειπες ότι είμαι χειρομαλακτης.δεν με ξέρεις για να μπορέσεις να βγάλεις συμπεράσματα τόσο εύκολα,θέλεις απλός να προσβάλεις και δεν ξέρεις και το πώς να το κάνεις οπότε η άποψη σου είναι ετσι Κ αλλιώς για σκουπιδια.λες ότι πήρες απάντηση ενώ εγώ δεν σ απάντησα καν απλός σε έβρισα.τοσο χαζος φελος είσαι.και τόρα λες ότι η άποψη σου επιβεβαιώνεται κιόλας.εισαι φουλ στην αστοχία.μηπος εκτός από την γελοία αποψουλα σου να μπεις ολόκληρος στον κάδο?μήλα με επιχειρήματα αν θες να μιλήσεις αλλιώς ρεζιλευεσαι θείο.ελπιζω να σ έμαθα το βασικα, έστω και στα γεράματα