athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 77.096
- Πόντοι
- 12.756
ΦΙΛΤΑΤΕ οπως βλεπεις ΒΑΛΛΟΜΑΙ απο παντου
ΜΟΥΝΗΔΕΣ εξωχωριοι μου κανουν πολεμο και ως εκ τουτου μπορω να βασιστω ΜΟΝΟ σε σενα

Εσύ και η γαυρινα όλα στον ατμό.Ήρεμα παιδιά
Κυκλοφορούν ΚΑΙ άτομα εδώ που είναι σε ΑΥΣΤΗΡΗ δίαιτα![]()
Σου στέλνω πίτσα με Φιλαδέλφεια στεφάνιΦΙΛΤΑΤΕ οπως βλεπεις ΒΑΛΛΟΜΑΙ απο παντου
ΜΟΥΝΗΔΕΣ εξωχωριοι μου κανουν πολεμο και ως εκ τουτου μπορω να βασιστω ΜΟΝΟ σε σενα![]()
ΜΟΥΝΗΔΕΣ εξωχωριοι μου κανουν πολεμο και ως εκ τουτου μπορω να βασιστω ΜΟΝΟ σε σενα![]()
εχω iso τιμιοτητας σαν τα αστερια μισελεν στα εστιατορια δε λερωνεται ποτεεγω αυτο που βλεπω ειναι οτι το "καθαρο" κουτελο που διαφημιζες έχει αρχισει και λερώνεται
και το παιρνουν χαμπαρι και οι τυποι εδω
Ξεκινα σιγα σιγα να μην γραφεις το ΤΙΜΙΟΣ .. προσπερνα το![]()
Να ακούω τα € να κατρακυλάνε στον λογαριασμό μου παρακαλώ και να στείλω ΜΕΤΆδεν σε πειραξε που εισαι δηλαδη απατεωνας,τοκογλυφος,παραχαρακτης,ΟΥΤΕ που @dimigoall γινεται σαν τα μουτρα σου;
υγ η παρακαταθηκη σου που αφηνεις στο σαι θα ειναι ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ![]()
Το στεφάνι είναι με φρέσκα λουλούδια??Σου στέλνω πίτσα με Φιλαδέλφεια στεφάνι![]()
εχω iso τιμιοτητας σαν τα αστερια μισελεν στα εστιατορια δε λερωνεται ποτε
αποδειξη μου ειναι η αναγνωριση απο τα ατομα που αρθρογραφουν στο σαι
υγ οχι σαν τα μουτρα σου που ειναι προς αποφυγη μιλαμε για ΣΟΒΑΡΑ ατομα![]()
Εγώ ξέρω τι φρούτο είσαι γερολαδαΝα ακούω τα € να κατρακυλάνε στον λογαριασμό μου παρακαλώ και να στείλω ΜΕΤΆ
![]()
@Spiros_73 μας λένε σοβαρά άτομαεχω iso τιμιοτητας σαν τα αστερια μισελεν στα εστιατορια δε λερωνεται ποτε
αποδειξη μου ειναι η αναγνωριση απο τα ατομα που αρθρογραφουν στο σαι
υγ οχι σαν τα μουτρα σου που ειναι προς αποφυγη μιλαμε για ΣΟΒΑΡΑ ατομα![]()
Να ακούω τα € να κατρακυλάνε στον λογαριασμό μου παρακαλώ και να στείλω ΜΕΤΆ
![]()
θα σε πληρωσω με κρυπτοΝα ακούω τα € να κατρακυλάνε στον λογαριασμό μου παρακαλώ και να στείλω ΜΕΤΆ
![]()
θα σε πληρωσω με κρυπτο
Εντάξει μια μαλακιά επιτρέπεται ανεξάρτητος ηλικίας@Spiros_73 μας λένε σοβαρά άτομα![]()
Καλλιτέχνη μήπως ήρθε η ώρα για το επόμενο πύρο κλάνεις για να φεύγουν οι πρωινοιΒαριές συκοφαντίες στο νήμα των μνπναδων...θα χυθεί![]()
αν θες σου πουλαω σολαναΣιγα Κρις Κογια ναπουμε , σιγά , που εσυ με το ζορι ξεχωριζεις 2 ευρω απο Βουλγαρικο κερμα![]()
τα έλαβες τελικά?στειλε βρε μουνοπανο λαιτ τουρτα παγωτο και μια 12αρα πιτσα μαργαριτα με Φιλαδελφεια στο στεφανι που ειμαι αρρωστος
υγ ζιρο εχω μην φερεις![]()