Νέα

Άννα Αμανατίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 301
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

3252684

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2021
Like
5.251
Πόντοι
1.041
nb01p47vyb6f1.jpeg

Add1cted

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Δεκ 2020
Like
6.966
Πόντοι
1.046

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.922
Πόντοι
3.506

Ρε συνάδελφοι κοιτάξτε την πρώτη φωτογραφία και πείτε μου τι σας αρέσει. Φάτσα κάτω του μετρίου για να μην πω άσχημη. Σώμα, χαμηλοκώλα Πόντια με τέρμα λόρδωση για να προβάλλει τον χοντρό κώλο της.

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.875
Πόντοι
9.931
Ρε συνάδελφοι κοιτάξτε την πρώτη φωτογραφία και πείτε μου τι σας αρέσει. Φάτσα κάτω του μετρίου για να μην πω άσχημη. Σώμα, χαμηλοκώλα Πόντια με τέρμα λόρδωση για να προβάλλει τον χοντρό κώλο της.
Ενταξει ρε τυπε δεν ειναι καμια μουναρα, αλλα για να βγάλεις καλοκαίρι καλη ειναι.

MelaxrinosPeirasmos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2012
Like
446
Πόντοι
21
Χαμηλοκώλα δεν είναι, κοντά πόδια έχει και μεγάλο κωλο, γι'αυτό φαίνεται έτσι. Κλασσικός ποντιακός γυναικείος σωματότυπος.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.096
Πόντοι
3.556
τυπε εχει ιδανικο σκαρι για πορνοξεφτιλισμα η πατσαβουροφατσα αυστηρα ντογκισταηλ , λεπτη μεση δαχτυλιδι, κωλαρα απλωμενη να τεντωνουν οι πετσες κλπ. :bigdick::bigdick::bigdick:αν θες παρελαση δες κανα μοντελο βικτορια σικρετ. αν θες πουτσα και ξυλο δες αμανατιδου. απλα πραματα ειναι :coffee:

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.922
Πόντοι
3.506
τυπε εχει ιδανικο σκαρι για πορνοξεφτιλισμα η πατσαβουροφατσα αυστηρα ντογκισταηλ , λεπτη μεση δαχτυλιδι, κωλαρα απλωμενη να τεντωνουν οι πετσες κλπ. :bigdick::bigdick::bigdick:αν θες παρελαση δες κανα μοντελο βικτορια σικρετ. αν θες πουτσα και ξυλο δες αμανατιδου. απλα πραματα ειναι :coffee:
Πούτσα, μπάλα και τραμπάλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom